STEG 1Start bestilling

Handlekurv

0
Sum totalt:

GRATIS gave til folket fra Det Norske Myntverket:
 - 
Gullbryllupsmedalje belagt med 24 karat gull

29. august 2018 feirer H.M. Kong Harald V og H.M. Dronning Sonja sin 50. bryllupsdag: det første kongelige gullbryllup i norsk historie. Det Norske Myntverket har preget mynter og medaljer for alle norske kongepar siden 1686, og har derfor besluttet å markere begivenheten med å gi ut en gratis gave til det norske folk; en gullbryllupsmedalje i begrenset opplag belagt med rent 24 karat gull. 

 • GRATIS gave til det norske folk
 • Belagt med 24 karat gull 
 • Det offisielle fotografiet av det nygifte paret i 1968
 • Lavt opplag: Færre enn en av femti nordmenn kan sikre seg sin gratis gullbryllupsmedalje
 • Ingen forpliktelser – kun frakt på 39 kr tilkommer
 • Kun én gullbryllupsmedalje per husstand


En teknisk krevende og innovativ pregeprosess
Gullbryllupsmedaljen er laget med en ny og innovativ produksjonsprosess, og har motiv av det offisielle fotografiet av det nygifte paret fra 1968. Medaljen er preget i bronse og belagt med 24 karat gull. Alle som vil ta del i feiringen av H.M. Kong Harald V og H.M. Dronning Sonja kan nå sikre seg en gullbryllupsmedalje - så langt opplaget rekker.

Sikre deg din GRATIS gullbryllupsmedalje med fotografisk preg belagt med 24 karat gull. Tildeling medfører ingen videre forpliktelse.  

checkboxJa takk, jeg ønsker å sikre meg Gullbryllupsmedaljen gratis (Frakt 39 kr tilkommer)

Ja takk, jeg ønsker å motta gode tilbud før alle andre.

samlerhuset trygg e-handel posten bringEkthetsgaranti og samlemappe med historisk dokumentasjon

For kun 49 kroner kan du sikre deg en samlemappe for praktisk og elegant oppbevaring av gullbryllupsmedaljen din. I tillegg kan du sikre deg bomullshansker, beskyttelseskapsel og ekthetssertifikat som garanterer for spesifikasjonene og opplagsbegrensningen til din minnemedalje med fotografisk preg belagt med 24 karat gull. Sammen gir dette deg utfyllende historisk informasjon om kongeparet Harald og Sonja, og deres 50 år som ektepar.  

Du velger selv om du ønsker alle elementene:

NYHET fra Det Norske Myntverket:
Prestisjemedalje i 99,9% sølv med detaljrikt dybdepreg


I forbindelse med gullbryllupet utgir Det Norske Myntverket en prestisjemedalje i rent sølv som bærer et kongelig dobbeltportrett av H. M. Kong Harald og H.M. Dronning Sonja. Sølvmedaljen er gjennom en avansert pregeprosess utført med et svært detaljrikt dybdepreg, i såkalt høy relieff, og de kongelige portrettene oppleves nesten som skulpturer! Prestisjemedaljen er preget i 99,9 % rent sølv og i den høyeste mulige kvalitet. 

Dette kan du sikre deg:

 • Prestisjemedalje fra Det Norske Myntverket i 99,9% rent sølv
 • Avansert dybdepreg med utsøkte detaljer
 • Strengt begrenset opplag - kun 5.000
 • Preget i høyeste mulige kvalitet, proof
 • Kun 399 kr - spar 500 kr mot normalpris!
 • Sikrer deg tilgang til ytterligere 3 prestisjemedaljer i rent sølv med detaljrike dobbeltportrett fra vårt norske kongehus etter 1905 – slik du aldri har sett dem før

"Det Norske Kongehus" - sølvmedaljer av ypperste kvalitet
Prestisjesettet «Det Norske Kongehus» består av ytterligere tre prestisjemedaljer i rent sølv med detaljrike kongelige dobbeltportrett i vakre dybdepreg. Her kan du studere motivene i høyrelieff av våre forhenværende og kommende regenter etter 1905, preget i høyeste kvalitet hos Det Norske Myntverket. Sammen med sølvmedaljene vil du også motta kostnadsfrie samlefordeler som spesiallaget skrin for stilfull og sikker oppbevaring, medaljesertifikat som garanterer ektheten og opplagsbegrensningen, samt historisk dokumentasjon om Det Norske Kongehus etter 1905. 

De tre kommende minnemedaljene i settet sendes deg til fritt gjennomsyn ved utgivelsen, ca. en gang i måneden til normalpris 860 kr (frakt 49,95 kr tilkommer). Du samler så lenge du vil, alltid med 30 dager full returrett, og uten noen form for minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid.

Jeg ønsker å sikre meg prestisjemedaljen i rent sølv med avansert dybdepreg fra Det Norske Myntverket til kun 399 kr - og sparer dermed 500 kr mot normalpris.

Salgs- og leveringsbetingelser