Prestisjeutgave i gull hedrer tre kongelige generasjoner

Gratulerer med å ha sikret deg verdens første medalje i Humanium Metal ”Flagget 200 år”, samt settet ”Ja vi elsker”. Vi ønsker nå å tilby deg selve kronen på verket - den eksklusive gullmedaljen ”Norges konger”. Motivet viser flott portrett av de tre folkekongene: kong Haakon VII, kong Harald V og kong Olav V.


Det norske flagget er en viktig del av det å være norsk, og for de fleste av oss er flagget et viktig, samlende symbol som vekker mange stolte følelser. Likeså er det selvstendige Norges tre konger viktige i Norges historie. Prestisjeutgaven i gull er utgitt i kun 1.000 eksemplarer i beste proofkvalitet. Hvert eksemplar blir individuelt nummerert, lave numre leveres først.

Dette kan du glede deg til:
★ Prestisjemedalje i gull og beste proofkvalitet
★ Opplag på kun 1.000 individuelt nummererte eksemplarer
★ Praktfullt motiv med folkekongene våre

Den individuelt nummererte gullmedaljen kan bli din for 5.950 kr, Samlerhuset spanderer frakten og du har som alltid 30 dager åpent kjøp. Ønsker du å dele beløpet i mindre, rentefrie rater kan du ringe oss på 0 25 50, så hjelper vi deg gjerne!

Prestisjeutgaven «Norges konger» i gull er selve kronjuvelen blant minnemedaljene i medaljesettet: «Ja vi elsker». Med et opplag på kun 1.000 eksemplarer, kan du bli en av ytterst få samlere som kan komplettere din samling med denne flotte gullmedaljen!

Spesifikasjoner
Opplag:
1.000 eksemplarer
Utgivelsesår:
2021
Kvalitet:
Proof
Metall:
9 karat gull
Diameter:
26 mm
Vekt:
7,78 gr
Kunstner:
Ingrid Austlid Rise
Utgiver:
Det Norske Myntverket