Nedfrosset Han Solo foreviget på barre - offisielt Star Wars produkt

Han Solo er en av heltene i George Lucas' Star Wars. Han er portrettert av Harrison Ford i de tre første filmproduksjonene - i tillegg til episode VII som kom i 2015. Han Solo er smugler og kaptein på romskipet Millenium Falcon der wookien Chewbacca er styrmann. I Star wars Episode V: Imperiet slår tilbake blir han frosset ned i karbonitt, det er herifra motivet til barren er hentet. Heldigvis blir han befridd av prinsesse Leia, som han senere gifter seg og får barn med. 

Nå kan du endelig sikre deg: 

  • Barre med motiv av en nedfrosset Han Solo
  • Et offisielt Star Wars-produkt
  • Spesiallaget innpakning

Den første Star Wars-filmen "Star wars: A New Hope" kom i 1977, og har siden den gang blitt en av verdens mest sentrale populærkulturelle fenomen med fans over hele verden. Star Wars-universet ble skapt av amerikanske George Lucas og ekspanderer stadig. I 2012 ble franchisen tatt over av Disney, som fremdeles produserer filmer og serier om de ikoniske stjernekrigerne.

Spesiallaget innpakning

Barren kommer i en spesiallaget innpakning levert av Lucasfilm Ltd. Gjennom innpakningen kan man se advers del av barren som viser Han Solo froset i karbonitt. Samler du på Disney eller Star Wars er denne barren noe du må ha med i samlingen! 

Denne er populær blant samlere, så bestill allerede nå om du ønsker deg ett eksemplar. Vi har begrenset med barrer tilgjengelige i dag!

Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2021
Metall:
Jern belagt med 99,9% sølv
Diameter:
Innpakning: 110 x 90 x 20 mm. Barren: 75 x 50 x 3 mm.
Advers:
Han Solo frosset i karbonitt
Revers:
Star Wars Logo