Da Kong Olav V sovnet stille inn på kvelden den 17. januar 1991, overtok Kronprins Harald som Norges nye konge. Den 23. juni samme året ble vår nye Kong Harald og Dronning Sonja signet i en høytidelig seremoni i Nidaros domkirke i Trondheim. I 2016 feirer vi det norske kongeparets 25 år på tronen og begivenheten markeres med myntbrev utgitt i 5.000 nummererte eksemplarer!

 • Myntbrevet ”Signingen i Nidarosdomen 1991” med en original 5-krone minnemynt belagt med
  sort gull, detaljer i 24 karat gull
  og Postens frimerker med offisielt stempel fra jubileumsdagen
 • Kun 345 kr: Vår normalpris for myntbrev og frakt er 699,95 kr – du nyter godt av over 50% rabatt
 • Kun 5.000 individuelt nummererte myntbrev – lave numre leveres først!

 • En ny samling med totalt åtte myntbrev som hedrer og feirer Hans Majestet Kong Harald Vs 25 år som Norges konge

 • Praktisk samlealbum medfølger, samt albumside til hvert myntbrev og historiekort som følger hvert myntbrev

 • Samlingen inneholder originale sirkulasjonsmynter, gullbelagte mynter og minnemynter i sølv, samt frimerkeutgivelser fra Posten

 

DITT FØRSTE JUBILEUMSMYNTBREV: ”SIGNINGEN I NIDAROSDOMEN 1991”
Det første jubileumsmyntbrevet, som du nå har sjansen til å sikre deg, hedrer vårt høyt aktede kongepar og deres 25-årsjubileum siden signingen i Nidarosdomen i Trondheim. 

Når vi nå skriver 2016, kan H.M. Kong Harald V og H.M. Dronning Sonja feire 25 år på den norske tronen – 25 år som et moderne kongepar av vår tid, med gleder og med sorger. Kong Harald V har virkelig tatt opp arven etter sin far som en konge av folket, og monarkiet står fremdeles sterkt i kongeriket Norge.

 • Mynten er en original, norsk 5-krone minnemynt utgitt i jubileumsåret 1991. Mynten er belagt med sort gull, og med detaljer belagt med 24 karat gull. Denne forgyllingen gir en flott og verdig effekt til den massive 5-kronen så mange av oss har et forhold til.
 • Myntbrevet inneholder to av Postens frimerkeutgivelse, fra 2007 0g 2012, og er stemplet på juileumsdatoen 23. juni 2016.
 • Sammen med myntbrevet vil du motta et praktisk samlealbum. Du får også med albumsider til hvert myntbrev og nyskrevet historiekort om myntbrevet og om vårt flotte kongepar.

Dette første jubileumsmyntbrevet innleder du samtidig samlingen ”Konge av vår tid – 25 år”, som består av i alt åtte jubileumsmyntbrev. Hvert myntbrev ledsages av nyskrevet historiekort. 

Sikre deg ditt eksemplar!

 

 

Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2016
Opplag:
5000

Jubileumssamlingen, som er den eneste i sitt slag, hedrer vårt høyt aktede kongepar gjennom 25 år på tronen.

Gjennom de åtte kongelige jubileumsmyntbrevene sikrer du deg en rekke flotte samleobjekter, blant annet attraktive norske minnemynter i sølv, gullbelagte originalmynter og Postens offisielle frimerker. Samlingen hedrer vårt kongepar, den kongelige arverekken, alle Norges moderne konger og spesielt H.M. Kong Harald V som konge av vår tid.

Med hvert av myntbrevene i samlingen mottar du, helt uten ekstra kostnad, et samlealbum (vår normal pris er 200 kr), albumsider der du kan plassere dine myntbrev, utfyllende historisk dokumentasjon og med ekthetssertifikat som dokumenterer ekthet og kvalitet. 

Alt dette sikrer du deg gjennom samlingen "Konge av vår tid - 25 år":

 • Totalt åtte jubileumsmyntbrev
 • Eierbevis som bekrefter din eierrett til samlingen
 • Nyskrevede historiekort til hvert myntbrev
 • Spesialdesignet album til samlingen (vår normal pris 200 kr)

OBS: Opplaget er begrenset til 5000 eksemplarer. Ordrene prioriteres i innkommende rekkefølge - lave numre leveres først. – VÆR RASK!

Bestiller du myntbrevet "Kongeparet - 25 år på tronen" innleder du samtidig samlingen "Konge av vår tid - 25 år". Samlingen består av totalt åtte myntbrev, og hvert myntbrev ledsages av nyskrevet historiekort. Dette og øvrig tilbehør, som spesialdesignet samlealbum, mottar du uten ekstra kostnad, som en del av Samlerhusets kundeservice. Prisene varierer fra 360 til 960 kr, avhengig av myntene som inngår. Frakt og ekspedisjon på 39,95 kr tilkommer. 

 1. Jeg kan sikre meg jubileumsmyntbrevet, “Signingen i Nidarosdomen 1991”, i samlingen med myntbrev som utgis i anledning 25-årsjubileet for H.M. Kong Harald V som Norges konge, for kun 345 kr. Samlerhusets normal pris for myntbrevet er 660 kr + frakt og ekspedisjon 39,95 kr. Jeg nyter godt av over 50% rabatt. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon. Myntbrevet som feirer 25-årsjubileet for signingen, inneholder en original norsk 5-krone minnemynt utgitt i jubileumsårets 1991 som er belagt med gult og sort gull. Tilgangen er begrenset og ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge.
   
 2. Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar myntbrevet ””Signingen i Nidarosdomen 1991” sammen med faktura med 14 dagers forfall. Jeg kan derfor bestille myntbrevet hjem, ta det i nærmere øyesyn og studere detaljene før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på det. Myntbrevet sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.
   
 3. Dersom jeg sikrer meg det første jubileumsmyntbrevet, innleder jeg samtidig uforpliktende samlingen «Konge av vår tid – 25 år» og sikrer meg samtidig de syv resterende jubileumsmyntbrevene i samlingen. Dette betyr at jeg får tilsendt et nytt myntbrev om lag en gang per måned, eller noe sjeldnere alt etter utgivelsestakt. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.
   
 4. Prisen for de etterfølgende jubileumsmyntbrevene i samlingen er mellom 360 og 960 kr + 39,95 kr i frakt og ekspedisjon.
   
 5. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon for mitt første jubileumsmyntbrev som gis ut i anledning 25-årsjubileet for signingen av vårt kongepar i 1991. Dersom jeg ønsker å fortsette å samle tilkommer frakt og ekspedisjon på 39,95 kr på mine videre jubileumsmyntbrev.
   
 6. Med mitt første jubileumsmyntbrev i samlingen mottar jeg uten ekstra kostnad et spesialdesignet album (vår normalpris er 200 kr) for trygg oppbevaring av myntbrevene og historiekort som medfølger.
   
 7. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto om jeg retunerer et myntbrev. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.
   
 8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter.
   
 9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til myntbrevene og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at myntbrevene eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.