Ettertraktet verden over!
- Offisiell utgivelse

Myntene vi i dag kan tilby er offisielle Kronings-Sovereign fra Kong Charles III! Utgivelser som denne er sjelden vare, noe som gjøre disse til årets kanskje mest fulgte, spennende og unike utgivelse.   

Mynten er preget i tradisjonsrike 22 karat sølv og har ett ufattelig lavt opplag på 4.999 på verdenbasis. På grunn av tilgjengelighet og etterspørsel anbefaler vi å bestill nå, vi har kun 30 mynter tilgjengelig i dag! Myntene som nå kan bli din vil gå inn i historien.

Bestill nå og se frem til:

 Kong Charles III legendariske kronings sovereign
♔ Mynter
 som vil gå inn i historien - preget i 22 karat sølv
 Sølvmynt som er ettertraktet verden over! 

Kong Chalres IIIs Kronings-Sovereig's kan bli dine for 4.990 kr (+frakt). Om du ønsker kan du dele beløpet i 3 mindre, kostnadsfrie delbetalinger à 1.683 kr ved bestilling.

x388_silver_sov_2023_webshop_pngs_5_coin_set

Kronings-Sovereignen blir levert i spesiallaget skrin, en kroning verdig! 

Representerer en ny æra for Sovereign

Uansett hvordan man vender på mynten vil disse kronings-Sovereignen vise helt nye motiv i forhold til tidligere utgaver og være de første av sitt slag! Kronings-Sovereignen i quarter størrelse er også verdens første utgitte quarter-sovereign med kroningsårstallet som del av motivet i sølv!

2023 markerer året hvor Storbritannia hilser sin nye konge, Charles III, velkommen. For å feire denne begivenheten og kroningen, presenteres storslåtte 22 karat sølvmyntermynt - Kong Charles Kronings-Sovereign. Disse mynten representerer en ny æra for Sovereign og bærer det nye myntportrettet av Kong Charles III, skapt av den anerkjente myntkunstneren Raphael Maklouf.

Sovereign-mynten er kjent for sin tradisjonsrike historie og tidløse design. For å markere denne spesielle anledningen, er myntene prydet med en helt ny fremstilling av det klassiske motivet der St. Georg kjemper mot dragen. Dette kunstverket er skapt av den talentfulle og fremadstormende kunstneren Arianna Cicconi ved det anerkjente Zecca School of Art i Roma. Motivet vil eksklusivt finnes på Sovereign-mynter preget i 2023.

Bli med å hedre Storbritannias nye konge og sovereign

Preget i 22 karat sølv og i høyeste proofkvalitet, er Kong Charles Kronings Sovereign en perfekt måte å hedre Storbritannias nye konge og hans innledning av en ny æra for landet. Myntene er en storslått hyllest i sølv og vil utvilsomt være et attraktivt samleobjekt for myntsamlerne og historieentusiaster.

For å bevare myntens historiskeverdi og skjønnhet, leveres Kong Charles Kronings Sovereign i et eksklusivt myntskrin sammen med et ekthetssertifikat. Dette sertifikatet garanterer myntens kvalitet og sikrer at den er preget i 22 karat sølv, er preget i proofkvalitet og en offisiell utgivelse.

Kong Charles Kronings Sovereign mynter er en enestående måte å feire Storbritannias nye konge og hans kroning, samtidig som den bygger videre på den rike tradisjonen og arven til Sovereign-myntene. Med sitt unike design og høyeste kvalitet, er denne mynten et varig minne om en historisk begivenhet, sålangt den største i det 21 århundre!

Spesifikasjoner
Antall:
5 minnemynter
Pålydende:
Quarter Sovereign, Half Sovereign, Sovereign, Double Sovereign, Quintuple Sovereign
Utgivelsesår:
2023
Kvalitet:
Proof
Metall:
99,9 % sølv
Diameter:
13,5 mm, 19,3 mm, 22,05 mm, 28,4 mm, 36,02 mm
Vekt:
1,99 gr, 3,99 gr, 7,98 gr, 15,97 gr, 39,94 gr
Advers:
Kong Charles III
Revers:
St. George og dragen
Kunstner:
Ariana Cicconi
Utgivelsesland:
Gibraltar
Opplag:
4.999 sett på verdensbasis