Ny og innovativ myntpregekunst i lavt opplag – utsolgt fra myntverket:

Piratsølv fra Stillehavsøya Palau formet som hodeskalle!

"Hodeskalle" sølvmynt 2017, 5dollar Palau; 1 unse rent sølv, opplag 2017

I dag har du mulighet å sikre deg en myntinnovasjon preget i 99,9% rent sølv, en minnemynt formet som en pirat-hodeskalle! Piratmynten er preget i topp moderne myntteknologi, såkalt smartminting©, med ekstra høyt relieff og 3D-effekt! Mynten er preget i lave 1750 eksemplarer og er utsolgt fra myntverket.

  • Type: Enkeltobjekt
  • Lager: Utsolgt!
Informere meg når samleobjektet blir tilgjengelig.

Det er Stillehavsøya Palau som står bak utgivelsen av denne morsomme minnemynten med form som en pirat-hodeskalle. Mynten er formet som en hodeskalle med pirattørkle på hodet, innhule øyne og naturtro detaljer. Overflaten har fått en antikk finish og mynten måler hele 38x29 mm. Dette er virkelig en myntskatt for store og små pirater!

Mynter med høyt relieff har lenge vært populært blant samlere, men det er først med den såkalte smartminting©-teknologien at man virkelig har kunnet tatt relieff til nye høyder – bokstavelig talt. Den revolusjonære teknikken åpner for uante muligheter og spennende myntinnovasjon preget for fremtiden. Den naturtro hodeskalleformede piratmynten er et perfekt eksempel på hva smartminting© kan oppnå!  

Informere meg når samleobjektet blir tilgjengelig.
Spesifikasjoner
Antall:
Kun 29 tilgjengelig hos Samlerhuset!
Pålydende:
5 dollars
Utgivelsesår:
2017
Kvalitet:
Antikk Finish
Metall:
99,9% sølv
Diameter:
38*29 mm
Vekt:
1oz
Opplag:
1750 - utsolgt fra Myntverket
Utgivelsesland:
Palau