Bli eier av klassisk årssett 2023!

Vi har nå gleden av å introdusere et av årets mest etterlengtede samleobjekter – klassisk årssettet 2023 fra Det Norske Myntverket. Et etterlengtet øyeblikksbilde av Norges historie og kulturarv gjennom usirkulert mynt og en unik årsmedalje.

2023-utgaven kan bli din for kun 280 kr + frakt. Det Norske Myntverkets årlige myntsett er et svært populært samleområde og har en naturlig plass i enhver norsk myntsamling. En god del av det lave opplaget på 9.000 sett er allerede reservert av faste samlere. Vi anbefaler derfor å bestille i dag - før det er for sent!

For KUN 280 kr + frakt kan du glede deg til:
 Klassisk årssettet 2023 - utgitt av Det Norske Myntverket!
Hedrer kronprins Haakon og Statens kartverk!
Uforpliktende innledning til samling med tidligere og fremtidige utgitte årssett.

Hedrer Kronprins Haakon 

Årets klassiske årssett hedrer den folkekjære kronprinsen vår, Kronprins Haakon. Allerede før han ble myndig, ble han Norges nye kronprins, etter at Kong Olav V gikk bort 17. januar 1991 og Kong Harald ble Norges nye regent.

I tillegg til sine forpliktelser som kongelig og familiefar, har Kronprinsen tatt en aktiv rolle som representant for Norge i internasjonale sammenhenger. Særlig er han opptatt av miljøvern og bærekraftig utvikling. Kronprinsen er også sterkt engasjert i en rekke humanitære og sosiale saker.

Kronprins Haakon representerer en moderne fremtid for det norske kongehuset. Gjennom sin utdanning og samfunnsengasjement har han vist at han er i stand til å balansere sine kongelige plikter med en genuin interesse for mennesker og deres utfordringer.

arst_lp-bilde-av-medalje-og-mynt

Over ser du 20-krone myntens advers som feirer Statens kartverk 250 år, og adverset til årsmedaljens som hedrer Kronprins Haakon.

Statens kartverk 250 år

Gjennom utgivelsen av minnemynten, 20 kroner, ønsker Norges Bank å hylle etableringen av Statens kartverk – et markant skritt i Norges historie på et tidspunkt da landet ennå ikke sto som en uavhengig stat.

De første kartene ble ikke bare en representasjon av Norge som nasjon, men ble også kritiske verktøy for å beskytte landets grenser, legge grunnlaget for infrastruktur og kommunikasjon, og sørge for trygg og effektiv utnyttelse av både land- og havområder.

Gjennom sin eksistens og innflytelse har Kartverket vært med på å skulpturere nasjonens identitet, og opprettholder den dag i dag sin kritiske posisjon i det moderne norske samfunnet.

Årssett er svært populære blant våre samlere - vi anbefaler derfor å bestille snarest!

Din inngangsbillett til samling av norske årssett!

Sikrer du deg et eksemplar av årssettet 2023 innleder du samtidig en samling som inneholder kommende og tidligere utgivelser av norske årssett i klassisk og moderne utgave, alle utgitt av Det Norske Myntverket. Som fast samler er du garantert tilgang til fremtidige utgivelser av de ettertraktede årssettene, samtidig som du vil få muligheten til å sikre deg sjeldne tidligere årganger. 

Det er ingen bindingstid, og du har alltid 30 dager fri returrett.

PS: Noen av de tidligere årssettene er utsolgt fra Det Norske Myntverket og er i dag vanskelige å få tak i.

1. Jeg kan sikre meg ”Det Norske Årssett 2023” i klassisk utgave til 280 kr + frakt 49 kr. Årssettet inneholder årets sirkulasjonsmynt, 20-kroner med spesialpreg, utgitt av Norges Bank i usirkulert kvalitet. I tillegg inneholder årssettet Det Norske Myntverkets årsmedalje som hedrer Kronprins Haakon storslåtte 50-årsjubileum.

2. Bestiller jeg årssettet kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for mynten som innleder samlingen, vil jeg motta faktura med videre leveranser i samlingen. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist.

3. Sikrer jeg meg årssettet 2023 i klassisk utgave er jeg samtidig sikret fremtidige utgivelser av det klassiske og moderne årssett som utgis av Det Norske Myntverket.  Samtidig som jeg får mulighet til å sikre meg tidligere utgitte årganger i klassisk og moderne utgave.

4. Som fast samler av norske årssett får jeg tilsendt ett eller flere norske årssett om lag én gang i måneden eller sjeldnere avhengig av tilgang. Det er ingen bindingstid og ingen minste kjøpsforpliktelse.

5. Prisen for de ulike årssettene i samlingen varierer avhengig av årgang og sjeldenhet. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 69 kr.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto om jeg velger å returnere et årssett. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, sedler og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
:
20-krone
Pålydende:
20 kroner
Diameter:
27,5 mm
Vekt:
9,9 g
Metall:
Myntmetall
Kvalitet:
Usirkulert
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Utgivelsesår:
2023
Opplag:
9.000
:
:
:
Årsmedaljen
Diameter:
30 mm
Vekt:
11,9 g
Metall:
Myntmetall
Kvalitet:
Usirkulert
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Utgivelsesår:
2023
Opplag:
9.000