Spar 1000 kr på krigsminnesett med hele 52 samleobjekter fra 2. verdenskrig

Inneholder hele 52 mynter, sedler og frimerker!

Bok med hele 52 samleobjekter fra andre verdenskrig

Eksklusiv bok med hele 52 samleobjekter tilknyttet andre verdenskrig og 20 sider historikk. Norsk versjon kun tilgjengelig hos Samlerhuset.

  • Type: Enkeltobjekt
  • Lager: Tilgjengelig
Pris: 2 990 kr

Andre verdenskrig er den blodigste og mest ødeleggende krig i menneskehetens historie. Fra Hitlers lynangrep på Polen høsten 1939, til de alliertes seier våren 1945, skulle mer enn 20 millioner menneskeliv gå tapt og store deler av Europa bli lagt i ruiner. De 52 historiske samleobjektene i denne flotte boken dokumenterer dette mørke og viktige kapittelet i vår historie.

Boken gir deg en unik opplevelse av historien, fra slutten av første verdenskrig gjennom hele mellomkrigstiden og gjennom en av verdenshistoriens blodigste og mest brutale kriger, andre verdenskrig. Her kan du se utviklingen kronologisk, slik at du får vite hva som skjedde i Spania, Japan, Tyskland, Italia, Frankrike og Storbritannia samtidig. Dette gjør at det blir lettere å forstå hvorfor de enkelte aktørene handlet slik de gjorde, og at historien flyter lettere.

Dette kan du sikre deg i dag:

  • Flott bok med mynter, sedler og frimerker fra 2. verdenskrig
  • Inneholder blant annet 8 mynter, 12 originalsedler og hele 32 frimerker hvor 2 frimerker er norske
  • 20 sider med utfyllende historikk
  • Norsk versjon kun tilgjengelig hos Samlerhuset
  • 2.990 kroner, fraktfritt tilsendt

Boken inneholder hele 20 rikt illustrerte sider samt 52 samleobjekter 

Krig, mynt og penger
Helt siden myntenes opprinnelse har penger vært et viktig våpen for krigsherrer og statsmenn i krig. Enten det gjaldt erobring av nytt land eller forsvar av egne grenser, var det tilgangen til penger som gjorde forskjellen på seier og tap, ære og skam, liv og død. Den romerske juristen Ciceros berømte ord ”I krig er penger alt” har blitt stående som et symbol på den viktige rollen militære ambisjoner har spilt for utmynting, manipulering av myntvesen og utvikling av myntsystemer opp gjennom historien.

52 samleobjekter tilknyttet andre verdenskrig
Andre verdenskrig er den blodigste og mest ødeleggende krig i menneskehetens historie. Fra Hitlers lynangrep på Polen høsten 1939, til de alliertes seier våren 1945, skulle mer enn 20 millioner menneskeliv gå tapt og store deler av Europa bli lagt i ruiner. De 52 historiske samleobjektene i dette flotte settet dokumenterer dette mørke og viktige kapittelet i vår historie.

Pris:2 990 kr
Spesifikasjoner
Antall sider:
20 rikt illustrerte sider
Antall mynter:
8
Antall sedler:
12
Antall frimerker:
32
Merk:
Kun tilgjengelig hos Samlerhuset