STEG 1 Start bestilling

Handlekurv

0
Sum totalt:

GRATIS fra Det Norske Myntverket: Krigsseilerne hedret på krigssølv fra 4700 meters dyp

Det norske folk har kåret krigsseilerne til de viktigste nordmenn gjennom 200 år. I anledning av det kommende frigjøringsjubileet utgir Det Norske Myntverket nå en krigsminnemedalje som hedrer de mange norske krigsseilerne og deres uvurderlige innsats. Minnemedaljen er preget i rent 99,9% krigssølv fra 2 verdenskrig – hentet opp fra 4.700 meters dyp.

                                     

Opplaget er begrenset til 40.000 – en for hver krigsseiler som satte sitt liv på spill for vår frihet. Alle som vil ta del i anerkjennelsen av krigsseilernes innsats kan sikre seg en krigsseilermedalje, kostnadsfritt, så langt opplaget rekker. Kun frakt tilkommer. Av rettferdighetshensyn er det satt en begrensning på én sølvmedalje per husstand.

 • GRATIS krigsseilermedalje preget i 99,9% rent krigssølv                                                    
 • Nesten 8 gram rent sølv fra 2. verdenskrig
  - hentet opp fra 4700 meters dyp
 • Ingen forpliktelser – kun frakt tilkommer                                                                                          
 • Kun én krigsseilermedalje per husstand

Sølvet i krigsseilermedaljen har en utrolig historie. I 1941 er den norsk-britiske konvoien SL64 på vei nordover gjennom Atlanteren på vei til Liverpool. Et av skipene har en livsviktig last: Over 100 tonn sølv som skal finansiere de alliertes frigjøringskamp. Etter gjentatte tyske angrep på konvoien, senkes til slutt skipet utenfor Irland, og alle tror at sølvet er tapt for alltid. 75 år senere har man ved hjelp av norsk undervannsteknologi utrolig nok klart å hente opp sølvet fra 4.700 meters dyp – hele 1.000 meter dypere enn Titanic. Det er dette krigssølvet som nå er benyttet i krigsseilermedaljen fra Det Norske Myntverket.

Sikre deg din GRATIS krigsseilermedalje i rent krigssølv i dag. Tildeling medfører ingen videre forpliktelse. 

checkboxJa takk, jeg ønsker å sikre meg den offisielle krigsseilermedaljen gratis (Frakt 39 kr tilkommer)

Ja takk, jeg ønsker å motta gode tilbud før alle andre.

Ekthetsgaranti og samlemappe med historisk dokumentasjon

For kun 49 kroner kan du sikre deg en samlemappe for praktisk og elegant oppbevaring av sølvmedaljen din, samt beskyttelseskapsel og ekthetssertifikat som garanterer for spesifikasjonene og opplagsbegrensningen til din minnemedalje i rent krigssølv. 

Sammen gir dette deg utfyllende historisk informasjon om den viktige rollen krigsseilerne hadde for de alliertes seier under andre verdenskrig, og den spennende historien rundt krigssølvet som er benyttet i din krigsseilermedalje.  

Du velger selv om du ønsker alle elementene, eller om du vil dele det opp:

Begrenset spesialutgave med unik individuell nummerering

En strengt begrenset spesialutgave av krigsseilermedaljen i kun 15.000 eksemplarer er individuelt nummerert i medaljens rand. Hver enkelt sølvmedalje er derfor helt unik.

Lave nummer leveres først, vær derfor rask for å sikre deg ditt eksemplar.

Jeg ønsker med spesialutgaven av krigsseilermedaljen med unik nummerering for kun 99 kr.

Kronprins Olav og Max Manus
 - foreviget i krigssølv fra 4700 meter dyp!

I anledning av 75-årjubileet for frigjøringen i 2020 har Det Norske Myntverket preget en spesialutgave i ekte krigssølv, av minnemedaljen "Frigjøringen 1945 - Kronprins Olav og Max Manus". Spesialutgaven foreviger et av vår nasjons største øyeblikk: frigjøringen og freden i mai i 1945. Minnemedalje er preget i 99,9% rent krigssølv og med jubileumsrandskrift: FRIGJØRINGENSJUBILEET 1945-2020.

Dette kan du sikre deg:

 • Spesialutgave i 99,9 % rent krigssølv
 • Individuelt nummerert - hver medalje er unik
 • Din pris: kun 299 kr - fraktfritt tilsendt
 • Normalpris 850 kr + frakt 49,95 kr - du sparer 600 kr!
 • Preget ved Det Norske Myntverket i beste pregekvalitet, proof
 • Innleder samlingen "Alt for Norge - krigssølvet" med kun 8 krigsminnemedaljer - alle preget i krigssølv

Et dobbelt stykke krigshistorie
Sølvmedaljen "Frigjøringen 1945 - Kronprins Olav og Max Manus" representerer norsk krigshistorie på flere måter. I tillegg til at minnemedaljen foreviger en av vår nasjons største øyeblikk, er denne medaljen preget i et sølv med en helt utrolig historie. Krigssølvet er hentet opp fra 4.700 meters dyp, og har et sterkt bånd til norske sjømenn og deres dramatiske historie.

Individuelt nummerering - hver medalje er unik!
Medaljen blir preget i maksimalt 25.000 eksemplarer. Av disse er kun 2.020 spesialutgaver, som er preget med serienummer (0001-2020) inngravert i randen – slik at hver medalje blir unik. Denne spesialutgaven er også preget med jubileumsrandskrift.

Eksklusiv tilgang til et storslått krigsdokument
Ved å sikre deg spesialutgaven i 99,9 % krigssølv, innleder du samtidig samlingen «Alt for Norge 1940 1945 - krigssølvet» uforpliktende. Samlingen, som totalt består av 8 minnemedaljer, er et bidrag til at norsk krigshistorie og at alle de som ofret sitt liv for vår frihet, ikke blir glemt. Alle medaljene er preget i ekte krigssølv av Det Norske Myntverket, og anerkjente krigshistorikere og gravører står som faglig ansvarlig for motivene og den historiske dokumentasjonen som medfølger. De kommende krigsminnemedaljene tilsendes deg ca. en gang i måneden til normalpris 850 kr (frakt tilkommer på 49,95 kr). Du samler så lenge du vil, alltid med 30 dager full returrett, og uten minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid.

Jeg ønsker å sikre meg ekte norsk krigshistorie foreviget på rent sølv fra 2. verdenskrig til kun 299 kr - og sparer dermed 600 kr mot normalpris.

Salgs- og leveringsbetingelser


Britisk Sovereign-mynt i gull hedrer de allierte krigsseilerne

 

«Uten den norske handelsflåten kunne vi like godt bedt Hitler om hans betingelser.»
– Admiral Dickens, Royal Navy

 

«Slaget om Atlanterhavet» regnes som det lengste og hardeste slaget under andre verdenskrig. Nå hedres de norske og allierte krigsseilerne med en offisiell britisk minnemynt i gull, utgitt i samarbeid med Den Britiske Handelsflåten. Gullmynten er en såkalt Sovereign, britenes verdensberømte gullstandard, og utgis i et strengt begrenset verdensopplag på kun 1.100 gullmynter.

 • Offisiell britisk Sovereign-mynt i gull utgitt i samarbeid med Den Britiske Handelsflåten
 • Strengt begrenset opplag - kun 1.100 gullmynter på verdensbasis
 • Preget i høyeste pregekvalitet proof, og godkjent av Buckingham Palace
 • Leveres med ekthetsgaranti og spesiallaget myntskrin

Jeg ønsker mer informasjon om den britiske Sovereign gullmynten, og blir kontaktet på telefon den første uka i januar 2020.

INDIVIDUELT NUMMERERT: Offisiell vikingmynt hedrer Slaget i Hafrsfjord og Harald Hårfagre

I mer enn 1000 år har historikere ment at Harald Hårfagre samlet Norge til ett rike under Slaget i Hafrsfjord, men de arkeologiske svarene har manglet. Ved hjelp av norsk oljekompetanse og avansert undervannsteknologi starter Foreningen «Funn i Hafrsfjord» nå jakten på kongeriket Norges opprinnelse, med Samlerhuset som stolt hovedsponsor. 

Den tidligere norske vikingøya Isle of Man i Irskesjøen har nylig utgitt en sølvbelagt minnemynt som hedrer et av vikingtidens viktigste slag – Slaget i Hafrsfjord og Norges første enekonge, Harald Hårfagre. Du kan sikre deg din individuelt nummererte utgave for kun 99 kroner!

Strengt begrenset førsteutgave med unik individuell nummerering
Av totalopplaget på kun 30.000 mynter bærer de første 5.000 et individuelt serienummer i myntens rand. Dette medfører at alle førsteutgavene er unik! Nummerert førsteutgave leveres så langt beholdningen rekker. Merk at laveste serienumrene leveres først.

Detaljrikt dybdepreg og spesiell pregeprosess
Vikingmynten er preget med et avansert dybdepreg som fremhever de spennende detaljene i motivet. Etter pregingen er mynten belagt med rent sølv, før den foredles med en prosess som gir hver enkelt mynt en unik patina. Det betyr at ingen mynter er helt like!

Dette kan du sikre deg i dag:

 • Individuelt nummerert vikingmynt belagt med rent sølv – kun 99 kroner!
 • Detaljrikt dybdepreg med unik patinert overflate 
 • Historisk dokumentasjon fra Norges fremste vikingeksperter
 • Innleder ny myntsamling som minnes vår stolte vikinghistorie

Bli kjent med vår stolte vikinghistorie
Ved å sikre deg din individuelt nummererte minnemynt, innleder du samtidig samlingen «Vikingarven 793-1066». Her får du mulighet til å bli med på en historisk reise gjennom vikingtiden - slik du aldri har sett den før. De kommende minnemyntene i samlingen sendes deg etter hvert som de utgis, ca. en gang i måneden til normalpris 590 kr (frakt tilkommer på 49,95 kr). Du samler så lenge du vil, alltid med 30 dager full returrett, og uten minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid.

Gjennom samlingen bygger du også opp et historieverk om vikingtiden, med historisk dokumentasjon fra to av Norges fremste vikingeksperter; forfatter og professor i historie Torgrim Titlestad, og professor i religionshistorie Gro Steinsland.


Jeg ønsker å sikre meg en unik individuelt nummerert vikingmynt for kun 99 kroner!

Salgs- og leveringsbetingelser


Britisk Sovereign-mynt i gull hedrer de allierte krigsseilerne

 

«Uten den norske handelsflåten kunne vi like godt bedt Hitler om hans betingelser.»
– Admiral Dickens, Royal Navy

 

«Slaget om Atlanterhavet» regnes som det lengste og hardeste slaget under andre verdenskrig. Nå hedres de norske og allierte krigsseilerne med en offisiell britisk minnemynt i gull, utgitt i samarbeid med Den Britiske Handelsflåten. Gullmynten er en såkalt Sovereign, britenes verdensberømte gullstandard, og utgis i et strengt begrenset verdensopplag på kun 1.100 gullmynter.

 • Offisiell britisk Sovereign-mynt i gull utgitt i samarbeid med Den Britiske Handelsflåten
 • Strengt begrenset opplag - kun 1.100 gullmynter på verdensbasis
 • Preget i høyeste pregekvalitet proof, og godkjent av Buckingham Palace
 • Leveres med ekthetsgaranti og spesiallaget myntskrin

Jeg ønsker mer informasjon om den britiske Sovereign gullmynten, og blir kontaktet på telefon den første uka i januar 2020.

Helten fra "Den 12. mann" og "Ni liv":
Jan Baalsrud hedres på gigantmedalje i over 100 gram bronse

 

Den utrolige historien om krigshelten Jan Baalsrud fra filmene "Ni liv" og den kinoaktuelle knallsuksessen "Den 12. mann", hedres på den massive minnemedaljen i bronse. Hans strabasiøse flukt fra nazistene skildres på denne medaljen som er hele 61 mm og over 100 gram, og har et detaljert motiv med et utrolig dybdepreg. Opplaget er kun 2000 individuelt nummererte eksemplarer! 

Dette kan du sikre deg:
•    Gigantmedaljen i bronse hedrer krigshelten Jan Baalsrud 
•    Hele 61 mm stor og over 100 gram tung
•    Kun 2.000 unikt nummererte eksemplarer - vær rask!
•    Din pris: kun 149,- fraktfritt tilsendt
•    Normalpris 490 kr + frakt 49,95 kr - du sparer 390 kr!
•    Innleder samlingen "Kampen for frihet 1940-1945"
•    Ingen bindingstid - alltid 30 dager returrett

 

Opplev den utrolige flukten fra nazistene gjennom gigantmedaljen i bronse
Den utrolige historien om Jan Baalsruds strabasiøse flukt fra nazistene skildres på denne massive krigsminnemedaljen i patinert bronse. Medaljen er stor i størrelse, hele 61 mm og 100 gram, og har et detaljert motiv med et utrolig dybdepreg. Patinert og behandlet for hånd, med et meget høyt relieff og en utsøkt detaljrikdom er dette en medalje du sjelden har sett maken til. I tillegg følger eksepsjonell krigshistorie skrevet av anerkjente krigshistorikere.

Heltene som kjempet for et fritt Norge
Medaljen som hedrer krigshelten Jan Baalsrud er inngangen til et unikt univers av gigantmedaljer som hedrer norske helter fra andre verdenskrig. Ved å sikre deg gigantmedaljen innleder du samtidig samlingen "Kampen for frihet 1940-1945", med eksepsjonell krigshistorie skrevet av anerkjente krigshistorikere. I samlingen hedres krigshelter, unike historier og heltemot, og utgjør et fantastisk historieverk du neppe har sett maken til.

De kommende gigantmedaljene sendes deg til fritt gjennomsyn ca. en gang i måneden til normalpris 490 kr (frakt tilkommer på 49,95 kr). Du samler så lenge du vil, alltid med 30 dager full returrett, og uten minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid.

Ønsker du å sikre deg ditt eksemplar av gigantmedaljen som hedrer krigshelten Jan Baalsrud for kun 149 kroner?


 

Salgs- og leveringsbetingelser


Britisk Sovereign-mynt i gull hedrer de allierte krigsseilerne

 

«Uten den norske handelsflåten kunne vi like godt bedt Hitler om hans betingelser.»
– Admiral Dickens, Royal Navy

 

«Slaget om Atlanterhavet» regnes som det lengste og hardeste slaget under andre verdenskrig. Nå hedres de norske og allierte krigsseilerne med en offisiell britisk minnemynt i gull, utgitt i samarbeid med Den Britiske Handelsflåten. Gullmynten er en såkalt Sovereign, britenes verdensberømte gullstandard, og utgis i et strengt begrenset verdensopplag på kun 1.100 gullmynter.

 • Offisiell britisk Sovereign-mynt i gull utgitt i samarbeid med Den Britiske Handelsflåten
 • Strengt begrenset opplag - kun 1.100 gullmynter på verdensbasis
 • Preget i høyeste pregekvalitet proof, og godkjent av Buckingham Palace
 • Leveres med ekthetsgaranti og spesiallaget myntskrin

Jeg ønsker mer informasjon om den britiske Sovereign gullmynten, og blir kontaktet på telefon den første uka i januar 2020.

leve-kongen-kronprinsen-vender-hjem-nummerert-utgave

Nummerert spesialutgave i kun 5.000 eksemplarer:
«Kronprinsen vender hjem» belagt med 24 karat gull og sort platina!


Det Norske Myntverket har nylig utgitt en nummerert spesialutgave av minnemedaljen «Kronprinsen vender hjem – 13. mai 1945» - et minne om et av Norges største øyeblikk; frigjøringen og freden i mai i 1945. Medaljen, som er hele 45 mm i diameter, er belagt med 24 karat gull og sort platina.

Dette kan du sikre deg:

 • Minnemedalje belagt med 24 karat gull og sort platina
 • Spesialutgave i kun 5.000 nummererte eksemplarer
 • Din pris kun 99 kr - fraktfritt tilsendt
 • Utgitt av Det Norske Myntverket
 • Historisk dokumentasjon skrevet eksklusivt til samlingen
 • Innleder samlingen ”Leve Kongen - Den lange reisen hjem”
 • Ingen bindingstid - alltid 30 dager returrett!

Individuell nummerering – hver medalje er unik!
Av et totalopplaget på 40.000 finnes det kun 5.000 spesialutgaver med individuell nummerering i randen. Dette betyr at hver medalje blir unik. Spesialutgaven leveres så langt opplaget rekker, deretter leveres ordinær utgave.

Følg Kong Haakon VII og hans familie på «Den lange reisen hjem»
Ved å sikre deg den nye nummererte spesialutgaven av minnemedaljen «Kronprinsen vender hjem – 13. mai 1945» innleder du samtidig den storslåtte samlingen «Leve Kongen – Den lange reisen hjem», en evigvarende dokumentasjon på kongefamiliens innsats og betydning for norsk motstandskamp under 2. verdenskrig. Medaljene er utgitt av Det Norske Myntverket, og leveres sammen med utfyllende historisk dokumentasjon skrevet eksklusivt for Samlerhuset, av den anerkjente dokumentarforfatteren Alf R. Jacobsen og amanuensis Ivar Dyb Kraglund ved Norges Hjemmefrontmuseum. Du vil også sammen med din andre minnemedalje i samlingen, motta en sølvbelagt slipsnål gratis (verdi 350 kr.).

SAMLEFORDEL:
Hvis du bestemmer deg for å samle vil du sammen med din andre minnemedalje motta en innbundet bok av Alf R. Jacobsens, «Kongens Nei», til fordelspris på kun 30 kr (Samlerhusets normalpris 379 kr per bok). Så lenge du fortsetter å samle vil du motta tilsammen syv bøker av Alf R. Jacobsen om spennende historier fra 2. verdenskrig, alltid til fordelsprisen på 30 kr. Ønsker du ikke disse bøkene tar du kontakt på telefon 0 25 50.

De elleve kommende minnemedaljene tilsendes deg ca. en gang i måneden til normalpris 690 kr (frakt tilkommer på 49,95 kr). Du samler så lenge du vil, alltid med 30 dager full returrett, og uten minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid.

Ønsker du å sikre deg ditt eksemplar av den nummerert spesialutgaven av minnemedaljen «Kronprinsen vender hjem – 13. mai 1945» for kun 99 kroner?

Salgs- og leveringsbetingelser


Britisk Sovereign-mynt i gull hedrer de allierte krigsseilerne

 

«Uten den norske handelsflåten kunne vi like godt bedt Hitler om hans betingelser.»
– Admiral Dickens, Royal Navy

 

«Slaget om Atlanterhavet» regnes som det lengste og hardeste slaget under andre verdenskrig. Nå hedres de norske og allierte krigsseilerne med en offisiell britisk minnemynt i gull, utgitt i samarbeid med Den Britiske Handelsflåten. Gullmynten er en såkalt Sovereign, britenes verdensberømte gullstandard, og utgis i et strengt begrenset verdensopplag på kun 1.100 gullmynter.

 • Offisiell britisk Sovereign-mynt i gull utgitt i samarbeid med Den Britiske Handelsflåten
 • Strengt begrenset opplag - kun 1.100 gullmynter på verdensbasis
 • Preget i høyeste pregekvalitet proof, og godkjent av Buckingham Palace
 • Leveres med ekthetsgaranti og spesiallaget myntskrin

Jeg ønsker mer informasjon om den britiske Sovereign gullmynten, og blir kontaktet på telefon den første uka i januar 2020.