NYHET:
OL-sølvminnemynt fra USA!

I forbindelse med Los Angeles OL i 1984 ble, det som skulle bli et legendarisk OL, hedret med en OL-mynt i sølv. Dette ble da den aller første OL-mynten i sølv utgitt til de olympiske lekene i USA. I dag er mynter utgitt i forbindelse med OL ett av verdens største samleområder og blir sett på som noe av det mest prestisjetunge man kan utgi!

I dag kan du sikre deg ett eksemplar av den aller første amerikanske OL-mynten i sølv, for KUN 390 kr! 

Offisiell sølvminnemynt for OL i Los Angeles 1984
★ En mynt som er et must for enhver samler av olympiske mynter
★ Uforpliktende innledning til helt unik samling med offisielle sommer OL-mynter
★ Alltid 30 dager åpent kjøp!

På grunn av tilgjengelighet og etterspørsel har vi ett begrenset antall vi kan tilby nye samlere. Bestill derfor allerede nå for å sikre deg ett eksemplar av den aller første OL-minnemynten i sølv fra USA!

Samling med offisielle minnemynter i sølv

Sølvmynten fra OL i Los Angeles er en ekte numismatisk perle i enhver myntsamling, men det er bare begynnelsen på en spennende samling med offisielle olympiske sølvmynter; en mynt fra hvert tiår, siden den første mynten ble utgitt og fram til i dag. Alle myntene har en offisiell OL-logo eller -symbol, og medfølger ekthetssertifikat og historiekort. I løpet av samlingen får du også ett kostnadsfritt skrin for trygg og praktisk oppbevaring av myntene. 

olim_samling_oppdatert-med-20-kr

Sølvmynten som i dag kan bli din har en diameter på 38,1mm, over kan du se en norsk 20 kr for sammenligning.

Bestiller du nå kan du glede deg til den aller første offisielle olympiske sølvminnemynten for kun 390 kr!

Prestisjetung utgivelse

OL er verdenst største internasjonale idrettsarangementet. Å være vertsnasjon for OL er en stor ære. Mynter utgitt i forbindelse med OL er svært unike og gjennomtenkte, myntene skal ikke bare representere et lands historie, kultur, tradisjoner og verdier. Men også håndtverk, pregeteknikk og utforming på aller øverste nivå!

  1. Jeg kan nå sikre meg den første offisielle OL-sølvmynten, utgitt til OL i Helsinki 1952. Jeg får denne til 390 kroner + frakt på 49 kroner. Tilgangen er begrenset og jeg er innforstått med at ordre prioriteres i innkommet rekkefølge. 

  2. Hvis jeg sikrer meg denne offisielle OL mynten, sikrer jeg meg også automatisk en prioritert tilgang til de andre offisielle minnemyntene i sølv; en sølvmynt fra hvert tiår med sommer-OL, fram til OL i Tokyo 2021. Samlingen består av 8 offisielle OL-mynter. Dette betyr at jeg får tilsendt en ny offisiell OL-mynt ca. en gang i måneden, så langt tilgangen tillater det. Det er ingen bindingstid og jeg har ingen minstekjøpsforpliktelse. Prisen for de offisielle minnemyntene i sølv vil variere avhengig av sjeldenhet og tilgang. Samlerhuset tar forbehold om prisendringer ved betydelig utslag i sølvpris eller valutakurs. Jeg vil i så fall bli tilskrevet om dette på forhånd. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 69 kr.

  3. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad et flott myntskrin for trygg oppbevaring av de offisielle OL-minnemyntene i sølv. Jeg betaler intet ekstra for dette. Jeg mottar også ekthetssertifikat, album og historisk dokumentasjon med hver eneste mynt.

  4. Jeg har alltid 30 dager returrett, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 66 81 15 00, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

  5. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, og gjøre myntsamling tilgjengelig fortest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdistigning er ingen garanti for fremtidig verdistigning.
Spesifikasjoner
Pålydende:
1 dollar
Utgivelsesland:
United States
Utgivelsesår:
1983
Metall:
90 % sølv
Diameter:
38,1 mm
Vekt:
26,73 g