Bli eier av klassisk årssett 2024!

Du kan nå glede deg til:
♔ Årets eneste myntutgivelse fra Norges Bank i 2024!
♔ 20 krone minnemynt som hedrer Kong Harald V, og 750-årsjubileet for Magnus Lagabøtes landslov.
♔ Årsmedalje som hedrer Kongens by, Kongsberg med myntverket og sølvfunnet i 1624.
♔ Uforpliktende innledning til samling med tidligere og fremtidige utgitte årssett.

2024-utgaven kan bli din for kun 290 kr! Det Norske Myntverkets årlige myntsett er svært populært og har en naturlig plass i enhver norsk myntsamling. En god del av det lave opplaget på 9.000 sett er allerede reservert av faste samlere. Vi anbefaler å bestille i dag - før det er for sent!

20-kr-2024-advers-og-revers-1000x500

Over ser du 20-krone myntens advers som feirer Kong Harald, og revers til Magnus Lagabøtes landslov 750 år.

2024 klassisk årssett består av:

  • 20-kroners mynten hedrer Kong Harald og Magnus Lagabøtes landslov: Gjennom utgivelsen av minnemynten, 20 kroner, ønsker Norges Bank å hedre Magnus Lagabøtes landslov, en viktig milepæl i Norges historie. Loven ble vedtatt i 1274 under kong Magnus VI Lagabøte, loven samlet og standardiserte tidligere regionale lover til en felles nasjonal lov. Den styrket kongemakten, fremmet rettssikkerhet og bidro til sosial orden. Landsloven la grunnlaget for senere norsk lovverk og hadde varig innflytelse på rettssystemets utvikling.

  • Årsmedaljen som hedrer Kongens by, Kongsberg med myntverket og sølvfunnet i 1624: Christian IV står som en bauta i Norges mynthistorie. Kongsbergsølvets oppdagelse endret den norske mynthistorien. Opprettelsen av et myntverksted i Christiania i 1628 førte til stabile utmyntinger på norsk jord for første gang siden høymiddelalderen. Myntene som ble preget ved Christianiamynten var speciedalere, markstykker og skillinger. Kongsbergsølvet plasserte Norge på det mynthistoriske kartet i europeisk kontekst.

Årssettet er svært populært blant våre samlere! Dette er en årlig utgivelse fra Det Norske Myntverket, i forpakning som har vært uforandret siden 1968.

Din inngangsbillett til samling av norske årssett!

Sikrer du deg et eksemplar av årssettet 2024 innleder du samtidig en samling som inneholder kommende og tidligere utgivelser av norske årssett i klassisk og moderne utgave, alle utgitt av Det Norske Myntverket. Som fast samler er du garantert tilgang til fremtidige utgivelser av de ettertraktede årssettene, samtidig som du vil få muligheten til å sikre deg sjeldne tidligere årganger. 

Det er ingen bindingstid, og du har alltid 30 dager fri returrett.

PS: Noen av de tidligere årssettene er utsolgt fra Det Norske Myntverket og er i dag vanskelige å få tak i.

1. Jeg kan sikre meg ”Det Norske Årssett 2024” i klassisk utgave til 290 kr + frakt 49 kr. Årssettet inneholder årets sirkulasjonsmynt, 20-kroner med spesialpreg, utgitt av Norges Bank i usirkulert kvalitet. I tillegg inneholder årssettet Det Norske Myntverkets årsmedalje som hedrer Kongens by, Kongsberg med myntverket og sølvfunnet i 1624.

2. Bestiller jeg årssettet kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for mynten som innleder samlingen, vil jeg motta faktura med videre leveranser i samlingen. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist.

3. Sikrer jeg meg årssettet 2024 i klassisk utgave er jeg samtidig sikret fremtidige utgivelser av det klassiske og moderne årssett som utgis av Det Norske Myntverket.  Samtidig som jeg får mulighet til å sikre meg tidligere utgitte årganger i klassisk og moderne utgave.

4. Som fast samler av norske årssett får jeg tilsendt ett eller flere norske årssett om lag én gang i måneden eller sjeldnere avhengig av tilgang. Det er ingen bindingstid og ingen minste kjøpsforpliktelse.

5. Prisen for de ulike årssettene i samlingen varierer avhengig av årgang og sjeldenhet. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 69 kr.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto om jeg velger å returnere et årssett. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, sedler og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
:
20-krone
Pålydende:
20 kroner
Diameter:
27,5 mm
Vekt:
9,9 g
Metall:
Myntmetall
Kvalitet:
Usirkulert
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Utgivelsesår:
2024
Opplag:
9.000
:
:
:
Årsmedaljen
Diameter:
30 mm
Vekt:
11,9 g
Metall:
Myntmetall
Kvalitet:
Usirkulert
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Utgivelsesår:
2024
Opplag:
9.000