Symboliserer en æra under Napoleon III

Dette eksklusive gullmyntsettet symboliserer en spennende og viktig epoke i Europas historie under Napoleon III. Som Frankrikes president fra 1848 og deretter keiser fra 1852 til 1870, spilte Napoleon III en nøkkelrolle i utformingen av det europeiske mynt- og pengevesenet. Han var en av drivkreftene bak den latinske myntunionen, Europas mest innflytelsesrike økonomiske avtale, med den franske franc som ledende valuta.

Ikke gå glipp av denne enestående muligheten til å eie et stykke av Napoleon III og Europas historie. Gjør din bestilling nå og sikre deg en offisiell utgivelse som hedrer Frankrikes siste keiser, Napoleon III.

Bestill nå og bli eier av:

  • En original 10 franc fra Napoleon III, en attraktiv gullmynt utgitt i perioden 1861-1869.
  • En moderne hyllest til Napoleon III, Frankrikes siste keiser.
  • Gullmynter fra den verdenskjente Monnaie de Paris, verdens eldste myntverk.
  • Et av kun 20 sett tilgjengelig i Norge!

Dette unike settet kan bli ditt for 12 000 kr (+ 59 kr i frakt). Hvis du ønsker det, kan du dele beløpet i 3 mindre, rentefrie delbetalinger à 4 019,33 kr (inkludert frakt) ved bestilling.

LP_hero_fgp

Over kan du se begge sidene av de to attraktive myntene i settet.

Historisk og tidløst

Dette gullmyntsettet skiller seg ut med sin unike opprinnelse. Settet og begge myntene er preget ved det prestisjetunge Monnaie de Paris, og selv med over 150 års mellomrom deler de det samme ikoniske motivet – et vitnesbyrd om tidløst håndverk og historisk kontinuitet.

Eksklusivt hos Samlerhuset

Vi hos Samlerhuset er stolte av å kunne tilby et unikt og eksklusivt myntsett som ikke bare er et blikkfang, men også representerer et viktig kapittel i europeisk mynthistorie, preget av Napoleon III's innflytelse.

Bestill et av kun 20 sett tilgjengelig i Norge før det er for sent!

Spesifikasjoner
::
10 franc
Utgivelsesår:
1861-1869
Metall:
90% gull
Vekt:
3,23 gr
Diameter:
19 mm
Kvalitet:
God samlekvalitet
::
250 euro
Utgivelsesår:
2023
Metall:
99,9% gull
Vekt:
2,5 gr
Diameter :
18 mm
Kvalitet:
Proof
Opplag:
250 sett på verdensbasis