Det er ytterst sjelden man kan få mulighet til å kjøpe en mynt utgitt av en vikingkonge som har regjert over Norge. Det er svært få vikingmynter som knyttes til norske vikingkonger som skifter eier i Norge hvert år. Det er derfor med stor tilfredshet vi i dag kan tilby deg noe så sjeldent som en ekte vikingmynt i sølv, utgitt av Knut den store, eller Knut den mektige som han også kalles.

Du kan sikre deg:

  • Original vikingmynt fra Knut den store
  • En over 1200 år gammel sølvmynt
  • Sølvpenning slått på de britiske øyer, som var vikingenes hovedmål
  • Myntskrin i tre og ekthetssertifikat inkludert

Knut den store var konge i Norge fra 1028 til 1035. Han etterfulgte Olav den Hellige, som han jaget fra landet to år før Olav den Hellige døde i slaget ved Stiklestad i 1030. Knut den store er sannsynligvis den største vikingkongen som har levd. På det meste regjerte han over England, Danmark, Sverige og Norge.

Nå kan du sikre deg en sølvpenning fra Knut den store, slått på de britiske øyer, som var vikingenes hovedmål til 3.990 kroner, fraktfritt tilsendt. Det var på de britiske øyer at de første plyndringene fant sted i år 793, som regnes som vikingtiden begynnelse. Vi har kun et begrenset antall tilgjengelig, og anbefaler deg å bestille raskt om du ønsker å sikre deg vikingmynten fra Knut den store.

Dette er en sjelden anledning for norske samlere - bestill nå da vi har begrenset tilgjengelighet! 

Spesifikasjoner
Pålydende:
Penning
Utgivelsesår:
1018-1035
Metall:
Sølv
Utgivelsesland:
De britiske øyer