Gratulerer med å ha sikret deg jubileumsmedaljen som hedrer 30-årsjubileet til kongen vår!

Du får nå muligheten til å fylle samlemappen din med fire jubileumsmedaljer utgitt av Det Norske Myntverket. Minnemedaljene er alle belagt med rettferdig utvunnet og sporbart Fairmined-sertifisert gull, med flotte motiv preget i farger. 

For 1.996 kr, fraktfritt, kan du fylle samlemappen din med:
★ Fire jubileumsmedaljer som hedrer Kong Harald Vs 30 år som konge
★ Belagt med rent, rettferdig og sporbart Fairmined-sertifisert gull og unikt fargepreg
★ Medaljene er utgitt av Det Norske Myntverket 
Begrenset opplag på 7.500  

Minnemedaljene plasseres i samlemappen du mottok sammen med Kong Harald V jubileumsmedalje. Opplaget er strengt begrenset, så vi anbefaler å bestille allerede nå dersom du vil sikre deg dette jubileumssettet fra Det Norske Myntverket. Ønsker du å dele opp i rentefrie rater kan du ringe vår kundeservice på tlf 0 25 50! 

Bestill i dag om du ønsker å fylle din samlemappe, KUN halvparten av de som sikret seg jubileumsmedaljen vil få muligheten til dette!

 

En hyllest til kongen av vår tid
Kong Harald blir stadig kåret til kongehusets mest populære, og hans varme og inkluderende væremåte får mye av æren for at monarkiet står sterkt her i landet. Kongen sjonglerer rollen som regent, far og bestefar på en måte som får ham til å fremstå både varm og sterk. Helt siden signingsferden i 1991 har kongen med Dronning Sonja ved sin side vært opptatt av å møte folket over hele Norges land.


Kong Harald overrasker stadig, både i taler og handlinger som viser humor, varme og dybde. Gjennom tilstedeværelse og omsorg har han ved nasjonale tragedier og katastrofer åpent vist sorg og omtanke for de som har mistet sine kjære. Da koronapandemien satte en stopper for det tradisjonsrike barnetoget og folket ikke kunne komme til Kongen, kom Kongen til folket. Til alles store overraskelse tok Kong Harald og Dronning Sonja, til stor jubel og begeistring, en kjøretur rundt i hovedstadens gater for å møte folket.


Kong Harald er en monark med stor respekt og et høyt elsket medmenneske. Han er også en viktig støttespiller for norsk idrett, og er selv en habil idrettsmann. Han har vist seg som en konge av vår tid, en konge av vår tid og konge for alle.

Hva er Fairmined – rettferdig utvunnet gull?
Fairmined-sertifisert gull er garantert rettferdig utvunnet gull fra sertifiserte gruver som ivaretar gode arbeidsforhold, rettigheter og miljøet rundt gruvene. Hele 90 % av verdens gullgruvearbeidere jobber i småskalagruver, der arbeidsvilkår ofte kan være varierende. Den prestisjefylte Nobels Fredsprismedaljen som hvert år preges ved Det Norske Myntverket, har siden 2015 blitt preget i Fairmined gull. Fra og med da, har Det Norske Myntverket hatt en rekke pregeoppdrag i etisk gull.

Spesifikasjoner
Antall:
4 minnemedaljer
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Utgivelsesår:
2021
Kvalitet:
Brilliant usirkulert
Metall:
Kobbernikkel belagt med rettferdig og sporbart 99,9 % Fairmined gull
Særpreg:
Fotografisk fargepreg
Diameter:
38,61 mm
Vekt:
28,7 gram
Opplag:
7.500