Historisk førsteutgave: 1 kilo tung sølvmedalje

For aller første gang preges en 1 kilo tung og 100 mm stor sølvmedalje med det norske flaggets farger. Minnemedaljen viser et vakkert motiv med Mor Norge og det norske flagget i rødt, hvitt og blått. Den massive førsteutgaven utgis av Det Norske Myntverket, som er kjent for sin gode kvalitet.

Opplaget på den historiske førsteutgaven er på svært lave 200 eksemplarer. Hvert eksemplar blir individuelt nummerert i randen, der lave numre leveres først!

Dette kan du glede deg til:
★ Praktfull medalje i 99,9 % sølv - beste pregekvalitet Proof
★ Massiv størrelse: 1 kilo tung og hele 100 mm stor!
Individuelt nummerert eksemplar - ingen eksemplarer er like!

Den massive, 1 kilo tunge sølvmedaljen kan bli din for 25.900 kr. Samlerhuset spanderer frakten. Om du ønsker kan du dele beløpet i 5 rentefrie rater à 5.180 kr.


Et viktig symbol for Norge

I dag regnes Norge som et av de mest frie og demokratiske landene i verden, men slik har det ikke alltid vært. Fra 1380 gikk Norge inn i union med Danmark, og fra 1536 ble det norske riksstyret opphevet. All suverenitet ble overført til Danmark. Men da Danmark-Norge var på den tapende siden i Napoleonkrigene måtte danskekongen gi fra seg Norge. Med nyvunnen frihet fikk vi vår egen Grunnlov i 1814, og nå trengte vi et symbol som kunne samle oss som nasjon. Arbeidet med det norske flagget satte i gang og i 1821 ble det nye flagget vedtatt – et flagg som skulle bli et viktig symbol for det frie Norge.

Praktfull medalje av 1 kilo sølv

Denne 1 kilo tunge sølvmedaljen kan bli din! *Illustrasjonsfoto

Det norske flagget i rødt, hvitt og blått er et enestående symbol på demokratiet og for Norges frihet, likhet og brorskap. Minnemedaljen du nå kan bli eier av viser et vakkert motiv med Mor Norge og det norske flagget i rødt, hvitt og blått, og er preget i 1 kilo 99,9 % rent sølv. Opplaget er på lave 200 eksemplarer. Hvert eksemplar blir individuelt nummerert i randen! Den praktfulle medaljen medfølger beskyttelseskapsel og spesialdesignet skrin, for oppbevaring og utstilling.

Historisk førsteutgave - bestill i dag!

Bestill ditt eksemplar av den praktfulle, 1 kilo tunge sølvmedaljen allerede i dag. Opplaget er på lave 200 individuelt nummererte eksemplarer, lave numre leveres først!

Spesifikasjoner
Opplag:
200 individuelt nummererte utgaver
Utgivelsesår:
2022
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Kvalitet:
Proof
Metall:
99,9 % rent sølv
Diameter:
100 mm
Vekt:
1 kg