STEG 1 Start bestilling

Handlekurv

0
Sum totalt:

GRATIS fra Det Norske Myntverket: Krigsseilerne hedret på krigssølv fra 4700 meters dyp

Det norske folk har kåret krigsseilerne til de viktigste nordmenn gjennom 200 år. I anledning av det kommende frigjøringsjubileet utgir Det Norske Myntverket nå en krigsminnemedalje som hedrer de mange norske krigsseilerne og deres uvurderlige innsats. Minnemedaljen er preget i rent 99,9% krigssølv fra 2 verdenskrig – hentet opp fra 4.700 meters dyp.

                                     

Opplaget er begrenset til 40.000 – en for hver krigsseiler som satte sitt liv på spill for vår frihet. Alle som vil ta del i anerkjennelsen av krigsseilernes innsats kan sikre seg en krigsseilermedalje, kostnadsfritt, så langt opplaget rekker. Kun frakt tilkommer. Av rettferdighetshensyn er det satt en begrensning på én sølvmedalje per husstand.

 • GRATIS krigsseilermedalje preget i 99,9% rent krigssølv                                                    
 • Nesten 8 gram rent sølv fra 2. verdenskrig
  - hentet opp fra 4700 meters dyp
 • Ingen forpliktelser – kun frakt tilkommer                                                                                          
 • Kun én krigsseilermedalje per husstand

Sølvet i krigsseilermedaljen har en utrolig historie. I 1941 er den norsk-britiske konvoien SL64 på vei nordover gjennom Atlanteren på vei til Liverpool. Et av skipene har en livsviktig last: Over 100 tonn sølv som skal finansiere de alliertes frigjøringskamp. Etter gjentatte tyske angrep på konvoien, senkes til slutt skipet utenfor Irland, og alle tror at sølvet er tapt for alltid. 75 år senere har man ved hjelp av norsk undervannsteknologi utrolig nok klart å hente opp sølvet fra 4.700 meters dyp – hele 1.000 meter dypere enn Titanic. Det er dette krigssølvet som nå er benyttet i krigsseilermedaljen fra Det Norske Myntverket.

Sikre deg din GRATIS krigsseilermedalje i rent krigssølv i dag. Tildeling medfører ingen videre forpliktelse. 

checkboxJa takk, jeg ønsker å sikre meg den offisielle krigsseilermedaljen gratis (Frakt 39 kr tilkommer)

Ja takk, jeg ønsker å motta gode tilbud før alle andre.

Ekthetsgaranti og samlemappe med historisk dokumentasjon

For kun 49 kroner kan du sikre deg en samlemappe for praktisk og elegant oppbevaring av sølvmedaljen din, samt beskyttelseskapsel og ekthetssertifikat som garanterer for spesifikasjonene og opplagsbegrensningen til din minnemedalje i rent krigssølv. 

Sammen gir dette deg utfyllende historisk informasjon om den viktige rollen krigsseilerne hadde for de alliertes seier under andre verdenskrig, og den spennende historien rundt krigssølvet som er benyttet i din krigsseilermedalje.  

Du velger selv om du ønsker alle elementene, eller om du vil dele det opp:

Begrenset spesialutgave med unik individuell nummerering

En strengt begrenset spesialutgave av krigsseilermedaljen i kun 15.000 eksemplarer er individuelt nummerert i medaljens rand. Hver enkelt sølvmedalje er derfor helt unik.

Lave nummer leveres først, vær derfor rask for å sikre deg ditt eksemplar.

Jeg ønsker med spesialutgaven av krigsseilermedaljen med unik nummerering for kun 99 kr.

Nummerert spesialutgave i kun 5.000 eksemplarer:
Kronprins Olav og Max Manus foreviget på rent krigssølv!


Det Norske Myntverket har preget en spesialutgave av krigsminnemedaljen som foreviger et av vår nasjons største øyeblikk: frigjøringen og freden i mai i 1945. Minnemedalje er preget i 99,9% rent krigssølv og delvis belagt med 24 karat gull.

Dette kan du sikre deg:

 • Spesialutgave i rent sølv fra 2. verdenskrig - delvis belagt med 24 karat gull
 • 99,9 % rent krigssølv reddet fra 4.700 meters dyp
 • Begrenset til kun 5.000 nummererte eksemplarer
 • Preget ved Det Norske Myntverket i beste pregekvalitet, proof
 • Kun 299 kr - spar 500 kr mot normalpris!
 • Innleder samlingen "Alt for Norge - krigssølvet" med krigsminnemedaljer i rent krigssølv

Individuell nummerering – hver medalje er unik!
Av totalopplaget på 25.000 finnes det kun 5.000 gullbelagte spesialutgaver med individuell nummerering i randen. Dette betyr at hver medalje blir unik. Spesialutgaven leveres så langt opplaget rekker, deretter leveres ordinær utgave.

Et dobbelt stykke krigshistorie
Sølvmedaljen "Frigjøringen 1945 - Kronprins Olav og Max Manus" foreviger øyeblikket der Kronprins Olav og Max Manus kjører i åpen bil gjennom hovedstaden etter frigjøringen i mai 1945. Når den også er preget i rent krigssølv hentet opp fra 4.700 meters dyp, representerer den samtidig de norske krigsseilerne og deres dramatiske historie.

Eksklusiv tilgang til et storslått krigsdokument
Ved å sikre deg spesialutgaven i 99,9 % krigssølv delvis belagt med 24 karat gull, innleder du samtidig samlingen «Alt for Norge 1940 1945 - krigssølvet» som markerer viktige norske begivenheter fra 2. verdenskrig. Alle medaljene er preget i ekte krigssølv av Det Norske Myntverket, og anerkjente krigshistorikere og gravører står som faglig ansvarlig for motivene og den historiske dokumentasjonen som medfølger. De syv kommende krigsminnemedaljene tilsendes deg ca. en gang i måneden til normalpris 760 kr (frakt tilkommer på 49,95 kr). Du samler så lenge du vil, alltid med 30 dager full returrett, og uten minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid.

Jeg ønsker å sikre meg ekte norsk krigshistorie foreviget på rent sølv fra 2. verdenskrig til kun 299 kr - og sparer dermed 500 kr mot normalpris.

Salgs- og leveringsbetingelser


Britisk Sovereign-mynt i gull hedrer de allierte krigsseilerne

 

«Uten den norske handelsflåten kunne vi like godt bedt Hitler om hans betingelser.»
– Admiral Dickens, Royal Navy

 

«Slaget om Atlanterhavet» regnes som det lengste og hardeste slaget under andre verdenskrig. Nå hedres de norske og allierte krigsseilerne med en offisiell britisk minnemynt i gull, utgitt i samarbeid med Den Britiske Handelsflåten. Gullmynten er en såkalt Sovereign, britenes verdensberømte gullstandard, og utgis i et strengt begrenset verdensopplag på kun 1.100 gullmynter.

 • Offisiell britisk Sovereign-mynt i gull utgitt i samarbeid med Den Britiske Handelsflåten
 • Strengt begrenset opplag - kun 1.100 gullmynter på verdensbasis
 • Preget i høyeste pregekvalitet proof, og godkjent av Buckingham Palace
 • Leveres med ekthetsgaranti og spesiallaget myntskrin

Jeg ønsker mer informasjon om den britiske Sovereign gullmynten, og blir kontaktet på telefon den første uka i januar 2020.

leve-kongen-kronprinsen-vender-hjem-nummerert-utgave

Nummerert spesialutgave i kun 5.000 eksemplarer:
«Kronprinsen vender hjem» belagt med 24 karat gull og sort platina!


Det Norske Myntverket har nylig utgitt en nummerert spesialutgave av minnemedaljen «Kronprinsen vender hjem – 13. mai 1945» - et minne om et av Norges største øyeblikk; frigjøringen og freden i mai i 1945. Medaljen, som er hele 45 mm i diameter, er belagt med 24 karat gull og sort platina.

Dette kan du sikre deg:

 • Minnemedalje belagt med 24 karat gull og sort platina
 • Spesialutgave i kun 5.000 nummererte eksemplarer
 • Din pris kun 99 kr - fraktfritt tilsendt
 • Utgitt av Det Norske Myntverket
 • Historisk dokumentasjon skrevet eksklusivt til samlingen
 • Innleder samlingen ”Leve Kongen - Den lange reisen hjem”
 • Ingen bindingstid - alltid 30 dager returrett!

Individuell nummerering – hver medalje er unik!
Av et totalopplaget på 40.000 finnes det kun 5.000 spesialutgaver med individuell nummerering i randen. Dette betyr at hver medalje blir unik. Spesialutgaven leveres så langt opplaget rekker, deretter leveres ordinær utgave.

Følg Kong Haakon VII og hans familie på «Den lange reisen hjem»
Ved å sikre deg den nye nummererte spesialutgaven av minnemedaljen «Kronprinsen vender hjem – 13. mai 1945» innleder du samtidig den storslåtte samlingen «Leve Kongen – Den lange reisen hjem», en evigvarende dokumentasjon på kongefamiliens innsats og betydning for norsk motstandskamp under 2. verdenskrig. Medaljene er utgitt av Det Norske Myntverket, og leveres sammen med utfyllende historisk dokumentasjon skrevet eksklusivt for Samlerhuset, av den anerkjente dokumentarforfatteren Alf R. Jacobsen og amanuensis Ivar Dyb Kraglund ved Norges Hjemmefrontmuseum. Du vil også sammen med din andre minnemedalje i samlingen, motta en sølvbelagt slipsnål gratis (verdi 350 kr.).

SAMLEFORDEL:
Hvis du bestemmer deg for å samle vil du sammen med din andre minnemedalje motta en innbundet bok av Alf R. Jacobsens, «Kongens Nei», til fordelspris på kun 30 kr (Samlerhusets normalpris 379 kr per bok). Så lenge du fortsetter å samle vil du motta tilsammen syv bøker av Alf R. Jacobsen om spennende historier fra 2. verdenskrig, alltid til fordelsprisen på 30 kr. Ønsker du ikke disse bøkene tar du kontakt på telefon 0 25 50.

De elleve kommende minnemedaljene tilsendes deg ca. en gang i måneden til normalpris 690 kr (frakt tilkommer på 49,95 kr). Du samler så lenge du vil, alltid med 30 dager full returrett, og uten minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid.

Ønsker du å sikre deg ditt eksemplar av den nummerert spesialutgaven av minnemedaljen «Kronprinsen vender hjem – 13. mai 1945» for kun 99 kroner?

Salgs- og leveringsbetingelser


Britisk Sovereign-mynt i gull hedrer de allierte krigsseilerne

 

«Uten den norske handelsflåten kunne vi like godt bedt Hitler om hans betingelser.»
– Admiral Dickens, Royal Navy

 

«Slaget om Atlanterhavet» regnes som det lengste og hardeste slaget under andre verdenskrig. Nå hedres de norske og allierte krigsseilerne med en offisiell britisk minnemynt i gull, utgitt i samarbeid med Den Britiske Handelsflåten. Gullmynten er en såkalt Sovereign, britenes verdensberømte gullstandard, og utgis i et strengt begrenset verdensopplag på kun 1.100 gullmynter.

 • Offisiell britisk Sovereign-mynt i gull utgitt i samarbeid med Den Britiske Handelsflåten
 • Strengt begrenset opplag - kun 1.100 gullmynter på verdensbasis
 • Preget i høyeste pregekvalitet proof, og godkjent av Buckingham Palace
 • Leveres med ekthetsgaranti og spesiallaget myntskrin

Jeg ønsker mer informasjon om den britiske Sovereign gullmynten, og blir kontaktet på telefon den første uka i januar 2020.