I dag  kan du bli eier av Kong Georg IIIs Spade Guinea i gull. Dette er den siste gullmynten før den moderne Sovereign overtok i 1817.

  • Original Guinea i gull fra 1787 – 1799 utgitt under Kong Georg III
  • Kun 8 gullmynter tilgjengelig!
  • Bestill før 28. april - motta boken «Penger som forandret verden» GRATIS!
  • En av Englands viktigste gullmynt under Kong Georg III
  • Den siste gullmynten før Sovereign ble introdusert
  • Ordre prioriteres i innkommende rekkefølge
  • Begrensning på én mynt per samler


Guinea-mynten ble først introdusert i England i 1663 under Kong Charles II av England. Gullet kom fra Guinea, et land på vestkysten av Afrika og en gammel engelsk koloni. Derfor fikk denne mynten navnet Guinea. I 1816 ble det iverksatt en stor myntfornyelse, der Guinea ble erstattet av den mest berømte av alle britiske gullmynter – den moderne sovereign. En ny verdensordning var på vei der det britiske imperiet ble en ledende global aktør.

Bestill før 28.april - få bok GRATIS!

De 8 gullmyntene som nå er tilgjengelig har vi brukt lang tid på å samle sammen. Disse myntene er så ettertraktede at vi regner med at de vil bli raskt utsolgt! Sikrer du deg Guinea-mynten i gull før 28.april mottar du boken «Penger som forandret verden» GRATIS! (Normal pris 499,-). Boken er skrevet av Norges mest anerkjente myntekspert professor Svein H. Gullbekk ved Kulturhistorisk museum og Universitetet i Oslo.

Benytt deg derfor av dette tilbudet og sikre deg den viktigste gullmynten i England fra Georg III til kun 13.900 kroner. Ta kontakt med kundeservice på telefon 0 25 50 eller epost kundeservice@samlerhuset.no, så kan de dele opp i bekvemme månedlige rater à 2.780 kroner ved mottak etterfulgt av ytterligere fire månedlige betalinger på samme beløp. Samlerhuset byr på frakt og ekspedisjon, samt boken «Penger som forandret verden» GRATIS dersom su bestiller før 28. april 2017! 

Spesifikasjoner
Pålydende:
1 guinea
Utgivelsesår:
1787-1799
Kvalitet:
God samlekvalitet
Metall:
87,5 % Gull
Diameter:
24,25 mm
Vekt:
8,35 gr
Utgivelsesland:
England