Det er trygt å handle hos Samlerhuset. Vi tilbyr trygghet, kvalitet, garantier og service på alle våre samleobjekter. 

Alltid 30 dager åpent kjøp

Du har alltid 30 dager full returrett på dine samleobjekter fra Samlerhuset, uansett grunn. Som fast samler i en av våre samlinger er det ingen bindingstid - du samler så lenge du selv ønsker. 

 

Gunstig pris på startforsendelser

Det er som regel en gunstig introduksjonsrabatt på startforsendelsen i våre samlinger der du sparer penger i forhold til normal utgivelsespris.

 

Samleobjektet rett hjem i postkassa

De fleste samleobjektene fra Samlerhuset blir levert rett hjem i din postkasse. Større forsendelser kan måtte hentes på ditt nærmeste postkontor/post i butikk. 

 

Valgfri betaling 

Du velger selv hvordan du vil betale for din vare, enten med kort eller med faktura som følger din forsendelse. 

 

Medfølgende ekthetssertifikat

Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger hvert samleobjekt. 

 

Utførlig dokumentasjon, presentasjon og historisk materiale

I tillegg til dokumentasjon som garanterer samleobjektets ekthet og viser spesifikasjoner, blir mynten, medaljen, frimerket eller seddelen satt i en historisk sammenheng og følges som regel av historisk materiale skrevet av og i samarbeid med eksperter på området. Alle samleobjekter har gjennomgått en kvalitetsjekk og blir presentert i kapsel, skrin eller på annen måte. Dette er en ekstraservice til deg som fast samler og følger som regel uten ekstra kostnad i våre samlinger. 

 

God og tilgjengelig kundeservice

Mandag til fredag 8-16 kan du nå oss på telefon 66 81 15 00 eller 0 25 50. Du kan alltid sende oss et brev eller en e-post til kundeservice@samlerhuset.no. Vi vil alltid besvare din henvendelse så fort som mulig.