Minnemedaljen "Kongens Nei" utgitt av Det Norske Myntverket
- GRATIS i en begrenset periode!

I anledning av at storfilmen «Kongens Nei» er kåret til årets film av det norske folk, gir vi som stolt samarbeidspartner bort den offisielle minnemedaljen GRATIS (du betaler kun 49 kr i frakt) i en begrenset periode. Minnemedaljen er preget i hele 45 mm belagt med 24 karat gull og sort platina. Totalopplaget på den offisielle minnemedaljen er begrenset til maksimalt 40.000 medaljer, hvorav KUN 15.000 førsteutgaver er individuelt nummererte.

Dette kan du sikre deg GRATIS:

  • Den offisielle minnemedaljen «Kongens Nei» belagt med 24 karat gull og sort platina
  • Du betaler kun frakt 49 kroner
  • Begrenset opplag på 40.000 – kun 15.000 nummererte førsteutgaver
  • Omfattende historiekort fra den kritikerroste forfatteren Alf R. Jacobsen
  • Innleder samlingen ”Leve Kongen - Den lange reisen hjem”
  • Ingen bindingstid - alltid 30 dager returrett!
SAMLEFORDEL: Kun 30 kr per bok - 7  av Alf R. Jacobsens innbundne bøker til 30 kr per bok (vår normalpris 379 kr per bok) sammen med dine storslåtte minnemedaljer*

 

KUN 15.000 nummererte førsteutgaver

Totalopplaget på den offisielle minnemedaljen "Kongens Nei" er begrenset til maksimalt 40.000 minnemedaljer. Førsteopplaget på 15.000 minnemedaler er individuelt nummerert i medaljens rand slik at hvert eksemplar er unikt.

 

Følg Kong Haakon VII og hans familie på "Den lange reisen hjem"

Sikrer du deg minnemedaljen "Kongens Nei", innleder du samtidig samlingen "Leve Kongen - Den lange reisen hjem", en unik dokumentasjon av Norges krigshistorie. Kong Haakon VIIs rungende nei i april 1940 har blitt historisk, og både kongen og kongefamilien spilte en uvurderlig rolle for norsk motstandskamp under 2. verdenskrig. Med Det Norske Myntverkets offisielle minnemedaljen "Kongens nei" som utgangspunkt tar samlingen deg gjennom viktige og spennende temaer illustrert på imponerende minnemedaljer i bronse belagt med 24 karat gull og sort platina.

*Ønsker du ikke samlefordelen med 7 innbundne bøker av Alf R. Jacobsen til kun 30 kr per bok sammen med dine minnemedaljer, kan du kontakte oss på telefon 0 25 50.

«Kongens Nei» stemt frem som årets film
Samlerhuset er stolt over samarbeidet med den norske spillefilmen «Kongens Nei» der Jesper Christensen og Anders Baasmo Christiansen spiller hovedrollene som Kong Haakon VII og Kronprins Olav. Over 700.000 har tatt turen til landets kinoer for å se «Kongens Nei», og storfilmen er nylig stemt frem av folket som årets film.

 

Spesifikasjoner
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Utgivelsesland:
Norge
Utgivelsesår:
2016
Kvalitet:
Brilliant
Metall:
Bronse belagt med 24 karat gull og sort platina
Diameter:
45 mm
Vekt:
ca. 34 gram
Opplag:
40.000 hvorav 15.000 er individuelt nummererte førsteutgaver

Følg Kong Haakon VII og hans familie på "Den lange reisen hjem"
Sikrer du deg minnemedaljen «Kongens Nei” innleder du samtidig den storslåtte samlingen «Leve Kongen - Den lange reisen hjem», en evigvarende dokumentasjon på kongefamiliens innsats og betydning for norsk motstandskamp under 2. verdenskrig. Videre minnemedaljer sendes omtrent en gang i måneden til 590 kr + frakt 49,95 kr. Medaljene i samlingen er utgitt av Det Norske Myntverket, og hver minnemedalje er preget i et begrenset opplag på maks 40.000. Til å følge de storslåtte minnemedaljene, har den prisvinnende journalisten og forfatteren Alf R. Jacobsen, samt en av Norges mest anerkjente krigshistorikere, skrevet omfattende historisk dokumentasjon spesielt til denne samlingen.

Til hver minnemedalje får du også ekthetsbevis som garanterer for minnemedaljens ekthet og kvalitet. Når du bygger din samling med minnemedaljer, vil du i løpet av samleperioden motta et skrin for trygg oppbevaring og presentasjon, samt et album til din dokumentasjon.

Dokumentasjon skrevet av Alf R. Jacobsen
Sammen med hver minnemedalje i samlingen, vil du motta utfyllende historiekort som forteller historien bak medaljens tema. Disse er skrevet av den anerkjente og kritikerroste forfatteren Alf R. Jacobsen. Jacobsen har skrevet flere dokumentariske bøker om 2. verdenskrig, og har opparbeidet seg en unik kompetanse på området, samt en av Norges mest anerkjente krigshistorikere. Den omfattende dokumentasjonen som medfølger minnemedaljene i denne samlingen, er et enestående historieverk om vår kongefamilies viktige rolle for norsk motstandskamp under 2. verdenskrig.

SAMLEFORDEL:
Hvis du bestemmer deg for å samle vil du sammen med din andre minnemedalje motta en innbundet bok av Alf R. Jacobsens, «Kongens Nei», til fordelspris på kun 30 kr (Samlerhusets normalpris 379 kr per bok). Så lenge du fortsetter å samle vil du motta til sammen syv bøker av Alf R. Jacobsen om spennende historier fra 2. verdenskrig, alltid til favørprisen på 30 kr. Ønsker du ikke disse bøkene tar du kontakt på telefon 0 25 50.

1. Gratis minnemedalje - kun frakt 49 kr
Storfilmen ”Kongen Nei” har blitt kåret til årets fi lm av folket, og i den anledning har Samlerhuset bestemt at minnemedaljen "Kongens Nei” skal gis bort GRATIS! Kun frakt 49 kr tilkommer. Vår normalpris er 590 kr (+ 49,95 kr i frakt). Minnemedaljen «Kongens Nei» preges med individuelt serienummer i randen. Det er kun 15.000 eksemplarer av denne førsteutgaven. Lave nummer leveres først.

2. Trygghet ved betaling
Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar minnemedaljen «Kongens Nei” sammen med faktura med 14 dagers forfall. Jeg kan derfor bestille minnemedaljen hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket i detalj, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Minnemedaljen sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Innleder den storslått medaljesamlingen "Leve Kongen - Den lange reisen hjem"
Dersom jeg sikrer meg minnemedaljen «Kongens Nei» innleder jeg samtidig samlingen «Leve Kongen – Den lange reisen hjem» helt uforpliktende. Samlingen består av tyve minnemedaljer, og er et bidrag til norsk krigshistorie om våre tre konger og deres samlende symbol for norsk motstand under 2. verdenskrig.

4. Ingen bindingstid
Som samler får jeg tilsendt en ny minnemedalje ca. én gang i måneden. Prisen for de etterfølgende minnemedaljene i samlingen er 590 kr + 49,95 kr i frakt og forsikring. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

5. Spennende tilleggsmateriell kostnadsfritt
I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad et vakkert skrin i tre, for elegant oppbevaring og presentasjon av minnemedaljene. Samlerhusets normalpris for skrinet er 450 kr, men jeg betaler ingenting ekstra for dette som fast samler. Historisk dokumentasjon skrevet av Alf R. Jacobsen og en av Norges anerkjente krigshistorikere medfølger uten ekstra kostnad.

6. Ekstra samlefordel
Allerede fra min andre forsendelse kan jeg motta min første bok, ”Kongens Nei”, av totalt syv innbundne bøker av Alf R. Jacobsen til kun 30 kr per bok (vår normalpris 379 kr per bok). Ønsker jeg ikke denne samlefordelen, tar jeg kontakt per telefon 0 25 50.

7. Alltid 30 dager full returrett - ingen bindingstid
Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv porto ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50 eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid

8. Ekthetsgaranti
Det Norske Myntverket og Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifi kat medfølger.

9. Samlerglede og historie
Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til medaljer og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at medaljene eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.