I dag kan du sikre deg Norges første kronefrimerke GRATIS. Du betaler kun frakt. Vi har kun 94 sett tilgjengelig av dette staselige frimerket, utgitt i 1878, av unionskongen Oscar II.
 
Den historiske endringen av Norges pengesystem fra speciedaler og skilling til kroner og øre ble innført i 1875. De første frimerkene med øreverdi ble utgitt i 1877, og året etter kom altså denne flotte serien med kongeportretter trykket i to farger. Også det representerte noe helt nytt, da det for første gang det ble utgitt tofargede frimerker her i landet!
 
Oscar II var ikke den første konge som prydet norske frimerker. Det var hans far Oscar I som fikk denne æren, og han var tidlig ute! Allerede i 1856, året etter utgivelsen av vårt første frimerke, 2 skilling blå, skrev Oscar I seg inn i historien som den første person som ble portrettert på en norsk frimerkeutgivelse.
 
Serien med Norges første kronefrimerker viser et majestetisk bilde av kong Oscar II i norsk admiralsuniform. Fotografen er ukjent, men gravøren er den tyskfødte dansken Philip Batz, som utformet en rekke norske, danske og islandske frimerker på denne tiden.    

Vi har selvsagt ikke ubegrenset med kronemerker, ettersom det dessverre ikke er bevart så mange for ettertiden. I øyeblikket kan vi ta imot 94 bestillinger. Vi prioriterer bestillingene i den rekkefølge de kommer inn, etter prinsippet først til mølla..

 

Norges aller første frimerker kan nå bli dine!
Når du har sikret deg ditt gratis kronefrimerke fra 1878, innleder du uforpliktende samlingen med Norske frimerker fra perioden 1855 -1910, herunder de 21 frimerkene fra skillingsperioden. Som samler av Norges eldste frimerker, er du på en prioritert liste og vil ca. en gang i måneden får tilsendt de frimerkene du mangler. Du kan studere de i fred og ro hjemme hos deg selv, og du har alltid 30 dager full returrett, uansett grunn..


Lykkes du med å skaffe komplett samling med norske frimerker fra perioden 1855 - 1910, vil du tilhøre en eksklusiv gruppe samlere i Norge. Da kan du virkelig være stolt av samlingen din, uansett hva du fra før måtte ha. Dette er en samling du kan vise frem til samlervenner og noe som du kan føre videre til kommende generasjoner

Lykke til med frimerkesamlingen!
 

  1. I dag kan jeg sikre meg norges første kronefrimerke (NK32) GRATIS. Jeg betaler kun frakt på 39,95 kroner. Katalogpris er 90 kroner (Handlerkatalog 45, 2016). Frimerket er i stemplet kvalitet.  Tilgangen er begrenset, og jeg er innforstått med at det kun er ett frimerke per person og at ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge.
  2. Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar frimerket sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere de i fred og ro før jeg betaler. Frimerket sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.
  3. Sikrer jeg meg frimerket nå er jeg samtidig garantert plass på en liten, eksklusiv liste over samlere som har prioritert på ”Norske frimerker fra perioden 1855-1910”.
  4. Som eksklusiv frimerkekunde får jeg tilsendt en ny forsendelse om lag én gang i måneden, eller sjeldnere hvis tilgangen er alt for begrenset. Jeg har ingen garanti for at jeg over tid vil få tak i alle frimerkene i samlingen, men jeg har garanti for at jeg er på fortrinnsrettslisten når Samlerhuset får inn nye frimerker. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.
  5. Prisen for de ulike frimerkene i samlingen varierer avhengig av kvalitet og sjeldenhet. Frakt og forsikring tilkommer med 39,95 kr.
  6. Senere i samlingen får jeg et flott album, pinsett og albumsider uten ekstra kostnad for oppbevaring og presentasjon av frimerkesamlingen. Vår normalpris for dette samleutstyret er 380 kr, men jeg betaler intet ekstra for dette.
  7. Jeg har alltid 30 dager returrett, og må selv betale returporto dersom jeg velger å returnere en forsendelse. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betale i bekvemme, rentefrie månedlige rater tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.
  8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter.
  9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, frimerker og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter, frimerker eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.