Sikre deg én av KUN 1.000 nummererte eksemplarer!

Luringguden Loke er en sentral skikkelse i flere av de norrøne mytene. Denne storslåtte vikingminnemynten, belagt med 99,9 % sølv, viser Loke. Mynten er preget med utrolig dybdepreg, noe som virkelig får fram detaljene. Du kan nå sikre deg en spesialutgave av denne flotte sølvmynten - en utgave som er individuelt nummerert og helt unik! Kun 1.000 eksemplarer er nummerert i randen og lave numre leveres først. Minnemynten, som er hele 38,6 mm i diameter, er utgitt av vikingøya Isle of Man, som i flere hundre år var under norsk styre. 

For KUN 99 kr kan du sikre deg en individuelt nummerert spesialutgave av vikingminnemynten!
★ Detaljrikt dybdepreg med unik patinert overflate
★ Kun 1.000 individuelt nummererte utgaver - lave numre leveres først
★ Historisk dokumentasjon skrevet av spesialist på norrøn mytologi
★ Innleder samlingen "Vikingarven 793-1066"

KUN 1.000 eksemplarer er preget med individuelt nummer i randen. Lave numre leveres først, så bestill allerede nå!

Detaljrikt dybdepreg og spesiell pregeprosess
Vikingmynten er preget med et avansert dybdepreg som fremhever de spennende detaljene i motivet. Etter pregingen er mynten belagt med rent sølv, før den foredles med en prosess som gir hver enkelt mynt en unik patina. Det betyr at ingen mynter er helt like!

Spesifikasjoner
Pålydende:
1 crown (1/4 pund)
Utgivelsesår:
2019
Kvalitet:
Patinert
Metall:
Sølvbelagt bronse
Diameter:
38,6 mm
Vekt:
32,6 g
Opplag:
30.000 (1.000 nummererte)
Kunstner:
J. Wiese-Hansen og Jody Clark
Utgivelsesland:
Isle of Man

Vikingmynten "Loke" innleder helt uforpliktende samlingen "Vikingarven 793-1066", men fem storslåtte sølvbelagte vikingminnemynter. Du får bli kjent med noen av våre meste kjente skikkelser i den norrøne mytologi - slik du aldri har sett den før! Nedenfor kan du se de fire neste myntene i samlingen! 

Disse fire minnemyntene kan bli dine: Hel - Frøya - Odin - Tor

Du får tilsendt en ny vikingmynt med spennende vikingmotiv og fascinerende dybdepreg ca én gang i måneden. Vikingmynten er belagt med rent sølv og patinert for å få frem alle detaljer i motivet. Hver vikingmynt koster 590 kr, frakt og ekspedisjon tilkommer på 49,95 kr. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse. I løpet av samleperioden mottar du, uten ekstra kostnad, omfattende historisk dokumentasjon skrevet av professor Gro Steinsland, som er spesialist på norrøn religion. Du mottar også et praktisk omslag utført i kunstskinn (verdi 100 kr) der du kan oppbevare ekthetssertifikatene og samlingens eierbevis, samt et flott album i sort kunstskinn (verdi 200 kr) der du kan oppbevare den historiske dokumentasjonen. Du får også et spesialdesignet skrin der du kan oppbevare vikingmyntene. Alt dette får du uten ekstra kostnad.

Gratis mansjettknapper med motiv av Norge første mynt Tryggvasonpenningen (verdi 200 kroner)!
Mansjettknapper med motiv av mynten som ikke engang finnes på et norsk museum!

Den legendariske Tryggvasonpenningen er ikke bare Norges første mynt, men også den sjeldneste, i den forstand at den overhode ikke finnes her i landet. Penningen fra vikingkongen Olav Tryggvason er faktisk den eneste mynten som mangler i Myntkabinettets ellers komplette samling på Kulturhistorisk Museum i Oslo.

Alle de fem kjente utgavene av denne urmynten i vår mynthistorie befinner seg dessverre på utenlandske hender, på museer i Tyskland, Sverige og Danmark. Selv om sterke krefter har vært i sving for å få et eksemplar av Tryggvasonpenningen hjem til Norge, har det så langt ikke lykkes.

Sammen med din tredje forsendelse mottar du flotte mansjettknapper med motiv av Norges første mynt, Tryggvasonpenningen fra år 995 gratis (verdi 200 kr.).

  1. Jeg kan nå sikre meg den offisielle vikingmynten belagt med rent sølv og patinert overflate, med motiv av luringguden Loke, i nummerert utgave for KUN 99 kr + frakt på 39 kr. Normalpris for mynten er 649 kr (+ frakt 59 kr).

 

  1. Jeg har alltid 30 dager åpent kjøp og kan bestille vikingmynten hjem, ta den i nærmere øyesyn, og studere håndverket med vakkert dybdepreg og detaljer, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Vikingmynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

 

  1. Om jeg sikrer meg vikingmynten «Loke» innleder jeg samtidig samlingen «Vikingarven 793-1066» helt uforpliktende. Samlingen består av 5 vikingmynter utgitt av den tidligere norske vikingøya Isle of Man. Jeg får mulighet til å bli mer kjent med noen av gudene, mytene og historiene i vikingtiden, illustrert på sølvbelagte mynter - slik jeg aldri har sett det før!

 

  1. Som samler får jeg tilsendt en ny vikingmynt med spennende vikingmotiv og fascinerende dybdepreg. Vikingmynten er belagt med rent sølv og patinert for å få frem alle detaljer i motivet. Jeg mottar disse ca én gang i måneden. Hver vikingmynt koster per tid 640 kr, frakt og ekspedisjon tilkommer på 59 kr. Prisjusteringer kan forekomme og vil bli informert om i forkant. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

 

  1. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad omfattende historisk dokumentasjon skrevet av professor Gro Steinsland, som er spesialist på norrøn religion. Jeg mottar også et praktisk omslag utført i kunstskinn (verdi 100 kr) der jeg kan oppbevare ekthetssertifikatene og samlingens eierbevis, et flott album i sort kunstskinn (verdi 200 kr) der jeg kan oppbevare den historiske dokumentasjonen. Jeg får også et spesialdesignet skrin der jeg kan oppbevare vikingmyntene. Alt dette får jeg uten ekstra kostnad.

 

  1. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv frakt ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betalingsmåte, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50 eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

 

  1. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat og eierbevis medfølger samlingen.

 

  1. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.