Nå har du mulighet til å sikre deg den legendariske 2,5$ «Indian Head» fra perioden 1908-29 til fordelspris 3.990 kr, fraktfritt tilsendt! Gullmynten er den første amerikanske mynten med en ekte indianerhøvding som motiv, og den første og eneste amerikanske mynten som er utgitt med nedsenket relieff!

Vi har kun 8 mynter på lager - sikre deg ditt eksemplar med 1.500 kr avslag ved å slå til nå!

Dette kan du sikre deg nå
- 2,5 dollar «Indian Head» i 90% gull 
- Første og eneste amerikanske mynt med nedsenket relieff
- Ekthetssertifikat og utfyllende historisk informasjon, kostnadsfritt!
- Innleder vår eksklusive samling «In Gold We Trust» med ikoniske gulldollar i ulike valør 
- Myntskrin, historiehefte, flaske med 24 karat bladgull, bok om gullmynter og samlefolder i løpet av samleperioden, kostnadsfritt!

Bestill nå og få med 24 karat bladgull, kostnadsfritt!

Personlig engasjement fra President Roosevelt
President Roosevelt var kjent for å være personlig engasjert i stort sett alle aspekter i amerikansk samfunnsliv, også nasjonens mynter. Han sto blant annet bak forslaget om det omstridte motivet «Indian Head» med nedsenket relieff, og engasjerte også skulptøren Augustus Saint-Gaudens til å utforme USAs nye mynter som ble utgitt fra 1907-1933. Både den amerikanske ørnen og frihetsgudinnen som pryder de amerikanske Eagle-myntene, er sterke og kjente symboler på frihet, muligheter og makt.

Spesifikasjoner
Pålydende:
2,5 dollar
Utgivelsesår:
1908-1929
Utgiver:
Det Statlige Amerikanske Myntverket
Metall:
90% gull
Diameter:
18 mm
Vekt:
4,18 gram
Kvalitet:
Sirkulert
Advers:
Indianer iført fjærpryd i nedsenket preg og 13 stjerner
Revers:
Den amerikanske ørn stående på bunt piler og olivengren

Verdensberømte amerikanske originalgullmynter
2,5 dollar Indian Head fra perioden 1908-29 innleder samlingen «In Gold We Trust», hvor du kan sikre deg en komplett serie med amerikanske originalgullmynter fra Amerika. Samlingsnavnet er en kjent og morsom vri på det amerikanske mottoet «In God We Trust». Du vil i første omgang få prioritert tilgang til å samle et sett med 2,5 og 5 dollar-mynter. Om ønskelig kan du også samle videre for å sikre deg sett med verdenskjente 10 og 20 dollar-mynter.

Samlingen omfatter 13 spesielle gullmynter fra gullrushet i California (1849) til den store depresjonen (1933), hvor den amerikanske økonomien kollapset og president Roosevelt forbød privat eierskap av gull. De inntil 178 år gamle gullmyntene i denne enestående samlingen, representerer en begivenhetsrik og fascinerende epoke i amerikansk mynthistorie. 

Du mottar en ny gullmynt med ca. 45 dagers mellomrom, eller i et eget ønsket intervall. Du har alltid 30 dager full returrett, og samler helt uten bindingstid. Prisen for de videre gullmyntene i samlingen varierer avhengig av valør, sjeldenhet og kvalitet. Frakt på 39,95 kr kommer i tillegg per forsendelse. Dersom du ønsker å dele opp betalingen i praktiske, rentefrie rater, tar du kontakt med kundeservice på telefon 0 25 50.

 

1. Jeg kan nå sikre meg 2,5 dollar «Indian Head» fra perioden 1908-29 til kun 3.990 kr, fraktfritt tilsendt (Ord. pris 5.490 kr + frakt på 39,95 kr). Jeg sparer 1.500 kr ved å slå til nå. Jeg er innforstått med at prisen er begrenset til en mynt per person, og at ordre prioriteres i innkommende rekkefølge.

2. Mynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager. Ved stor etterspørsel kan leveringstiden være noe lenger

3. Sikrer jeg meg 2,5 dollar «Indian Head» innleder jeg samtidig uforpliktende samlingen «In Gold We Trust». Samlingen består av 13 originale gulldollar fra gullrushet i California til den store depresjonen.

4. Som samler får jeg tilsendt en ny gullmynt med 45 dagers mellomrom, eller i eget ønsket intervall. Det er ingen bindingstid eller minstekjøpsforpliktelse. 

5. Jeg mottar ekthetssertifikat og utfyllende historie sammen med hver mynt. I tillegg vil jeg i løpet av samleperioden motta et myntskrin for oppbevaring av myntene, velkomstbrosjyre, flaske med 24 karat bladgull, samlemappe og boken «Penger som forandret verden». Dette er samlerfordeler til en verdi av 1.300 kr, men jeg får det helt kostnadsfritt!

6. Prisen for de videre gullmyntene i samlingen varierer avhengig av valør, sjeldenhet og kvalitet. Frakt på 39,95 kr kommer i tillegg. Om jeg ønsker å dele opp betalingen i praktiske, rentefrie rater, tar jeg kontakt med kundeservice på telefon 0 25 50.

7. Jeg har alltid 30 dager returrett, mot dekning av returporto, og samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via telefon 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter.

9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuelle tidligere verdistigning er ingen garanti for fremtidig verdistigning.