Historisk førsteutgave i fredens metall – belagt med 99,9% gull!

Det Norske Myntverket kan stolt presentere verdensnyheten «Frigjøringen 1945», preget i fredens Humanium Metal og belagt med 99,9% rent Fairmined gull.

Nå inviteres du til å sikre deg ditt eksemplar av denne historiske førsteutgaven for kun 299 kr. Du sparer dermed over 500 kroner! (ord. pris 850 kr)

Opplaget er strengt begrenset, og ordre prioriteres i innkommende rekkefølge.

  • Verdens første minnemedalje preget i metall fra nedsmeltede våpen
  • Belagt med 99,9% Fairmined gull – det samme gullet som Nobels Fredsprismedalje
  • Utgitt av Det Norske Myntverket i strengt begrenset opplag
  • Designet av den anerkjente norske kunstneren Ross Kolby
  • Innleder milepælssettet ‘Ja Vi Elsker’ – fire minnemedaljer i fredens metall

Humanium Metal – verdens mest ‘verdifulle’ metall?

Humanium Metal kommer fra beslaglagte illegale skytevåpen fra regioner rammet av væpnet vold. Metallet smeltes om og blir til nye objekter som fremmer fred. Overskuddet reinvesteres i de berørte områdene med mål om å bryte den onde sirkelen av vold og fattigdom. Samlerhuset og Det Norske Myntverket har inngått et samarbeid med bistandsorganisasjonen IM som driver Humanium Metal, og nå preges verdens første medalje i Humanium Metal ved myntverket her i Norge!

Milepælssett for byggingen av nasjonen Norge

Verdensnyheten «Frigjøringen 1945» er en del av milepælsettet “Ja vi elsker”. Settet består av ytterligere tre minnemedaljer som hedrer viktige hendelser i byggingen av nasjonen Norge og sentrale verdier som fred, frihet og demokrati. Alle minnemedaljene er preget i fredens Humanium Metal ved Det Norske Myntverket, og er belagt med 99,9% Fairmined gull. Settet er designet av den prisbelønte norske kunstneren Ross Kolby, som blant annet står bak de offisielle kongeportrettene «Frigjøringskongene» på Akershus Festning. 

Bestill ditt eksemplar i dag og spar 600 kroner!

Spesifikasjoner
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Kvalitet:
Brilliant Usirkulert
Metall:
Humanium Metal
Diameter:
38,6 mm
Vekt:
17 gr
Årstall:
2021
Opplag:
10.000
Særpreg:
Belagt med 99,9 % rettferdig og sporbart Faimined gull
Utgivelsesland:
Norge
  1. Jeg kan sikre meg minnemedaljen «Frigjøringen 1945» preget i Humanium Metal og belagt med rettferdig og sporbart Fairmined gull til KUN 299 kr. Samlerhuset har kun et begrenset antall medaljer tilgjengelig, og jeg er innforstått med at det kun er én medalje per person og at ordrer prioriteres i innkommende rekkefølge. Jeg mottar medaljen sammen med faktura med 14 dager forfall, og kan studere den i fred og ro før jeg betaler.

  2. Sikrer jeg meg medaljen er jeg samtidig garantert prioritert tilgang til samlingen «Ja vi elsker», som inneholder 3 medaljer som hedrer viktige norske milepæler, fred, frihet og demokrati. Jeg får tilsendt én medalje i måneden til 850 kr + frakt og forsikring på 59 kr.

  3. Jeg har alltid 30 dager returrett mot dekning av returporto, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre betalingsmåte tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

  4. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.