Introduksjonstilbud:
Mynt i 24 karat gull hedrer Kennedy

Det er få skikkelser i amerikansk historie som har etterlatt et like dypt inntrykk som John F. Kennedy, den 35. presidenten i USA. For å minnes hans bemerkelsesverdige liv og hans uutslettelige bidrag til den amerikanske nasjonen, er det nå preget en mynt i 24 karat rent gull i hans ære.

Den offisielle gullmynnemynten kan bli din for kun 595 kr - du sparer da 50%! (ord. pris 1.190 kr). Kanskje blir det din aller første gullmynt?

Bestill i dag og gled deg til dette:
• Offisiell minnemynt i 24 karat rent gull og beste proof-kvalitet
Hedrer President Kennedy - 60 år etter hans død
• Innleder uforpliktende samlingen «Verdens minste gullmynter»

Frakt 49 kr tilkommer.

Opplaget er strengt begrenset til svært lave 4.999 gullmynter på verdensbasis. Kun et fåtall kommer til Norge, så bestill i dag for å sikre deg din offisielle gullminnemynt!

mini-kennedy-forsside-1000x500px

For kun 595 kr kan du sikre deg en ekte mynt i 24 karat gull!

Legendariske Kennedy minnes 

I 2023 var det 60 år siden JFK ble revet fra oss, da han ble skutt og drept i hovedstaden i Texas, Dallas. For å minnes den folkekjære presidenten er det preget en minnemynt i 24 karat gull, som skildrer et detaljert portrett av JFK, med hans karakteristiske profil og det håpefulle blikket rettet mot horisonten. I kanten er hans valgslagord "A time for greatness" skrevet.

For mange samlere og historieentusiaster er denne gullmynten ikke bare en vakkert samleobjekt, men også et fysisk minne om den ungdommelige energien og visjonen til en president som utfordret nasjonen til å "ikke spørre hva landet ditt kan gjøre for deg - spør hva du kan gjøre for landet ditt".

Bestill i dag og bli eier av en ekte gullmynt for kun 595 kr!

Bygg din samling med mynter i 24 karat rent gull!

Den offisielle minnegullmynten innleder helt uforpliktende den flotte samlingen «Verdens minste gullmynter». Samlingen inneholder totalt 7 offisielle minnemynter i 24 karat rent gull som dokumenterer viktige begivenheter og personligheter i historien. Hver gullmynt blir tilsendt deg ca. en gang i måneden til kun 1.190 kr (+ frakt) slik at du kan bygge opp en samling gullmynter til en overkommelig pris. Prisjusteringer kan forekomme, men vil bli informert om i forkant.

samlingsbilde_1000x500pxBlant annet disse myntskattene i 24 karat gull kan bli dine!

Bestiller du i dag kan du se fram til 7 mynter som er preget i 24 karat gull og i beste proof-kvalitet. Hver gullmynt medfølger ekthetssertifikat som vår garanti på myntens ekthet. I løpet av samlingen vil du motta et spesialtilpasset skrin for en trygg og praktisk oppbevaring av gullmyntene dine – uten ekstra kostnad!

1. Jeg kan nå sikre meg den offisielle minnemynten i 24 karat rent gull som heder President Kennedy. Jeg får gullmynten til introduksjonspris på kun 595 kr + frakt 49 kr - jeg sparer da 595 kroner (ord. pris 1.190 kr).

2. Gullmynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Om jeg sikrer meg gullmynten «Kennedy» innleder jeg samtidig samlingen «Verdens minste gullmynter» helt uforpliktende. Samlingen består av kun 7 minnemynter preget i 24 karat rent gull og minnes historiske begivenheter og personligheter. Jeg mottar et flott myntskrin for en praktisk og trygg oppbevaring av minnemyntene og ekthetssertifikat med min andre forsendelse – helt uten ekstra kostnader.

4. Som samler får jeg tilsendt en ny minnemynt i rent gull ca. en gang i måneden. Hver minnemynt koster 1.190 kr, frakt og ekspedisjon tilkommer med 69 kr. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse. Prisjusteringer kan forekomme, men det vil bli informert om i forkant.

5. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv frakt ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betalingsmåte, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 66 81 15 00 eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

6. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat og eierbevis medfølger samlingen.

7. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi garanterer ikke at  mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
Metall:
24 karat gull
Kvalitet:
Proof
Utgivelsesår:
2022
Diameter:
11 mm
Vekt:
0,5 gr
Pålydende:
2,5 Dollars
Opplag:
4.999
Utgivelsesland:
Niue