Alle norske frimerker med Haakon VII for kun 495 kr

Vi er stolte over å kunne tilby et unikt og komplett sett med 12 historiske frimerker, alle dedikert til en av Norges mest betydningsfulle og høyt elskede monarker, Kong Haakon VII. Disse nøye utvalgte frimerkene er ikke bare frimerker – de er vitnebyrd fra en epoke som formet vårt land. Hvert frimerke er et vindu til de avgjørende øyeblikkene i norsk historie under Kong Haakons regjeringstid.

Ditt komplettsett for kun 495 kr (+frakt) Inkluderer:

Et komplett sett med motivene som skildrer Kong Haakon VII på frimerker
En historisk reise gjennom Norge før, under, og etter andre verdenskrig
Tolv nøye utvalgte frimerker som ærer en av de mest innflytelsesrike personene i norsk historie

Et stykke norsk arv i dine hender

Disse historiske frimerkene kommer i et elegant historiehefte som ikke bare fremhever hvert enkelt frimerkes skjønnhet og bakgrunn, men også bevarer dem for fremtidige generasjoner. Sammen med heftet følger historisk informasjon.

En reise gjennom frimerker: Kong Haakon VII

Bli kjent med hvert frimerke i dette komplette sette, og dykk ned i historiene de representerer:

  • NK 110 II b: Reis tilbake til Norges tidlige 1900-tall og opplev en æra av endring og fremgang gjennom dette sjeldne frimerket til ære for Kong Haakons tidlige år som regent.
  • NK 213 og NK 338: Disse frimerkene fanger essensen av en nasjon i vekst og utvikling, en tid da Kong Haakon styrket både sin og Norges identitet.
  • Krigsårenes Symboler (NK 350, NK 368, NK 369, og NK 371): Symboler på kongens standhaftige ledelse under andre verdenskrig, en tid da hans styrke var et fyrtårn av håp.
  • Fredstidens Feiring (NK 396 til NK 451): Disse frimerkene speiler gjenoppbyggingen og fornyelsen i etterkrigstidens Norge, med Kong Haakon som et symbol på stabilitet og optimisme.
  • NK 691: En moderne hyllest til en monark hvis innflytelse fortsatt er dypt forankret i det norske samfunnet.

Grip Sjansen til å Eie et Stykke Norsk Historie. Dette er mer enn bare 12 frimerker, det er en hyllest til vårt lands arv og kultur. Bestill ditt sett i dag!

Spesifikasjoner
Antall frimerker:
12 historiske frimerker
Utgivelsesår:
1910-1972
Kvalitet:
Ubrukt
Særpreg:
Motiv av Kong Haakon VII
NK-nummer:
110 II b, 213, 338, 350, 368, 369, 371, 396, 412, 439, 451, 691