Maya pyramiden gjengitt som 3D-mynt

Nå kan du bli eier av denne spektakulære 3D-mynten i 99,9 % sølv. Mynten er formet som den ikoniske Maya pyramiden fra Chichen Itza. Toppen av pyramiden er belagt med 24 karat rent gull! Maya-pyramider utgjør en fremtredende del av gammel mesoamerikansk arkitektur. Minnemynten du i dag kan sikre deg gjenspeiler denne ikoniske arkitekturen og kulturen. På pyramidens fire sider er det preget typiske mayamasker, det altseende øye og den berømte trappen som tar deg til toppen av pyramiden.

Bestill i dag og du kan se frem til:

 Spektakulær 3D mynt - formet som den ikoniske Maya pyramiden
 Historisk mesterverk i dine hender
◆ Begrenset opplag på kun 750 eksemplarer på verdensbasis - kun 20 til Norge!

En av Mexicos mest kjente turistattraksjoner

Maya-pyramidene ble konstruert for et religiøst formål, men de tjente også samfunnet som fungerte som landemerker midt i den mellomamerikanske jungelen som hjalp dem å navigere seg rundt. Mayaene hadde et komplekst astronomisk og kosmologisk system, og vinklet ofte sine seremonielle bygninger, som pyramider, slik at de ville møte soloppgang eller solnedgang på bestemte tider av året.

Maya-pyramider utgjør en fremtredende del av gammel mesoamerikansk arkitektur. De ligner på mange måte de egyptiske pyramider, men har New World-strukturer, altså flate topper og trapper som stiger opp. Pyramiden ligger midt i den mayiske ruinbyen Chicen Itza og ble bygget av Itza-mayaene på 1100-tallet. Nasjonalparken der Chicen Itza ligger, er i da en av Mexicos mest kjente turistattraksjoner.

Spesiallaget skrin formet som en pyramide

3D-mynten blir levert i spesiallaget skrin formet som en pyramide. På grunn av lavt antall tilgjengelig, anbefaler vi å være rask med bestilling!

Vi anbefaler å være rask med bestilling - det er kun 20 av denne spektakulære 3D-mynten til Norge!

Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2022
Metall:
Sølv belagt med 24 karat gull
Diameter:
40 x 40 x 25 mm
Vekt:
155 gr
Opplag:
750 på verdensbasis
Særpreg:
3D formet