Begrenset antall - Sikre deg din neste rekordmynt i dag!

Verdens dypeste skipsvrakskatt bestod av krigssølvmynter utgitt under tre britiske regenter. Nå gis du mulighet til å bli eier av sølvmynten fra Kong George V, en sjelden kirgssølvmynt få samlere vil få mulighet til å sikre seg!

 ◆  Sjelden krigssølvmynt fra Kong George V  

◆   Berget fra 5.181 muh. - En verdensrekord oppført i Guinness rekordbok

◆   Kun tilgjengelig hos Samlerhuset!

 ◆  Alltid 30 dager åpent kjøp - ingen videre forpliktelser

Kun tilgjengelig hos samlerhuset

Samlerhuset har som eneste aktør i verden fått tilgang til myntene fra verdens dypeste skattefunn. Myntene ble berget fra et dyp på 5.181 meter under havet, ingenting har tidligere blitt reddet fra et skipsvrak på større dyp. 

Få samlere vil få mulighet til å kompletere sine samlinger 

Av samlerne som alt har sikret seg Kong Edward VIIs krigssølvmynt er det kun 39 % som vil få mulighet til å innlemme mynten til Kong George V. Vi har nå fått noen få eksemplarer til Norge. For at flest mulig norske samlere skal få fullført sin kirgssølvsamling vil Georg Vs sølvmynt i en kort periode være reservert kun til eiere av Edward VIIs krigssølvmynt.

Ekthetssertifisert av verdensledende mynteksperter!

Som en ekstra garanti og tilleggsverdi for deg har amerikanske NGC (Numismatic Guaranty Corporation), et verdensledende uavhengig selskap som har spesialisert seg på ekthetssertifisering av mynter, forseglet og kvalitetskontrollert hver eneste mynt fra krigssølv-partiet for hånd. I tillegg leveres krigssølvmynten med et ekthetsertifikat og spennende historisk informasjon om skattefunnet. Dermed kan du være helt trygg på at mynten er en original fra  verdens dypeste skattefunn berget fra 5.181 muh.

Holdes av i en kort periode -vær rask!

Krigssølvmyntene fra verdens dypeste skattefunn har blitt uhyre ettertraktede. For å sikre en rettferdig tildeling av krigssølvmynten fra Kong George V, fordeles myntene i en kort periode kun til samlere som alt har startet på samlingen med krigssølvmynter. Vi har kun et begrenset antall krigssølvmynter fra Kong George V tilgjengelig. Bestill ditt eksemplar nå!

Spesifikasjoner
Rekord:
Verdens dypeste skipsvrakskatt - mynten er beregt fra 5.181 muh
Funnet:
skipsvraket til SS City of Cairo
Konge:
George V
Pålydende:
1 Rupi
Årstall:
1911 -1922
Metall:
91,7 % krigssølv
Diameter:
30,50 mm
Vekt:
11,66 gram
Utgivelsesland:
Britisk-India