Den aller første OL-sølvminnemynten kan nå bli din!

I forbindelse med Helsinki OL 1952 bestemte arrangørlandet Finland seg for å hedre den store begivenheten med minnemynter. Dette ble da den aller første minnemynten utgitt i forbindelse med de moderne olympiske lekene, og starten på en tradisjon som fortsatt vedvarer. I dag er mynter utgitt i forbindelse med OL ett av verdens største samleområder! Samlerhuset er offisiell distributør av olympiske minnemynter. 

I dag kan du sikre deg ett eksemplar av den aller første OL-minnemynten, for KUN 390 kr! 

Offisiell sølvminnemynt for Helsinki-OL 1952
Utgitt av vertsnasjonen Finland
★ Uforpliktende innledning til helt unik samling med offisielle sommer OL-mynter
★ Alltid 30 dager åpent kjøp!

På grunn av tilgjengelighet har vi ett begrenset antall vi kan tilby i dag. Bestill derfor allerede nå for å sikre deg ett eksemplar av den aller første OL-minnemynten!


Samling med offisielle minnemynter i sølv

Den første sølvmynten til de moderne Helsinki-lekene fra 1952 er en ekte numismatisk perle i enhver myntsamling, men det er bare begynnelsen på en spennende samling med offisielle olympiske sølvmynter; en mynt fra hvert tiår, siden den første mynten ble utgitt og fram til i dag. Alle myntene har en offisiell OL-logo eller -symbol, og medfølger ekthetssertifikat og historiekort. I løpet av samlingen får du også ett kostnadsfritt skrin for trygg og praktisk oppbevaring av myntene. 

Bestiller du nå kan du glede deg til den aller første offisielle olympiske sølvminnemynten for kun 390 kr!

  1. Jeg kan nå sikre meg den første offisielle OL-sølvmynten, utgitt til OL i Helsinki 1952. Jeg får denne til 390 kroner + frakt på 49 kroner. Tilgangen er begrenset og jeg er innforstått med at ordre prioriteres i innkommet rekkefølge. 

  2. Hvis jeg sikrer meg denne offisielle OL mynten, sikrer jeg meg også automatisk en prioritert tilgang til de andre offisielle minnemyntene i sølv; en sølvmynt fra hvert tiår med sommer-OL, fram til OL i Tokyo 2021. Samlingen består av 8 offisielle OL-mynter. Dette betyr at jeg får tilsendt en ny offisiell OL-mynt ca. en gang i måneden, så langt tilgangen tillater det. Det er ingen bindingstid og jeg har ingen minstekjøpsforpliktelse. Prisen for de offisielle minnemyntene i sølv vil variere avhengig av sjeldenhet og tilgang. Samlerhuset tar forbehold om prisendringer ved betydelig utslag i sølvpris eller valutakurs. Jeg vil i så fall bli tilskrevet om dette på forhånd. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 69 kr.

  3. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad et flott myntskrin for trygg oppbevaring av de offisielle OL-minnemyntene i sølv. Jeg betaler intet ekstra for dette. Jeg mottar også ekthetssertifikat, album og historisk dokumentasjon med hver eneste mynt.

  4. Jeg har alltid 30 dager returrett, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 66 81 15 00, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

  5. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, og gjøre myntsamling tilgjengelig fortest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdistigning er ingen garanti for fremtidig verdistigning.
Spesifikasjoner
Pålydende:
500 markkaa
Utgivelsesland:
Finland
Utgivelsesår:
1952
Metall:
50 % sølv
Diameter:
32 mm
Vekt:
12 gram
Opplag:
585.000