Folkekjent og populær!

Nå kan du bli eier av en gullmynt tilsvarende de som var del av den folkekjente gulltransporten! Denne ettertraktede 20 reichmarken i gull, ble preget under Wilhelm den Store og har de siste årene blitt stadig mer populær!

Tidligere har vi gått utsolgt for den nå folkekjente og populære gullmynten, vi anbefaler derfor rask bestilling mens vi enda har et fåtall tilgjengelig!

For KUN 11.500 kr kan du sikre deg:

  • En av kun 7 tilgjengelige gullmynter!
  • Ekte og original gullmynt tilsvarende de som var del av gulltransporten
  • Et minne om aksjonen som ble et sterkt symbol på norsk motstand, nasjonal enhet og sammarbeid
  • Elegant skrin, ekthetsgaranti og historisk dokumentasjon!

Ved å innlemme denne mynten i samlingen vil du ikke kun eie et stykke edelmetall, men en del av den fantastiske historien.

Gullmynten kan bli ditt for 11.500 kr (+frakt og forsikring på 59 kr). Om du ønsker kan du dele beløpet i 3 mindre, rentefrie rater à 3.853 kr ved bestilling.

Ettertraktet samleområde - ofte utsolgt

Både myntene og tilsvarende mynter som har vært med på gulltransporten er svært ettertraktet blant norske samlere, og 20 reichmarken du i dag kan sikre deg er intet unntak. På grunn av stor etterspørsel anbefaler vi å bestille nå. Vi vet av erfaring at denne gullmynten vil gå utsolgt i løpet av kort tid.

Preget under Keiser Wilhelm I

Det ikoniske stykke historie vi nå kan tilby er utgitt under Keiser Wilhelm I, også kjent som "Wilhelm Den Store". Den bemerkelsesverige herskeren ledet Tyskland fra 1871-1888. Hans dyktige politiske manøvrering og krigsledelse bildro til å samle og gjøre det tyske riket til en dominerende stormakt i Europa på 1800-tallet. Gullmynten er preget med portrett av den ikoniske monarken, og representerer den industruelle revolusjonen og kulturelle oppblomstringen som Tyskland opplevde under hans styre. 

Spesifikasjoner
Utgivelsesland:
Tyskland
Pålydende:
20 Reichmark
Vekt :
7,965 g
Diameter:
22 mm
Utgivelsesår:
1878
Metall:
90% gull