Norges verdensarv foreviget på gullbarre i 99,99 % rent gull!

Det er for første gang utgitt en eksklusiv gullbarre som gjengir Urnes stavkirke - første norske stedet på verdensarvlisten. Disse flotte gullbarrene med Norges stolthet, våre uerstattelige kultur- og naturarv er foreviget i 99,99 % rent gull. Gullbarrene er preget i proofkvalitet, og opplaget er satt til maksimalt 750 individuelt nummererte eksemplarer.

Som introduksjonstilbud tilbyr vi nå gullbarren «Urnes stavkirke» til spesialpris. For kun 995 kroner, fraktfritt tilsend, får du din egen gullbarre i 99,99 % rent gull med motiv av et av Norges uerstattelige kulturarvsteder. Normalpris for denne gullbarren er 1.490 kroner (+ frakt 49,95 kr). Du sparer dermed over 500 kroner.

Vi har gleden av å tilby deg:

  • Gullbarre i 99,99 % rent gull til kun 995 kroner
  • Norges verdensarvsteder foreviget i rent gull
  • Én av de 750 individuelt nummererte gullbarrene
  • Sikkerhetskort for beskyttelse av gullbarrene
  • Eksklusivt spesialdesignet samlemappe og historisk dokumentasjon
  • Innleder uforpliktende samlingen «Norgesarven» med til sammen åtte gullbarrer

De norske stavkirkene er blant vår mest betydningsfulle kulturarv. I 1979 ble Urnes stavkirke det første norske stedet på verdensarvliste, det høyeste internasjonale kvalitetsstempelet et område kan få. Nå er den karakteristiske middelalderkirken foreviget på en eksklusiv gullbarre.

Ønsker du å eie en eksklusiv gullbarre i 99,99 % rent gull og bli bedre kjent med de åtte offisielle norske stedene på verdensarvlisten - så anbefaler vi å benytte anledningen nå!

Spesifikasjoner
Metall:
99,99 % rent gull
Kvalitet:
Proof
Størrelse:
15 x 8,5 mm
Vekt:
1 gram
Pålydende:
10 dollar, Niue Island
Opplag:
750 individuelt nummererte gullbarrer
Utgivelsesår:
2018

Bli kjent med Norges verneverdige steder
Gjennom samlingen «Norgesarven» kan du bli bedre kjent med de offisielle norske stedene på verdensarvlisten på kun åtte eksklusive gullbarrer i 99,99 % rent gull. Hver av gullbarrene har motiv av Norges uerstattelige verdensarvsteder og er forseglet i et sikkerhetskort som beskytter gullbarren og kvaliteten.

Gullbarrene vil bli tilsendt ca. en gang i måneden til offisiell utgivelsespris 1.490 kr + frakt på 49,95 kr. Sammen med hver gullbarre mottar du spesialskrevet historisk dokumentasjon om det norske verdensarvstedet. I løpet av samlingen mottar du også en elegant samlemappe til oppbevaring av dine gullbarrer. Alt dette er helt uten ekstra kostnad for deg som fast samler! Du handler som alltid med 30 dager full returrett, og det er ingen minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid knyttet til samlingen.

De åtte gullbarrene i samlingen «Norgesarven» er utgitt av Niue, en øystat i Det britiske samveldet.

1. Jeg kan nå sikre meg den eksklusive gullbarren «Urnes stavkirke» for kun 995 kr, fraktfritt tilsendt. Samlerhusets normalpris er 1.490 kr + frakt 49,95 kr - jeg sparer over 500 kr! Gullbarren er preget i 99,99 % rent gull og gjengir en av Norges uerstattelige verdensarvsteder. Gullbarren er forseglet i et sikkerhetskort for beskyttelse. Historisk dokumentasjon medfølger uten ekstra kostnader for meg. Det er kun 750 individuelt nummererte gullbarrer, og jeg er innforstått med at lave numre leveres først.

2. Jeg mottar den ekslusive gullbarren “Urnes stavkirke” med 30 dager returrett, og kan studere den i fred og ro før jeg bestemmer meg for å beholde den. Gullbarren sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Dersom jeg sikrer meg den flotte gullbarren, innledet jeg samtidig uforpliktende samlingen ”Norgesarven”. Samlingen består av 8 gullbarrer prydet med Norges uerstattelige verdensarvsteder.

4. Som samler får jeg tilsendt en ny gullbarre belagt med 99,99 % rent gull ca én gang i måneden til 1.490 kr per gullbarre. Dersom jeg ønsker å fortsette å samle, tilkommer frakt og ekspedisjon på 49,95 kr på mine nye kunstbarrer. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

5. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad en elegant samlemappe for oppbevaring og presentasjon av gullbarrene.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett og betaler returportoen selv, og samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Historisk dokumentasjon medfølger.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.