Sikre deg det klassiske årssettet 2019 for kun 240 kroner, fraktfritt tilsendt.

Det klassiske årssettet er utgitt i et opplag på kun 9.000 eksemplarer og inkluderer den eneste norske sirkulasjonsmynten som ble utgitt i 2019, 20-kronen med spesialpreg. I tillegg inneholder årssettet årsmedaljen fra Det Norske Myntverket  som hedrer de alliertes og nordmenns innsats på D-dagen, 9. april 1944

  • Norske mynt i usirkulert kvalitet fra Norges Bank;  20-kroner med spesialpreg
  • Årsmedalje som hedrer 75-årsjubileet for D-dagen
  • Forseglet for hånd av Det Norske Myntverket 
  • Kun 9.000 i opplag
  • Kun 240 kroner, kostnadsfritt tilsendt
  • Innleder samling med tidligere utgitte og fremtidige årssett fra Det Norske Myntverket

20-krone med spesialpreg: Gustav Vigeland
Gustav Vigeland ble født 11. april 1869. For å markere 150-årsjubileet for denne begivenheten, utga Norges Bank en 20-krone sirkulasjonsmynt med spesialpreg 10. april 2019.

Norges Bank inviterte fem kunstnere til en konkurranse om utforming av jubileumsmotivet på myntens bakside. Vinner av konkurransen ble Håkon Anton Fagerås, med motivet «I arbeid». Kunstnerens signatur (HAF) er plassert nederst til høyre på myntflaten.

Motivet «I arbeid» viser Gustav Vigeland ved sin kavalett i det han betrakter skulpturen Fosteret.

Årsmedalje "D-dagen 75 år"
6. juni 2019 var det 75 år siden en av verdens største og mest kjente militæroperasjoner fant sted; D-dagen, der en samlet alliert styrke invaderte strendene i Normandie og endret krigen for alltid. De alliertes og nordmenns innsats æres på årsmedaljen.

Motivet viser kampene på D-Dagen til vanns og i luften, med et kart over Normandie. Kong Haakon V i forgrunn omkranset av teksten «Landsmenn! Hold sammen og vær beredt».

Norske mynter i usirkulert kvalitet fra Norges Bank
Det Norske Myntverket preger alle mynter på oppdrag av Norges Bank. I 2019 ble det pregeten 20-krone med spesialpreg. Norges Bank har rett og slett tilstrekkelige lagerbeholdninger av de andre valørene, så disse myntene trengte man ikke å slå i 2019. De er derfor heller ikke med i dette myntsett.

Forseglet for hånd av Det Norske Myntverket 

Spesifikasjoner
Antall:
1 mynt og 1 årsmedalje
Pålydende:
20-kroner
Utgivelsesår:
2019
Kvalitet:
Usirkulert
Opplag:
9.000
Årsmedalje:
D-dagen 75-år

Din inngangsbillett til samling av norske årssett!

Sikrer du deg et eksemplar av årssettet i klassisk utgave fra 2019 innleder du samtidig en samling som inneholder kommende og tidligere utgivelser av norske årssett i klassisk og moderne utgave. Som fast samler er du garantert tilgang til fremtidige utgivelser av de ettertraktede årssettene, samtidig som du vil få muligheten til å sikre deg sjeldne tidligere årganger. 

Det er ingen bindingstid, og du har alltid 30 dager fri returrett.

PS: Noen av de tidligere årssettene er utsolgt fra Det Norske Myntverket og er i dag vanskelige å få tak i.

1. Jeg kan sikre meg ”Det Norske Årssett 2019” i klassisk utgave til 240 kr. Samlerhuset spanderer frakten. Årssettet inneholder årets sirkulasjonsmynt, 20-kroner med spesialpreg, utgitt av Norges Bank i usirkulert kvalitet. I tillegg inneholder årssettet Det Norske Myntverkets årsmedalje som hedrer Kongeparets storslåtte bryllupsdag.

2. Bestiller jeg årssettet kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for årssettet som innleder en samling, vil videre leveranser i samlingen belastes samme kort. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg kan derfor bestille årssettet hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle videre. Årssettet sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Sikrer jeg meg årssettet 2019 i klassisk utgave er jeg samtidig sikret fremtidige utgivelser av det klassiske og moderne årssett som utgis av Det Norske Myntverket.  Samtidig som jeg får mulighet til å sikre meg tidligere utgitte årganger i klassisk og moderne utgave.

4. Som fast samler av norske årssett får jeg tilsendt ett eller flere norske årssett om lag én gang i måneden eller sjeldnere avhengig av tilgang. Det er ingen bindingstid og ingen minste kjøpsforpliktelse.

5. Prisen for de ulike årssettene i samlingen varierer avhengig av årgang og sjeldenhet. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 49,95 kr.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto om jeg velger å returnere et årssett. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, sedler og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.