Massiv minnemedalje i over 100 gram bronse

Det var mange menn og kvinner som kjempet mot okkupasjonsmakten for Norges frihet under 2. verdenskrig. Blant de mest kjente motstandsheltene er Max Manus, løytnant i Kompani Linge og sentral i aksjonsgruppa Oslo-gjengen. Som en av Norges mest kjente motstandsmenn er han nå hedret på en storslått gigantmedalje i massiv bronse.

Nå kan du sikre deg bronsemedaljen for kun 199 kr, fraktfritt tilsendt. Medaljen er utgitt i kun 1.945 individuelt nummererte spesialutgaver, og er hele 61 med mer stor og preget i 100 gram massiv bronse. Dette er en virkelig stor, tung og flott krigsminnemedalje. Her er motstandshelten preget med et eksepsjonelt detaljert dybdepreg slik du aldri har sett ham tidligere.

Betal kun 199 kr (fraktfritt) i dag, mot normalpris 640 kr + frakt 49,95 kr.
Du sparer dermed hele 490 kr!


Sikre deg den spektakulære bronsemedaljen i dag:

✦ Detaljrik gigantmedalje i massiv bronse
✦ Hele 61 mm stor og over 100 gram tung
✦ Kun 1.945 individuelt nummererte eksemplarer
✦ Innleder samlingen «Kampen for frihet 1940-1945»
med 8 storslåtte medaljer
✦ Historisk dokumentasjon skrevet av anerkjente norske historikere

Max Manus - en av våre viktigste norske krigshelter

Maximo Guiliermo Manus ble født i Bergen 9. desember 1914. Da Tyskland angrep Norge 9. april 1940, var han på vei hjem fra Vinterkrigen i Finland hvor han hadde meldt seg frivillig til tjeneste etter gjennomført førstegangstjeneste. Han
var med andre ord allerede en erfaren soldat da krigen brøt løs i Norge. Tilbake i landet kastet han seg ganske snart inn i motstandsarbeid. Både illegal presse, spektakulære aksjoner, etterretning og annet motstandsarbeid ble hans virke
gjennom fem lange krigsår.

I rekken av norske krigshelter står Max Manus i en særstilling og oppnådde en legendarisk status som motstandsmann. Det var Max Manus som satt i stram givakt i forsetet på Kongens bil da Kong Haakon VII vendte hjem til et fritt Norge 7. juni 1945. Allerede i 1943 ble Manus dekorert med det norske Krigskorset med sverd, og etter krigen mottok han sverd
nummer to og en rekke andre dekorasjoner og utmerkelser. Gjennom bøker og fortellinger bidro Max Manus til at historier om norsk motstand og sabotasje ble gjort kjent.

Nå er han foreviget i massiv bronse i samlingen «Kampen for frihet 1940-1945», et historieverk som hedrer de mange helter som kjempet mot nazismen og for et fritt Norge under 2. verdenskrig – en historie vi aldri må glemme!

Designet av en av Norges fremste illustratører

Alle medaljene i samlingen er designet av illustratør Endre Skandfer. Skandfer er en prisbelønt illustratør, animatør og regissør. I tillegg til å designe de massive gigantmedaljene i bronse til denne samlingen står han også bak designet på offisielle minnemynter for britiske Royal Air Forces 100-årsjubileum, figurer fra barneserier og filmer, tegneserien Krüger & Krogh og spesialeffekter i blant annet filmen om nettopp Max Manus. På medaljen har han foreviget motstandshelten i battle-uniform foran et stort krigsskip og en kano. Mange av skipssabotasjene ble utført nettopp med kano, og kontrasten mellom det store metallskipet og den lille kanoen er som Davids kamp mot Goliat – den lille mann mot den store overmakten.

Sikre deg bronsemedaljen til ære for Max Manus, som et varig minne om historien vi aldri må glemme. Betal kun 199 kr (fraktfritt).

Kampen for frihet – dokumentert av Norges fremste krigshistorikere

Sikrer du deg bronsemedaljen som hedrer den legendariske motstandsmannen Max Manus, innleder du samtidig samlingen "Kampen for frihet 1940-1945", en unik dokumentasjon av krigshistorie i bronse. Samlingen består av 8 massive bronsemedaljer og videre forsendelser har en fast pris på 599 kroner + frakt  49,95 kroner. Medaljene blir sendt ca. én gang i måneden med 30 dager åpent kjøp og returrett. Det er ingen bindingstid, du samler så lenge du selv ønsker.

“Kampen for frihet 1940 - 1945” er en serie storslagne minnemedaljer du neppe har sett maken til. Alle medaljene er i samme utsøkte kvalitet og hedrer krigshelter, unike historier og heltemot. De utsøkt detaljrike medaljemotivene, og det eksepsjonelle motstandsarbeidet hvert enkelt medaljemotiv hedrer og representerer, gir deg en inngående beretning om de mange mer og mindre kjente helter som stod bak betydelig motstandsarbeid.

Krigshistorie står meget sterkt hos det norske folk og er også et meget stort interesseområde innenfor medaljesamling. 

Samlet utgjør de etterhvert et historieverk som hedrer de mange helter som kjempet mot nazismen og for et fritt Norge under andre verdenskrig, en historie vi aldri må glemme!

1. Jeg kan sikre meg den massive bronsemedaljen, som hedrer Max Manus, for kun 199 kr 39 kroner. Samlerhusets normalpris er 640 kr (+ frakt 49,95 kr). Det betyr at jeg sparer 490 kr mot normalpris.

2. Bestiller jeg den massive bronsemedaljenkan jeg velge betalingsmåte; kort, Vipps eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for mynten som innleder en samling, vil jeg motta faktura med videre leveranser i samlingen. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg kan derfor bestille mynten hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket med vakkert preg og detaljer, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Mynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Når jeg sikrer meg bronsemedaljen som hedrer motstandsmannen Max Manus innleder jeg samlingen ”Kampen for frihet 1940-1945” helt uforpliktende. Samlingen med totalt åtte bronsemedaljer, er en hyllest til de mange motstandshelter som kjempet for et fritt Norge under andre verdenskrig. Dette betyr at jeg får tilsendt en ny bronsemedalje om lag en gang per måned. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

4. Prisen for de etterfølgende medaljene er per tid 640 kr + 59 kr i frakt og ekspedisjon. Prisjusteringer kan forekomme og vil bli informert om i forkant.

5. Sammen med hver bronsemedalje mottar jeg ekthetssertifikat som garanterer medaljenes ekthet og kvalitet. Jeg får utfyllende historisk dokumentasjon til hver medalje dokumentasjon skrevet av noen av Norges mest anerkjente krigshistorikere.

6. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad et vakkert skrin i tre for elegant oppbevaring og presentasjon av minnemedaljene, samt album for oppbevaring av dokumentasjonen. Samlerhusets normalpris for skrinet er 250 kr og 150 kr for albumet, men jeg betaler intet ekstra for dette.

7. Jeg har alltid 30 dager returrett, betaler selv returporto ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Ønsker jeg å avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger kostnadsfritt.

9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, medaljer og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
Kvalitet:
Patinert
Metall:
Bronse
Diameter:
61 mm
Vekt:
Over 100 gram
Opplag:
20.000 - kun 1.945 nummererte eksemplarer
Kunstner:
Endre Skandfer