Offisielt samarbeid med Disney

I hjertet av jubilet til Disney kan vi stolt presentere denne eksklusive jubileumsmynten preget i 24 karat rent gull. En skinnende hyllest til Disneys Mikke Mus - en av de aller første og mest elskede Disney-karakterene.

Mikke Mus, som først ble introdusert i 1928, har fanget hjertene til både barn og voksne med sin optimisme, pågangsmot og uslåelige lojalitet. Han er et tidløst symbol på Disney og de elskede Disney-karaktererene.

Gjør din bestilling nå og se frem til:

  • En offisielle gullmynter utgitt i samarbeid med Disney
  • Skinnende hyllest av Disneys Mikke Mus - blant de mest elskede Disney-karakterene
  • Et evigvarende minne om Mikke Mus som har berørt millioner av hjerter verden over

Jubileumsmynten kan bli din for 8.800 kr (+ 69 kr frakt). Om du ønsker kan du dele beløpet i 3 mindre, rentefrie delbetalinger à 2956,33 kr (inkludert frakt) ved bestilling.

Begrenset utgivelse
- Svært ettertraktet

Med et begrenset opplag på kun 9.999 mynter på verdensbasis, representerer denne gullmynten en unik mulighet for samlere og Disney-entusiaster. Erfaring viser at eksklusive utgivelser og samarbeid raskt blir populære og ettertraktet blant våre samlere. Jubileumsmynten er preget med det offisielle pregemerket "Disney100" og er kun tilgjengelig så lenge feiringen av 100 år med Disney foregår. På grunn av det lave antallet anbefaler vi derfor å bestille snarest - benytt din mulighet nå!

Utkast_til_lp_bilde

Sikre deg denne offisielle gullminnemynten nå - det er kun et fåtall gullmynter til Norge!

Spesifikasjoner
Pålydende:
10 Barbados dollar
Utgivelsesår:
2023
Kvalitet:
Proof
Metall:
99,9 % gull (24 karat)
Diameter:
18 mm
Vekt:
3,11 gr (1/10 oz)
Opplag:
9.999
Utgivelsesland:
Barbados