Sikre deg din GRATIS Frigjøringsmedalje til minne om Norges motstandskamp og frigjøring (kun frakt 39 kr tilkommer)!

Før du bekrefter din bestilling ønsker vi å opplyse deg om at du har mulighet til å sikre deg Frigjøringsmedaljen i en strengt begrenset individuelt nummerert spesialutgave.

NB! Gjør din Frigjøringsmedalje enda mer unik....

....ved å sikre deg Frigjøringsmedaljen i en strengt begrenset individuelt nummerert spesialutgave for kun 99 kroner (+39,- i frakt). Kun 15.000 eksemplarer er nummerert i randen og hver enkelt Frigjøringsmedalje er derfor helt unik.

Vi vil med dette kunngjøre utgivelsen av en frigjøringsmedalje til minne om Norges motstandskamp og frigjøring. Utgivelsen markerer at det i 2020 er 75 år siden frigjøringen 1945. Frigjøringsmedaljen utgis til minne om Norges motstandskamp og frigjøring, og er et varig og verdig minne om frihet, og en heder til alle de som kjempet, falt og gav alt for fred. Medaljen er preget ved Det Norske Myntverket i sølvbelagt myntmetall med antikk finish, og utgis i et begrenset opplag på 40.000 eksemplarer, hvorav 15.000 er nummererte.

Frigjøringsmedaljen tilbys som enkeltobjekt, og innebærer ingen videre kjøpsforpliktelser.

 

Spesifikasjoner
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Metall:
Myntmetall (CuZn)
Kvalitet:
Belagt med sølv og patinert
Diameter:
38,61 mm
Vekt:
26 gr
Advers:
I midten seierstegnet V, uthevet, omkranset av klassisk laurbærkrans. Omskrift: FRIGJØRINGEN - 1945-2020
Revers:
Oppreist løve flankert av seierstegnet V, nedsenket. V`en er omkranset av en klassisk laurbærkrans. Omskrift: NORGE ATTER FRITT