GRATIS vikingmynt til deg:
Vikingmynt hedrer kongen som samlet Norge - Harald Hårfagre

Harald Hårfagre er kongen som samlet Norge og gikk ut som siserherre i et av vikingtidens viktigste slag - Slaget ved Hafrsfjord. Nå hedres Norges første enekonge på minnemynt belagt med sølv og utført med et detaljrikt dybdepreg. Minnemynten er utgitt av vikingøya Isle of Man, som i flere hundre år var under norsk styre. Vikingmynten «Harald Hårfagre» preges i et begrenset opplag på 30.000 eksemplarer.

Nå kan du sikre deg minnemynten som hedrer "Harald Hårfagre" GRATIS (du betaler kun frakt på 39 kr). Mynten er hele 38,6 mm og er belagt med rent sølv.

DETTE KAN DU SIKRE DEG GRATIS:

 • GRATIS sølvbelagt minnemynt – du betaler kun frakt på 39 kr
 • Detaljrikt dybdepreg med unik patinert overflate
 • Historisk dokumentasjon fra Norges fremste vikingekspert
 • Innleder myntsamling "Vikingarven 793-1066"
  - med kun 8 minnemynter med våre store vikingkonger
 • Alltid 30 dager full returrett og ingen bindingstid

Vikingmynten innleder en spennende myntsamling som lar deg bli kjent med noen av våre store vikingkonger, og stolte vikinghistorie - slik du aldri har sett den før! Nedenfor kan du se seks av de åtte vikingmyntene du kan sikre deg!

Detaljrikt dybdepreg og spesiell pregeprosess
Vikingmynten er preget med et avansert dybdepreg som fremhever de spennende detaljene i motivet. Etter pregingen er mynten belagt med rent sølv, før den foredles med en prosess som gir hver enkelt mynt en unik patina. Det betyr at ingen mynter er helt like!

 

Spesifikasjoner
Kvalitet:
Sølvbelagt og patinert
Opplag:
30.000
Diameter:
38,6 mm
Vekt:
32,2 gr
Pålydende verdi:
1 crown
Utgivelsesland:
Isle of Man

Bli kjent med vår stolte vikinghistorie

Ved å sikre deg minnemynten "Harald Hårfagre", innleder du samtidig samlingen «Vikingarven 793-1066». Her får du mulighet til å bli kjent med noen av våre store vikingkonger, og bli med på en historisk reise gjennom vikingtiden - slik du aldri har sett den før. Samlingen inneholder kun 8 minnemynter, og du mottar en ny vikingmynt ca. en gang i måneden. De kommende 7 vikingmyntene koster 590 kr (frakt tilkommer på 49,95 kr). Du samler så lenge du vil, alltid med 30 dager full returrett, og uten minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid.

Gjennom samlingen bygger du også opp et historieverk om vikingtiden, med historisk dokumentasjon fra en av Norges fremste vikingeksperter; forfatter og professor i historie Torgrim Titlestad.

Bestill din vikingmynt nå, GRATIS, før det er for sent!

 1. Jeg kan nå sikre meg vikingmynten belagt med rent sølv og patinert overflate, som hedrer Harald Hårfagre, GRATIS (mot dekning av frakt på 39 kr). Normalpris for mynten er 590 kr (+ frakt 49,95 kr).

 2. Jeg mottar vikingmynten "Harald Hårfagre", utgitt av den tidligere vikingøya Isle of Man, med 30 dager returrett, og kan studere den i fred og ro før jeg bestemmer meg for å beholde den. Minnemynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

 3. Dersom jeg sikrer meg vikingmynten "Harald Hårfagre" innleder jeg samtidig samlingen "Vikingarven 793-1066" helt uforpliktende. Samlingen består av 8 minnemynter utgitt av den tidligere norske vikingøya Isle of Man. Jeg får mulighet til å bli kjent med noen av våre store vikingkonger og stolte vikingshistorie, illustrert på sølvbelagte mynter - slik jeg aldri har sett den før!

 4. Som samler får jeg tilsendt en ny vikingmynt ca en gang i måneden. Alle myntene har et spennende vikingmotiv og fascinerende dybdepreg.Vikingmyntene er belagt med rent sølv og patinert for å få frem alle detaljer i motivet. Hver minnemynt koster 590 kr, frakt og ekspedisjon tilkommer på 49,95 kr. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

 5. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad historisk dokumentasjon skrevet av en av Norges fremste vikingeksperter, forfatter og professor Torgrim Titlestad. Jeg mottar også et praktisk omslag utført i kunstskinn (verdi 100 kr) der jeg kan oppbevare ekthetssertifikatene og samlingens eierbevis, et flott album (verdi 200 kr) der jeg kan oppbevare den historiske dokumentasjonen. Jeg får også en spesiallaget samlemappe der jeg kan oppbevare vikingmyntene. Alt dette får jeg uten ekstra kostnad slik at jeg får maksimal glede av å samle på vikingmyntene som forteller den fascinerende historien om vikingtiden.

 6. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv frakt ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betalingsmåte, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50 eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

 7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat og eierbevis medfølger samlingen.

 8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.