Bli eier av komplettsett fra Norges storhetstid for KUN 490 kr!

Nå kan du bli eier av samtlige av Kong Harald Vs mynttyper utgitt i kongens 30 år lange regentperiode. Et historisk myntsett som inneholder hele 8 originalmynter som forteller historien om det moderne Norge, landets storhetstid. Myntene forteller også en 30 år lang historie med Norges regjerende konge, Kong Harald, som myntherreKomplettsett er populære blant våre samlere, og det er ikke hver dag vi får samlet 8 originalmynter fra Norges storhetstid i samme sett. VÆR RASK om du ønsker deg ett eksemplar, vi forventer stor etterspørsel!

For KUN 490 kr kan du glede deg til dette:
 
Komplettsett med Kong Harald Vs Mynttyper
Hele 8 historiske originalmynter fra Norges storhetstid - blant annet Norges siste 50-øre
Inneholder årets 20-kroner i beste kvalitet proof!
✓ Ingen videre forpliktelser og alltid 30 dager full returrett!

Myntene fra det moderne Norge

Da Kong Harald V tok over den norske tronen i 1991, måtte det lages nytt kongeportrett på de norske myntene. Det ærefulle oppdraget fikk formgiver ved Det Norske Myntverket, Ingrid Austlid Rise. I 1994 ble det for første gang på 84 år preget 20-krone mynter i Norge. I motsetningen til myntene fra 1910 som ble preget i gull, ble den nye mynten preget i nysølv og var et direkte resultat av inflasjon. På denne tiden begynte lommebøkene til nordmenn å bli såpass tunge av 50-ører, 1 kroner, 5 kroner og 10 kroner at man så behovet for en større mynt som kunne redusere behovet for skillemynt. En 20 kroner preget i ypperste kvalitet proof fra 2021 inngår i dette historiske myntsettet.

Myntene til Kong Harald vil kunne gå over i historien som myntene som ble brukt i Norge i en storhetstid, tiden da Norge grunnet store oljeinntekter opplevde en rikdom som man aldri tidligere har sett. Kanskje vil disse myntene om noen tiår vekke like mange nostalgiske følelser som myntene til Kong Haakon og Kong Olav.

Vi anbefaler at du bestiller allerede nå hvis du ønsker å sikre deg komplettsettet med Kong Haralds mynttyper. Myntsettet inneholder årets 20 kroner i aller beste pregekvalitet proof, og leveres i en flott beskyttelses kapsel sammen med historisk dokumentasjon om Kong Haralds mynttyper.  

Spesifikasjoner
Inneholder:
8 mynter: 1 stk 20 kroner i proofkvalitet fra 2021, 1 stk 10 kroner, 2 stk 5 kroner, 2 stk 1 kroner og 2 stk 50-ører
Konge:
Harald V
Metall:
Nysølv, kobbernikkel og kobber
Myntverk:
Det Norske Myntverket på Kongsberg
Land:
Norge