Introduksjonstilbud:
Bli eier av en ekte gullmynt - kun 595 kr!

Nå får du muligheten til å bygge opp din egen gullmyntsamling. For kun 595 kr kan du sikre deg en minnemynt i 24 karat rent gull – kanskje er det din aller første? Du sparer 50 %! (ord. pris 1.190 kr)

For kun 595 kr kan du glede deg til:
• Offisiell minnemynt i 24 karat rent gull og beste proof-kvalitet
• Hedrer gullrushet i California – historiens kanskje viktigste gullrush
• Innleder uforpliktende samlingen «Verdens minste gullmynter»

Opplaget er strengt begrenset til svært lave 3.000 gullmynter på verdensbasis. Kun et fåtall kommer til Norge, så bestill i dag for å sikre deg din offisielle gullminnemynt!

For kun 595 kr kan du sikre deg en ekte mynt i 24 karat gull!

Dobbelt jubileumsår for gullet!

Gullet feirer i år dobbelt jubileum. For det første er det 175 år siden historiens kanskje viktigste gullrush, det store gullrushet i California i 1848. Det hele startet den 24. januar 1848 da snekkeren James Marshall fant noen små gullflak på sagbruket sitt. Ryktene om det sensasjonelle funnet spredde seg raskt til resten av verden og plutselig ble staten fylt av tusenvis av håpefulle lykkejegere. I perioden da gullfeberen raste som verst ble det funnet ca. 350 tonn gull i California.

I tillegg er det i år 150 år siden gullets år i 1873. I dette året gikk mesteparten av verden over til Gullstandarden, som vil si at myntene fikk sin verdi ut fra gull. Tanken var at gull ville sikre en mer stabil økonomi enn andre metaller, og i 1873 ble gullet viktigere enn noensinne!

Bestill i dag og bli eier av en ekte gullmynt for kun 595 kr!

Bygg din samling med mynter i 24 karat rent gull!

Den offisielle minnegullmynten innleder helt uforpliktende den flotte samlingen «Verdens minste gullmynter». Samlingen inneholder totalt 7 offisielle minnemynter i 24 karat rent gull som dokumenterer viktige begivenheter og personligheter i historien. Hver gullmynt blir tilsendt deg ca. en gang i måneden til kun 1.190 kr (+ frakt) slik at du kan bygge opp en samling gullmynter til en overkommelig pris. Prisjusteringer kan forekomme, men vil bli informert om i forkant.

Bestiller du i dag kan du se fram til 7 mynter som er preget i 24 karat gull og i beste proof-kvalitet. Hver gullmynt medfølger ekthetssertifikat som vår garanti på myntens ekthet. I løpet av samlingen vil du motta et spesialtilpasset skrin for en trygg og praktisk oppbevaring av gullmyntene dine – uten ekstra kostnad!

1. Jeg kan nå sikre meg den offisielle minnemynten i 24 karat rent gull som markerer 175-årsjubileet for gullrushet i California i USA. Jeg får gullmynten til introduksjonspris på kun 595 kr + frakt 39 kr - jeg sparer 595 kroner.

2. Gullmynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Om jeg sikrer meg gullmynten «Gullrushet i California» innleder jeg samtidig samlingen «Verdens minste gullmynter» helt uforpliktende. Samlingen består av kun 7 minnemynter preget i 24 karat rent gull og minnes historiske begivenheter og personligheter. Jeg mottar et flott myntskrin for en praktisk og trygg oppbevaring av minnemyntene og ekthetssertifikat med min andre forsendelse – helt uten ekstra kostnader.

4. Som samler får jeg tilsendt en ny minnemynt i rent gull ca. en gang i måneden. Hver minnemynt koster 1.190 kr, frakt og ekspedisjon tilkommer med 59 kr. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse. Prisjusteringer kan forekomme, men det vil bli informert om i forkant.

5. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv frakt ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betalingsmåte, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 66 81 15 00 eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

6. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat og eierbevis medfølger samlingen.

7. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi garanterer ikke at  mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2023
Kvalitet:
Proof
Metall:
99,9 % gull
Diameter:
11 mm
Vekt:
0,5 gr
Pålydende:
1/25 crown
Opplag:
3000
Utgivelsesland:
Gibraltar