Viktig og historisk norsk øyeblikket!

Samlerhuset har nå gleden av å kunne tilby en krigsminnemedalje som hedrer det viktige øyeblikket da kong Haakon VII og resten av kongefamilien 7. juni 1945 endelig kunne sette sine ben på norsk jord igjen, etter 5 år i eksil. For å markere begivenheten tilbyr vi i dag en krigsminnemedalje til kun 199 kr (+frakt) - du sparer over 500 kr mot normalpris!

Bestill i dag og se frem til: 

Storslått hedring til jubielumspris - spar over 500 kr!
Enestående krigsminnemedalje belagt med gull og platina!
Uforpliktende innledning til samlingen "Leve Kongen - Den lange reisen hjem"
En praktutgivelse fra Det Norske Myntverket

Vi har begrenset antall medaljer tilgjengelig til jubileumspris - slå til på tilbudet og bestill nå!

Storslått krigsminnemedalje
- fra Det Norske Myntverket

Det Norske Myntverket har utgitt denne storslåtte krigsminnemedaljen "Et gledelig gjensyn - Oslo 7. juni 1945" som minner dagen da kong Haakon VII og kongefamilien kunne komme hjem til Norge,

Medaljen foreviger et av de største og lykkeligste øyeblikkene i moderne norsk historie, og minnemedaljen kan nå bli din til jubileumspris! Minnemedaljen er hele 45 mm i diameter, er belagt med rent gull og sort platina og et verdig minne om den historiske dagen. Det Norske Mynterket er i verdenstoppen når det kommer til mynter og medaljer, det er derfor ekstra moro å kunne tilby denne norske praktutgaven.  

I løpet av samlingen mottar du utfyllende historisk dokumentasjon, ekthetsertifikat, samlemappe for presentasjon og oppbevaring og mer!

Følg kong Haakon VII på "Den lange reisen hjem"

Ved å sikre deg den storslåtte krigsminnemedaljen «Et gledelig gjensyn - Oslo 7. juni 1945» innleder du uforpliktende samlingen «Leve Kongen – Den lange reisen hjem», et evigvarende minne om kongefamiliens innsats og betydning for norsk motstandskamp under 2. verdenskrig.

Medaljene er utgitt av Det Norske Myntverket, og leveres sammen med utfyllende historisk dokumentasjon skrevet eksklusivt for Samlerhuset, av den anerkjente dokumentarforfatteren Alf R. Jacobsen og amanuensis Ivar Dyb Kraglund.

Følg kong Haakon VII på «Den lange reisen hjem»

Ved å sikre deg den storslåtte krigsminnemedaljen innleder du samtidig helt uforpliktende den storslåtte samlingen «Leve Kongen – Den lange reisen hjem», en evigvarende dokumentasjon på kongefamiliens innsats og betydning for norsk motstandskamp under 2. verdenskrig.

kobli_em_kongens_hjemkomst_samling-med-border

I løpet av samlingen vil du motta ekthetsertifikat, eierbivis, samlemappe og mer - helt uten ekstra kostnad!

Samlingen består av seks krigsminnemedaljer. Medaljene er utgitt av Det Norske Myntverket, og leveres sammen med utfyllende historisk dokumentasjon skrevet eksklusivt for Samlerhuset, av den anerkjente dokumentarforfatteren Alf R. Jacobsen og amanuensis Ivar Dyb Kraglund. Du vil også sammen med din andre minnemedalje i samlingen, motta en sølvbelagt slipsnål gratis (verdi 350 kr.)

De fem kommende minnemedaljene tilsendes deg ca. en gang i måneden til normalpris 690 kr (frakt tilkommer på 59 kr). Du samler så lenge du vil, alltid med 30 dager full returrett, og uten minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid.

Bestill i dag - begrenset tilgjengelighet!

Spesifikasjoner
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Kvalitet:
Brilliant
Diameter:
45 mm
Vekt:
34 gram
Opplag:
40.000
Merk:
Belagt med rent gull og sort platina