Halv pris på OL sølvmynt utgitt til OL i Rio 2016 - Nå kun 465 kroner

Tidenes laveste opplag for en offisiell sommerolympisk sølvmynt i proofkvalitet

Offisiell OL mynt fra Brasil

Sikre deg en offisiell OL sølvmynt til halv pris. Du betaler kun 465 kroner, fraktfritt tilsendt. Normalpris er 960 kroner. Mynten er preget i 92,5% sølv og proof kvalitet. Utgiver er Nasjonalbanken i Brasil og sølvmynten er utgitt til OL i Rio 2016.

 • Type: Samling
 • Lager: Tilgjengelig
Vår normale utsalgspris: 960 kr
Nå kun: 465 kr

Nasjonalbanken i Brasil besluttet at opplagstallene for OL-myntene i sølv kun skal være 25.000 per mynt. Dette er kun ca. 1/6 del av opplaget på sølvminnemyntene til OL i Beijing 2008, og ca. 1/4 del av opplaget til OL i London 2012. Du har derfor en sjelden mulighet til å bli eier av en sølvminnemynt fra det første OL som arrangeres i Sør Amerika. Dette er tidenes laveste opplag for en sommerolympisk sølvmynt i proofkvalitet!

Det lave opplagstallet har ingenting å gjøre med etterspørselen. Det bor 200 millioner mennesker i Brasil, og middelklassen blir større og større og flere og flere får god råd. Man kan utvilsomt selge mange flere mynter i Brasil alene. Hadde alle 25.000 myntene vært lagt ut for salg i Brasil hadde det vært en mynt per hver titusende innbygger. Men bare 12.500 mynter er tilgjengelig i Brasil. Sammen med Den Internasjonale Olympiske komité har man nemlig besluttet at halvparten av opplaget skal forbeholdes salg utenfor Brasil.

 • Offisiell olympisk sølvmynt fra vertsnasjonen Brasil
 • Opplag på kun 25.000 pr mynt på verdensbasis
 • Tidenes laveste opplag for en offisiell sommerolympisk sølvmynt i proofkvalitet
 • 50 % rabatt på offisiell OL-mynt fra vertsnasjonen Brasil
 • Nå kun 465 kroner – vår normalpris er 960 kroner
 • 92,5 % sølv og beste pregekvaliteten proof
 • Samlerhuset spanderer frakt og forsikring
 • Starter samlingen med OL-myntene i sølv utgitt til OL i Rio 2016 
 • Skrin og mappe for ekthetssertifikat er inkludert i samlingen

*Handover-myntene er ikke inkludert.
 

 

 

Vår normale utsalgspris:960 kr
Nå kun:465 kr
Spesifikasjoner
Pålydende:
5 real
Kvalitet:
Proof
Metall:
92,5% Sølv
Diameter:
40 mm
Vekt:
27 gram
Opplag:
25.000
Advers:
OL-idretten sykling, utøvet av noen av vertsbyen Rios innbyggere i Tijuca-skogen i Rio de Janeiro.
Revers:
Søramerikanske elvedelfiner, som sammenlignet med andre delfiner særpreges av sin påfallende lange nese.
Utgivelsesland:
Brasil


Hvis du er blant en av de få som sikrer seg denne brasilianske OL-mynten i sølv, starter du også samtidig samlingen med OL-sølvmyntene utgitt til OL i Rio 2016. Alle mynter er offisielle OL-mynter fra nasjonalbanken i Brasil. Disse OL-myntene sendes deg en etter en etter hvert som de utgis (én mynt om lag hver måned), så lenge du selv ønsker.

Samlerhuset er distributør i Norge for minnemyntene utgitt til OL i Rio 2016. Vi har fått tildelt en liten andel av det totale opplaget. Nasjonalbanken er snart utsolgt for samtlige sølvmynter som er utgitt til Rio-OL, og i dag er du en av de heldige som kan sikre deg disse sjeldne OL-myntene.

Hos Samlerhuset har du som vanlig alltid åpent kjøp i 30 dager, slik at du kan studere mynten i fred og ro hjemme før du endelig bestemmer deg. Hvis du vil returnere en mynt står det alltid en ny samler klar til å ta den over. Du samler uten bindingstid og minstekjøpsforpliktelse. I løpet av samlingen mottar du også et kostnadsfritt myntskrin i tre til oppbevaring av myntene.

 

1. Jeg kan sikre meg en offisiell OL-mynt utgitt til det første OL i Sør- Amerika for kun 465 kroner, inklusive frakt. Vår normalpris er 930 kroner. Som samler hos Samlerhuset får jeg 50% rabatt. Mynten er i proof-kvalitet, som er den høyeste samlekvalitet.  Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon for mynten. Tilgangen er begrenset, og jeg er innforstått med at det kun er én mynt per person og at ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge.

2. Jeg trenger ikke å betale noen nå, men mottar mynten sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere den i fred og ro før jeg betaler. Mynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Hvis jeg sikrer meg OL-mynten i sølv, sikrer jeg meg også automatisk en prioritert tilgang på de seksten offisielle minnemyntene utgitt av Nasjonalbanken i Brasil til Rio-OL 2016. Dette betyr at jeg får tilsendt en ny offisiell brasiliansk OL-mynt i sølv etter hvert som de utgis, som er om lag en gang per måned. Det er ingen bindingstid og jeg har ingen minstekjøpsforpliktelse.

4. Prisen for de øvrige brasilianske minnemyntene i sølv til Rio-OL 2016 er 960 kr. Vi tar forbehold om prisendringer ved betydelig utslag i sølvpris eller valutakurs. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 39,95 kr. Forsendelsesmåte er via post og utsendelse skjer 3-7 dager etter mottatt bestilling.

5. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad et vakkert myntskrin i tre for elegant oppbevaring av de offisielle minnemyntene til Rio-OL 2016. Vår normal pris for mytskrinet er 450 kr, men jeg betaler intet ekstra for dette.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betale i bekvemme, rentefrie månedlige rater tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettsloven.

7. Samlerhuset forbeholder seg å justere salgsprisen hvis sølvverdien endrer seg betydelig. Jeg vil i så fall bli tilskrevet om dette på forhånd.

8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, og gjøre myntsamling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdistigning er er ingen garanti for fremtidig verdistigning.