Hele 17 historiske mynter for kun 1.190 kr!

Nå kan du bli eier av samtlige av kong Haakon VIIs mynttyper utgitt etter 1920 og fram til hans død i 1957. Det historiske myntsettet forteller Norges historie fra tiden før og etter 2. verdenskrig gjennom myntene til Norges kanskje viktigste konge. Myntsettet inneholder hele 17 historiske mynter, som er inntil 100 år gamle!

For kun 1.190 kr (+ frakt) kan du nå sikre deg:
♔ Historiske vitnesbyrd fra før og etter 2. verdenskrig
♔ Hele 17 historiske originalmynter - inntil 100 år gamle!
♔ Mynter fra Norges kanskje viktigste konge 

På grunn av myntenes tilgjengelighet har vi kun et begrenset antall myntsett tilgjengelige, så bestill allerede nå for å sikre deg ett!

For kun 1.190 kr kan disse 17 historiske myntene bli dine!

Folkekongen Haakon VII

Fra hans berømte «nei» til tyskerne i skjebnetimene under felttoget mot Norge 9. april 1940 og gjennom resten av krigen ble Kong Haakon VII et uvurderlig symbol og samlingspunkt for motstandsbevegelsen både hjemme og ute, og for hele det norske folk. Han var kongen som reiste ut som monark og vendte hjem igjen til et fritt Norge som folkekongen!

Myntene som bygget Norges identitet

De eldste myntene i dette enestående myntsettet ble preget kun ett tiår etter Norges selvstendighet fra Sverige. Mynter har gjennom historien fungert som et lands visitkort, og Kong Haakons mynter er intet untak. De inntil 100-år gamle originalmyntene er proppfulle av norske nasjonalsymboler. Hver mynt er som et lite kunstverk i seg selv, med symboler som henviser til Norges stolte historie. Slik som for eksempel Storkorskjedet av St. Olavs Orden som pryder Norges første 1 krone med hull.

Begrenset antall myntsett - vær rask!

Kong Haakons mynter blir stadig vanskeligere å få tak i komplett, selv utgavene etter Den skandinaviske myntunion. Det er ikke hver dag vi har muligheten til å samle samtlige av hans 17 mynttyper fra perioden 1920-1957 i ett og samme sett. Vi har derfor et svært begrenset antall myntsett tilgjengelige i dag - så bestill nå for å sikre deg ditt myntsett!

Spesifikasjoner
Konge:
Kong Haakon VII
Utgivelsesperiode:
1920 - 1957
Inneholder:
17 mynter: 2 stk. 1 kroner, 3 stk. 50-ører, 3 stk. 25 ører, 3.stk. 10 ører , 2 stk. 5 ører 2 stk. 2-øre og 2 stk. 1 øre
Mynverk:
Den Kongelige Mynt på Kongsberg
Metall:
Bronse og kobbernikkel
Kvalitet:
God samlekvalitet
Utgivelsesland:
Norge