Et begrenset antall gullmynter gjøres  nå tilgjengelig!

Det er med stor glede Oslo Mynthandel nå gir deg muligheten til å sikre deg et stykke norsk krigshistorie i gull. I 1988 stod Oslo Mynthandel bak verdens største mynthandel, da vi kjøpte tilbake gullmyntene fra Norges gullbeholdning som ble reddet fra tyskerne i april 1940 - en handel som står oppført i Guinness rekordbok fra 1988. Nå har Oslo Mynthandel igjen mulighet til å tilby gullmynter fra den dramatiske gulltransporten; en original svensk 20 kroner i gull utgitt under Kong Oscar II.

Gullmynter fra den dramatiske gulltransporten i 1940

Gullmyntene, som i sin tid ble overlatt til Kong Haakon VII og eksilregjeringen for å finansiere Norges motstandskamp under 2. verdenskrig, er selve indrefileten for norske myntsamlere. Gullmyntene har vært lagret i utenlandske bankhvelv helt til de ble frikjøpt og brakt hjem til Norge av investorer i 1988. Etter mer enn 60 år i ulike bankhvelv, har Oslo Mynthandel  nå sikret seg det trolig aller siste større partiet med gullmynter fra den berømte Gulltransporten i 1940.

Nå kan du bli eier av en original gullmynt fra den historiske Gulltransporten! Meld din interesse ved å fylle ut kontaktinformasjonen og du vil bli kontaktet av en av våre mynteksperter med et svært godt tilbud. Er du rask blir du en av de første vi kontakter!

Vil du vite mer, meld din interesse i dag 

Meld din interesse nå!