Nå kan du bli eier av samtlige av kong Haakon VIIs mynttyper utgitt etter Den skandinaviske myntunion. Et historisk myntsett som inneholder hele 17 originalmynter som forteller Norges historie fra tiden før og etter 2. Verdenskrig. 

Dette kan du glede deg til:

●  Historiske vitnesbyrd fra før og etter 2. verdenskrig
●  Hele 17 historiske originalmynter!
●  Inneholder Norges første kronemynter i myntmetall

Kong Haakon VIIs mynttyper kan bli dine for kun 1.190 kr, frakt 69 kr tilkommer. Bestill i dag - vi har begrenset med sett tilgjengelige!

Myntene som bygget Norges identitet

De eldste myntene i dette enestående myntsettet ble preget kun ett tiår etter Norges selvstendighet fra Sverige. Mynter har gjennom historien fungert som et lands visitkort, og Kong Haakons mynter er intet untak.

De inntil 100-år gamle originalmyntene er proppfulle av norske nasjonalsymboler. Hver mynt er som et lite kunstverk i seg selv, med symboler som henviser til Norges stolte historie. Slik som for eksempel Storkorskjedet av St. Olavs Orden som pryder Norges første 1 krone med hull.

Begrenset antall myntsett - vær rask!

Vi anbefaler at du bestiller allerede nå hvis du ønsker å sikre deg komplettsettet med kong Haakon VIIs mynttyper fra 1920 - 1957. Kong Haakons mynter blir stadig vanskeligere å få tak i komplett, selv utgavene etter Den skandinaviske myntunion. Det er ikke hver dag vi har muligheten til å samle samtlige av hans 17 mynttyper fra perioden 1920-1957 i ett og samme sett. Benytt deg av denne muligheten i dag, og bli eier av myntene som bygget Norges identiet før og etter 2. verdenskrig!

Spesifikasjoner
Konge:
Kong Haakon VII
Utgivelsesperiode:
1920 - 1957
Inneholder:
17 mynter: 2 stk. 1 kroner, 3 stk. 50-ører, 3 stk. 25 ører, 3.stk. 10 ører , 2 stk. 5 ører 2 stk. 2-øre og 2 stk. 1 øre
Mynverk:
Den Kongelige Mynt på Kongsberg
Metall:
Bronse og kobbernikkel
Kvalitet:
God samlekvalitet
Utgivelsesland:
Norge