50-års jubileeum

I anledning av de storslåtte 50-års jubileene til Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon og Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit, presenterer vi med stor glede denne unike og eksklusive medalje i 1 kilo renst sølv. Denne praktfulle medaljen er en hyllest til deres liv og tjeneste for Norge!

Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit har vært sentrale figurer i Norge siden deres ekteskap i 2001. De har aktivt bidratt til humanitære prosjekter og vist en bemerkelsesverdig forpliktelse til miljø- og utdanningsspørsmål. Deres arbeid har gjort dem til kjære og respekterte medlemmer av den norske kongefamilien.

Bestill hjem din hyllest i dag og se frem til: 

Jubileumsutgave i 1 kilo rent sølv - utgitt av Det Norske Myntverket
Førsteutgave med motiv av Kronprinsparet - aldri før preget på kilo-medalje
Kongelig utgivelse - svært populær
En av kun 50 eksemplarer - leveres i praktfullt skrin

Den storslåtte medaljen kan bli din for 29.800 kr + frakt 59 kr. Om du ønsker kan du enkelt dele beløpet i fire rentefrie delbetalinger à 7.467,75 kr ved bestilling.

Praktfullt motiv

Medaljen og motivet er en praktfull hyllest til Norges fremtidige konge og dronning, Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit. Ingrid Austlid Rise, tidligere sjefsgravør ved Det Norske Myntverket, har skapt et elegant venstrevendt profilmotiv som kombinerer klassisk skjønnhet med imponerende håndverk. Rises kunstneriske finesse og øye for detaljer kommer til uttrykk i de levende portrettene som fanger kronprinsparets verdighet og varme. Medaljens design er både intimt og formelt, og representerer av norsk tradisjon med stolthet og eleganse.

lp-bildekarusell

Over kan du se det praktfulle skrinet, nærbilde av medaljens motiv og den individuelle nummereringen.

Ikke gå glipp av sjansen til å eie en del av vår kongelige historie - bestill hjem ditt eksemplar nå!

Spesifikasjoner
Kvalitet:
BU Brilliant usirkulert
Metall:
99,9 % sølv
Diameter:
100 mm
Vekt:
1000 gr
Særpreg:
Patinert med relieffhøyde og dybde
Relieff:
2,8 mm over flaten
Opplag:
50 individuelt nummererte i randen
Pregetsted:
Det Norske Myntverket