I forbindelse med nasjonaldagen til USA gir vi nå bort en av Amerikas mest populære minnemynter gratis. Du betaler kun frakt 39 kroner. Mynten du kan sikre deg gratis er en halvdollar i 40% sølv, som ble utgitt i perioden 1965-1970 for hedre John F. Kennedy. 

Dette kan du sikre deg gratis:

• Ettertraktet amerikansk halvdollar til minne om JFK
• Du betaler kun frakt 39 kr (Ord. pris 99 kr + frakt 49,95 kr)
• Utfyllende ekthetssertifikat som garanterer sølvmyntens ekthet
• Innleder samlingen «Amerikanske Sølvdollar» - med 13 nøye utvalgte sølvdollar
• Flott samlemappe for myntene, ekthetssertifikater og eierbevis, kostnadsfritt!
• Gaver i løpet av samleperioden til en verdi av 1050 kr, kostnadsfritt!

En av Amerikas mest spesielle minnemynter!
Halvdollaren i 40% sølv er en av verdens mest kjente mynter. Det fantastiske portrettet av Kennedy har blitt ikonisk, og er et symbol på det moderne Amerika. Mange vil mene at denne historiske mynten er obligatorisk i enhver god myntsamling. Planleggingen av mynten ble igangsatt dagen etter presidentens død, og mynten ble utgitt i rekordfart, under to måneder etter at presidenten ble skutt. Det var enorme køer utenfor USAs banker da myntene utkom, og det måtte strenge begrensninger til for å sørge for at myntene ble rettferdig fordelt på utgivelsesdagen.

PS: Bestill halvdollaren som hedrer John F. Kennedy gratis nå!

Spesifikasjoner
Pålydende:
Halv dollar
Utgivelsesår:
1965-1970
Kvalitet:
Brilliant usirkulert
Metall:
40% sølv
Diameter:
30,6 mm
Vekt:
11,5 gram
Utgivelsesland:
USA

Fordeler til deg som fast samler av «Amerikanske Sølvdollar»
Når du samler på «Amerikanske Sølvdollar» sikrer du deg en flott samlemappe, ekthetssertifikat med hver mynt, et eierbevis og gaver til en verdi av 900 kr underveis i samleperioden. 

Amerikansk mynthistorie - fortalt gjennom 13 ikoniske sølvdollar
Amerikanske sølvdollar er et av verdens mest populære samleområder, ikke bare fordi dollar regnes som verdens sterkeste valuta, men fordi USA har utgitt så mange legendariske mynter. Hver ny amerikansk mynt må godkjennes av så vel presidenten som Kongressen, en omstendelig prosess som vanligvis tar lang tid. I erkjennelse av nasjonens tap og dype sorg over den populære President Kennedys tragiske bortgang, overkom Kongressen likevel alle hindringer og utga mynten i rekordfart.

 
Om du sikrer deg mynten til minne om John F. Kennedy innleder du samlingen «Amerikanske Sølvdollar», som består av 13 attraktive amerikanske sølvmynter. Du får en enestående mulighet til å bygge opp en liten samling med høydepunkter fra Amerikas historie - og det til en rimelig penge og helt uten forpliktelser. Du får tilsendt en ny mynt til dagsaktuell pris + 39,95 kroner frakt, til fritt og uforpliktende gjennomsyn omlag en gang hver måned. Når du samler hos Samlerhuset har du ingen minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid, og du har alltid full returrett i 30 dager!

1. Jeg kan nå sikre meg den amerikanske halvdollaren i 40% sølv av John F. Kennedy gratis, mot at jeg selv betaler kostnader for frakt på 39 kr. Mynten er i brilliant usirkulert kvalitet. Jeg er inneforstått med at det kun er én mynt per person og at ordrer prioriteres i innkommende rekkefølge.

2. Mynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5–10 dager.

3. Sikrer jeg meg Kennedy-mynten innleder jeg samtidig uforpliktende samlingen «Amerikanske Sølvdollar», med totalt 13 mynter i valørene 1/2 og 1 dollar. Som samler får jeg tilsendt en ny sølvdollar ca. én gang i måneden, så lenge jeg selv ønsker det eller til samlingen er komplett. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

4. Prisen for de ulike sølvmyntene i samlingen varierer avhengig av årgang, kvalitet og sjeldenhet. Fraktkostnader tilkommer med 49,95 kr.

5. I løpet av samlerperioden mottar jeg en samlemappe, eierbevis, mansjettknapper, slipsnål og en seddelklype. Jeg mottar også ekthetssertifikat til hver mynt, som kan oppbevares sammen med myntene i mappen. Jeg betaler ingenting ekstra for disse fordelene.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto dersom jeg ønsker å returnere. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettsloven.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.