Introduksjonstilbud:
Folkefesten 30 år - spar over 400 kr!

I år er det hele 30 år siden OL-ilden ble tent og vinterlekene på Lillehammer var i gang. Arrangementet ble en stor suksess og står igjen som et lysende høydepunkt i norsk idrettshistorie - som gledet en hel nasjon og fanget verdens oppmerksomhet.

I dag kan du sikre deg Norges første hullkrone i ny drakt – som en hyllest til Folkefesten 30 år. Den originale mynten, utgitt under Kong Haakon VII, er belagt med 24 karat rent gull og flott gjengivelse av åpningsseremonien i Lysgårdsbakken på Lillehammer. Mynten kan i dag bli din til introduksjonspris kun 199kr + frakt 49 kr (normalpris 590 kr + frakt 69 kr).

For kun 199 kr kan du glede deg til dette:
► Introduksjonspris: kun 199 kr!
► 
En hyllest til Folkefesten på Lillehammer 30 år
► Norges første hullkrone belagt med 24 karat gull og gjengivelse fra åpningsseremonien
► Opplag på svært lave 1.994 jubileumsutgaver
► 
Uforpliktende innledning til samlingen "Folkefesten 30 år - mynter med spesialpreg"

Det utgis kun 1.994 jubileumsutgaver av Norges første hullkrone. Bestill i dag for å sikre deg ditt eksemplar for kun 199 kr! (+ frakt 49 kr)

Folkefesten 30 år - mynter belagt med spesialpreg

Jubileumsutgaven av Norges første hullkrone innleder uforpliktende samlingen «Folkefesten 30 år - mynter med spesialpreg». Samlingen inneholder kun 10 mynter, alle belagt med 24 karat rent gull og flotte gjengivelser av historiske øyeblikk fra folkefesten på Lillehammer i 1994. Du vil motta en ny mynt ca. én gang i måneden. Det er ingen bindingstid eller minstekjøpsforpliktelse, og du har som alltid 30 dager full returrett, uansett grunn.

FAMY_Lillehammer_LP_oppdatert

Over kan du se alle de 10 jubileumsutgavene som inngår i samlingen "Folkefesten 30 år - mynter med spesialpreg".

Bestill i dag for å sikre deg din jubileumsutgave for kun 199 kr. Opplaget er på lave 1.994 eksemplarer!

Hyller Folkefesten 30 år!
- om samlingen

Jubileumsutgaven av Norges første hullkrone innleder uforpliktende samlingen «Folkefesten 30 år - mynter med spesialpreg». Denne inneholder kun 10 mynter, alle belagt med 24 karat rent gull og flotte gjengivelser av historiske øyeblikk fra folkefesten på Lillehammer i 1994. Du vil motta en ny mynt ca. én gang i måneden til kun 590 kr + frakt 69 kr. Det er ingen bindingstid eller minstekjøpsforpliktelse, og du har som alltid 30 dager full returrett, uansett grunn. Prisjusteringer kan forekomme, men vil bli informert om i forkant. 

FAMY_Lillehammer_LP_oppdatert

Over kan du se alle de 10 jubileumsutgavene som inngår i samlingen "Folkefesten 30 år - mynter med spesialpreg".

Hver jubileumsutgave medfølger ekthetssertifikat som vår garanti på myntens ekthet. I løpet av samlingen vil du motta et spesialtilpasset skrin for en trygg og praktisk oppbevaring av jubileumsutgavene dine – uten ekstra kostnad!

Mine samlerhusetfordeler

1. Jeg kan nå sikre meg Norges første hullkrone belagt med 24 karat gull og gjengivelse av åpningen av OL i Lillehammer i 1994 til introduksjonspris på kun 199 kroner. Frakt på 49 kr tilkommer. Jeg sparer hele 411 kroner! (ord. pris 590 kr + 69 kr frakt).

2. Hullkronen innleder helt uforpliktende samlingen «Folkefesten 30 år – mynter med spesialpreg». Samlingen inneholder kun 10 mynter belagt med 24 karat rent gull og flotte gjengivelser fra folkefesten på Lillehammer i 1994. Jeg får tilsendt de etterfølgende myntene ca. en gang i måneden til 590 kroner + frakt og ekspedisjon på 69 kroner. Prisjusteringer kan forekomme, men jeg vil bli informert i forkant.

3. I løpet av samleperioden mottar jeg et flott myntskrin (verdi 500 kroner) for en praktisk og trygg oppbevaring av myntene og ekthetssertifikater – helt uten ekstra kostnader.

4. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv frakt ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betalingsmåte, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 66 81 15 00 eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

5. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat og eierbevis medfølger samlingen kostnadsfritt. Samlerhusets formål er å formidle historie knyttet til samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie og anbefaler ikke å samle for investeringsformål.

Spesifikasjoner
Utgiverland:
Norge
Opplag:
1.994 på verdensbasis
Valør:
1 krone 1925-1951
Diameter:
25 mm
Vekt:
7 g
Myntmetall:
Kobbernikkel
Særpreg:
Belagt med 24 karat gull og Lysgårdsbakken i fullfarge