Takk for at du er med å minnes veien til frihet!

Du gis nå muligheten til å sikre deg et eksemplar av prestisjeutgaven i gull, en minnemynt som bærer symboler for fred og seier. 

Veien til alliert seier i 1945 var langt fra enkel. Mens krigen raste over hele verden, ble fremskrittene dyrekjøpte og ofte fulgt av tilbakeskritt. Denne offisielle gullmynten er preget i et begrenset opplag på 4.999 eksemplarer av den britiske kronkolonien Gibraltar. Som statlige overhode i Det Britiske Samveldet der Gibraltar inngår, pryder dronning Elizabeth II myntens revers side!

Sikre deg:

  • Gullminnemynt godkjent av Buckingham Palace
  • Kronen på verket i samlemappen din
  • Èn av kun 4.999 eksemplarer 
  • Gullminnemynt i 9 karat gull
  • Komplett "Veien til frihet"-settOffisiell minnemyntutgivelse i 9 karat gull

Minnemynten er preget i et begrenset opplag på 4.999 eksemplarer av den britiske kronkolonien Gibraltar. Som statlige overhode i Det Britiske Samveldet der Gibraltar inngår, pryder dronning Elizabeth II myntens revers side, utført av Raphael Maklouf, som er anerkjent for sine flotte myntportretter. Alle offisielle minnemynter med den britiske monarkens portrett er godkjente av Buckingham Palace.

Unngå et tomt hull i samlemappen
Minnemynten bærer symboler for fred og seier; en due som holder en oliven gren, "v" for seier og laurbærkrans som rammer inn designet, og er virkelig kronen på verket i "Veien til frihet"-fotografisk sett. Gullmynten i 9 karat gull skal oppbevares i samlemappen sammen med de gullbelagte minnemyntene med fotografisk preg av slag og hendelser som var avgjørende for de alliertes sakte, men sikre, marsj mot frihet.

MERK: Kun tilgjengelig hos Samlerhuset!

Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2019
Diameter:
26 mm
Vekt:
8 gr
Opplag:
4.999 på verdensbasis
Metall:
9 karat
Utgivelsesland:
Gibraltar
Kvalitet:
Brilliant Usikrulert