Gjenforent med det norske folk!
-Spar over 560 kr i dag

Minnemedaljen vi i dag kan tilby er belagt med rent, 24 karat, fairmined gull og motivet foreviger det gripende og historiske øyeblikket da kong Haakon VII gjenforenes med det norske folk, ved hans side står den unge prins Harald.

Det kraftfulle motivet symboliserer det norske folks sterke kjærligehet til Norge, vår respekt for kongefamilien og vår kraftfulle vilje til å stå sammen!

Bestill i dag og se frem til: 

Minnemedalje belagt med rent, 24 karat, gull!
Utgitt av Det Norske myntverket - begrenset opplag
Uforpliktende innledning til samlingen "Ja vi elsker" - designet av prisbelønte Ross Kolby

Internasjonalt sammarbeid med
Det Norske Myntverket!

Minnemedaljen som i dag kan bli din er utgitt av Det Norske Myntverket, preget i fredens metall fra Humanium Metal og belagt med 24 karat rent Fairmined gull.

Humanium Metal kommer fra beslaglagte illegale skytevåpen som smeltes om og får nytt liv gjennom samleobjekter som fremmer fred. Overskuddet til Humanium Metal reinvesteres i de berørte områdene med mål om å bryte den onde sirkelen av vold og fattigdom.

Fairmined gull en rettferdig og bærekraftig utvunnet gull. Organisasjonen bak, Alliance for Responsible Mining, hjelper til med å bekjempe problemene som ofte er forbundet med konvensjonell gullutvinning, som barnearbeid, utnyttelse og miljøødeleggelser.

Motiv av Ross Kolby
- kjent for kongeportrettene «Frigjøringskongene»

Samlingen "Ja vi elsker" består av ytterligere tre minnemedaljer som hedrer viktige hendelser i byggingen av nasjonen Norge og sentrale verdier som fred, frihet og demokrati. Alle minnemedaljene er preget i fredens Humanium Metal ved Det Norske Myntverket, og er belagt med 24 karat rent Fairmined gull. Settet er designet av den prisbelønte norske kunstneren Ross Kolby, som blant annet står bak de offisielle kongeportrettene «Frigjøringskongene» på Akershus Festning. 

Ikke gå glipp av muligheten til å spare over 560 kr nå - bestill i dag!

  1. Jeg kan sikre meg minnemedaljen «Frigjøringen 1945» preget i Humanium Metal og belagt med rettferdig og sporbart Fairmined gull til KUN 299 kr + frakt 49. Samlerhuset har kun et begrenset antall medaljer tilgjengelig, og jeg er innforstått med at det kun er én medalje per person og at ordrer prioriteres i innkommende rekkefølge. Jeg mottar medaljen sammen med faktura med 14 dager forfall, og kan studere den i fred og ro før jeg betaler.

  2. Sikrer jeg meg medaljen er jeg samtidig garantert prioritert tilgang til samlingen «Ja vi elsker», som inneholder 3 medaljer som hedrer viktige norske milepæler, fred, frihet og demokrati. Jeg får tilsendt én medalje i måneden til 850 kr + frakt og forsikring på 69 kr.

  3. Jeg har alltid 30 dager returrett mot dekning av returporto, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre betalingsmåte tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

  4. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.
Spesifikasjoner
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Kvalitet:
Brilliant Usirkulert
Metall:
Humanium Metal
Diameter:
38,6 mm
Vekt:
17 gr
Årstall:
2021
Opplag:
10.000
Særpreg:
Belagt med 99,9 % rettferdig og sporbart Faimined gull
Utgivelsesland:
Norge