Endelig, den 'norske' Disney prinsessen som alle har ventet på!

"Elsa" sølvmynt fra Disney-filmen "Frozen", Niue 2$ 2016, med fargemotiv

Endelig er den her! På kort tid har filmen Frost om de to søstrene Elsa og Anna blitt en av de virkelig store Disney-klassikerne. Nå er endelig mynten her, og du er en av de få norske samlerne som har mulighet til å sikre deg et eksemplar av denne offisielle Disney-mynten.

Elsa-mynten blir levert i en eventyrlig innpakning formet som en eventyrbok. Den offisielle Disney minnemynten er plassert i en beskyttende kapsel inne i ”boken” som har myntens spesifikasjoner skrevet i seg. Den unike og vakre innpakningen gjør dette offisielle Disney-produktet til en flott gave – enten til deg selv eller noen du er glad i

 

  • Type: Enkeltobjekt
  • Lager: Få igjen
Pris: 990 kr

Frost og karakteren Elsa er inspirert av H.C. Andersens eventyr Snedronningen, og har mange klare paralleller til norsk kultur og natur. Nordmenn som ser filmen vil kunne kjenne igjen elementer av norske fjell og fjorder, bygninger som minner om stavkirker og Bryggen i Bergen. Byen der Dronning Elsa har slottet sitt, kalles Arendale og vi blir kjent med både troll og reinsdyr. Filmen starter med at Elsas yngre søster Anna ikke får sove fordi ”himmelen er våken”. Det dansende nordlyset gjengis i fargepreget på Frost-mynten som har fått navnet Magic of the Northern Lights.

Minnemynten med motiv av Elsa er en del av Disneys Frost-serien Magic of the Northern Lights, men inngår ikke i en samling fra Samlerhuset. For å sikre deg de offisielle minnemyntene med motiv av prinsesse Anna, snømannen Olaf, Kristoff og reinsdyret Svein samt de to søstrene Anna og Elsa sammen, må du ta kontakt med vår kundeservice på telefon eller følge med på www.samlerhuset.no.

Pris:990 kr
Spesifikasjoner
Pålydende:
$2
Årstall:
2016
Kvalitet:
Proof
Metall:
99,9% Sølv
Diameter:
40 mm
Vekt:
31,1 gram
Opplag:
10.000
Utgivelsesland:
Niue