Utgivelse fra Det Norske Myntverket 
- nummerert spesialutgave belagt med rent gull og sort platina

Det Norske Myntverket har utgitt en nummerert spesialutgave av minnemedaljen «Kronprinsen vender hjem – 13. mai 1945». Medaljen, som er hele 45 mm i diameter, er belagt med 24 karat gull og sort platina, og koster kun 99 kroner (fraktfritt tilsendt). Av et opplaget på 40.000 eksemplarer, er 5.000 spesialutgaver preget med individuelt nummerering. Dette betyr at hver minnemedalje er unik - lave numre leveres først.

Vi har gleden av å tilby deg:

  • Nummerert spesialutgave belagt med 24 karat gull og sort platina
  • Din pris kun 99 kr - spar 600 kr mot normalpris!
  • Begrenset opplag på 40.000 – kun 5.000 nummererte spesialutgaver
  • Utgitt av Det Norske Myntverket
  • Historisk dokumentasjon skrevet ekslusivt til samlingen
  • Innleder komplettsett med kun 6 minnemedaljer
  • Ingen bindingstid - alltid 30 dager returrett!

Disse 6 krigsminnemedaljene kan du sikre deg:

KUN 5.000 nummererte spesialutgaver
Totalopplaget på den nummererte spesialutgaven "Kronprinsen vender hjem" er begrenset til maksimalt 40.000 minnemedaljer. Denne nummererte spesialutgaven har et opplaget på 5.000 individuelt nummererte. Dette betyr at hver enkelt medalje er unik.

Følg Kong Haakon VII og hans familie på "Den lange reisen hjem"
Når du sikrer deg spesialutgaven av minnemedaljen "Kronprinsen vender hjem - 13. mai 1945", innleder du samtidig komplettsettet "Leve Kongen - Den lange reisen hjem", en unik dokumentasjon av Norges krigshistorie og på kongefamiliens innsats og betydning for norsk motstandskamp under 2. verdenskrig. Settet består av kun seks krigsminnemedaljer. Med Det Norske Myntverkets nummererte spesiautgave som utgangspunkt, tar komplettsettet deg gjennom viktige og spennende temaer illustrert på imponerende minnemedaljer i bronse belagt med 24 karat gull og sort platina.

Spesifikasjoner
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Kvalitet:
Brilliant, belagt med 24 karat gull og sort platina
Diameter:
45 mm
Vekt:
ca. 34 gram
Opplag:
40.000 hvorav 5.000 er individuelt nummererte førsteutgaver

Følg Kong Haakon VII og hans familie på "Den lange reisen hjem"
Sikrer du deg den nummererte spesialutgaven av minnemedaljen «Kronprinsen vender hjem - 13. mai 1945” innleder du samtidig det storslåtte komlpettsettet «Leve Kongen - Den lange reisen hjem», en evigvarende dokumentasjon på kongefamiliens innsats og betydning for norsk motstandskamp under 2. verdenskrig. De kommende fem minnemedaljer sendes omtrent en gang i måneden til 690 kr + frakt 49,95 kr. 

Historisk dokumentasjon skrevet ekslusivt
Hver minnemedalje leveres sammen med utfyllende historisk dokumentasjon skrevet eksklusivt for Samlerhuset av den anerkjente dokumentarforfatteren Alf R. Jacobsen, samt av amanuansis Ivar Krglund.


Til hver minnemedalje får du også ekthetssertifikat som garanterer for minnemedaljens ekthet og kvalitet. Når du bygger opp ditt komplettsett med minnemedaljer, vil du i løpet av samleperioden motta kostnadsfrie samlefordeler; som en spesiallaget samlemappe for trygg oppbevaring og presentasjon, et eierbevis, samt et album dokumentasjon. Du vil også sammen med din andre minnemedalje i samlingen, motta en sølvbelagt slipsnål (verdi 350 kr) og den innbundet boken av Alf R. Jacobsens, «Kongens Nei» (verdi 399 kr) gratis!

Dokumentarforfatter Alf R. Jacobsen
En del av de historiske dokumentasjonene som følger minnemedaljene er skrevet av den anerkjente og kritikerroste forfatteren Alf R. Jacobsen. Jacobsen har skrevet flere dokumentariske bøker om 2. verdenskrig, og har opparbeidet seg en unik kompetanse på området. Den omfattende dokumentasjonen som medfølger minnemedaljene i denne samlingen, er et enestående historieverk om vår kongefamilies viktige rolle for norsk motstandskamp under 2. verdenskrig.

1. Nummerert spesialutgave - kun 99 kr!
Jeg kan nå sikre meg spesialutgaven av minnemedaljen «Kronprinsen vender hjem – 13. mai 1945» utgitt av Det Norske Myntverket, belagt med 24 karat gull og sort platina til kun 99 kr. Samlerhuset dekker frakt på 49,95 kr. Samlerhusets normalpris er 690 kr (+ frakt 49,95 kr). Spesialutgaven preges med individuelt serienummer i randen. Det er kun 5.000 eksemplarer av denne førsteutgaven. Lave nummer leveres først. Sammen med min andre forsendelse mottar jeg min sølvbelagt slipsnål (verdi 350 kr.) og den innbundne boken "Kongens Nei" av Alf R. Jacobsen (verdi 399 kr.) gratis.

2. Trygghet ved betaling
Bestiller jeg minnemedaljen «Kronprinsen vender hjem – 13. mai 1945» på Samlerhusets nettsider, kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for minnemedaljen som innleder komplettsettet vil videre leveranser i settet belastes samme kort. Bestiller jeg via telefon eller epost, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist.  Jeg kan derfor bestille minnemedaljen hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket med vakkert dybdepreg og detaljer, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Minnemedaljen sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Innleder den storslåtte samlingen"Leve Kongen - Den lange reisen hjem"
Dersom jeg sikrer meg minnemedaljen «Kronprinsen vender hjem – 13. mai 1945» innleder jeg samtidig samlingen «Leve Kongen – Den lange reisen hjem» – helt uforpliktende. Settet består av seks minnemedaljer, og er et bidrag til norsk krigshistorie om våre tre konger og deres samlende symbol for norsk motstand under 2. verdenskrig.

4. Ingen bindingstid
Som samler får jeg tilsendt en ny minnemedalje ca. én gang i måneden. Prisen for de etterfølgende minnemedaljene i samlingen er 690 kr + 49,95 kr i frakt og forsikring. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

5. Spennende tilleggsmateriell kostnadsfritt
I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad et spesialdesignet samlemappe, for elegant oppbevaring og presentasjon av minnemedaljene. Samt ekthetssertifikat, eierbevis og album til den historiske dokumentasjonen som følger hver minnemedalje. Den historiske dokumentasjonen er skrevet av Alf R. Jacobsen og amanuensis Ivar Kraglund.

6. Alltid 30 dager full returrett - ingen bindingstid
Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv porto ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte komplettsettet, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50 eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid

7. Ekthetsgaranti
Det Norske Myntverket og Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

8. Samlerglede og historie
Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til medaljer og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at medaljene eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.