På våre nettsteder bruker vi informasjonskapsler, som er en liten fil som legger seg på din datamaskin. En slik datakapsel inneholder kun informasjon og vil ikke gjøre endringer på din maskin.


Samlerhusets formål er å skape samlerglede og å formidle historie. Vårt mål er at samlere skal få mer historie og kulturell innsikt i forbindelse med samleobjektene vi tilbyr, og vi gleder oss stort de gangene vi kan invitere inn til spennende arrangement.

Samlerhuset tilbyr en spennende hverdag i et hektisk men særdeles hyggelig arbeidsmiljø!

Samlerhuset ble etablert i 1994, men historien er faktisk litt eldre. Ole Bjørn Fausa, Reidar Nilsen og Samlerhuset feirer 25 år i 2019, men hva har egentlig skjedd i den tiden? Her kan du lese om Samlerhusets historie.

Personvern Vi setter pris på at du er kunde hos Samlerhuset Norge AS og at du viser interesse for samleobjektene vi tilbyr. Det er viktig for oss at kunder som kjøper sine samleobjekter hos oss skal føle seg trygge på at personvernet deres ivaretas på en sikker og forsvarlig måte i henhold til personvernlovgivningen og annet gjeldende lovverk i...