NYHET:
Gullminnebrev feirer kongeparet

Det storslåtte minnebrevet du nå kan innlemme i samlingen din feirer kongeparets 85-årsdager i 2022. Minnebrevet inneholder kanskje årets flotteste jubileumsmedalje i gull og to offisielle frimerker utgitt av Posten. Det kongelige minnebrevet blir stemplet av Posten den 29. august 2022 - datoen for kongeparets bryllupsdag.

Opplaget er på svært lave 85 eksemplarer, der hvert minnebrev blir individuelt nummerert. Lave numre leveres først, så vi anbefaler deg å bestille allerede nå!

Forhåndsreserver ditt eksemplar og se frem til:

  • Et av kun 85 individuelt nummererte eksemplarer
  • Kongelig gullminnebrev som feirer kong Harald og dronning Sonja
  • Eksklusiv jubileumsmedalje i 9 karat gull - belagt med 24 karat rent gull

Det kongelige gullminnebrevet kan bli ditt for kun 7.950 kr, Samlerhuset spanderer frakten. Ønsker du å dele beløpet i 3 rentefrie rater à 2.650 kan du gjøre det ved bestilling. 

Bli med på å feire hele Norges favorittpar! 

Kongeparet fyller begge 85 år i 2022 og begivenheten må selvfølgelig feires! I den anledning utgis det nå et kongelig gullminnebrev som stemples på selveste bryllupsdagen til kong Harald og dronning Sonja. Kongeparet er svært populære og fremstår som joviale, familiære og moderne monarker. Særlig de siste årene har paret høstet mye ros for sin toleranse, omsorg for folket og kloke ord. Monarkiet står fremdeles sterkt i Norge, mye takket være kongeparets vennlige og jordnære fremtoning. 

Eksklusiv jubileumsmedalje i gull

Gullminnebrevet inneholder årets jubileumsmedalje preget kun til dette gullminnebrevet. Medaljen er 26 mm stor, preget i 9 karat gull og belagt med 24 karat rent gull. Motivet viser dobbeltportrett av kongeparet, designet av prisbelønte gravøren Ingrid Austlid Riise. Gullmedaljen er preget i beste pregekvalitet proof!

Stemples på bryllupsdagen til kongeparet

I tillegg inneholder gullminnebrevet 2 av Posten Norges offisielle frimerker som utgis i forbindelse med 85-årsdagene til kongeparet. Frimerkene NK 2073-2074 ble begge utgitt i 2022, førstnevnte med motiv av kongen og sistnevnte med motiv av dronningen. Gullminnebrevet du i dag kan bli eier av blir stemplet av Posten på selve bryllupsdagen til kongeparet, 29. august 2022. Det blir kun stemplet 85 eksemplarer av dette minnebrevet!

Kongelige minnebrev er svært populære! Opplaget er på svært lave 85 eksemplarer, og vi må ta forbehold om utsolgt. Forhåndsreserver ditt eksemplar i dag!

Spesifikasjoner
Opplag:
85
Stemplingsdato:
29.08.2022
Inneholder:
::
Jubileumsmedalje
Metall:
9 karat gull belagt med 24 karat rent gull
Kvalitet:
Proof
Vekt:
8 gr
Diameter:
26 mm
Utgivelsesår:
2022
::
::
Frimerker
NK-nummer:
2073-2074
Utgivelsesår:
2022
Pålydende:
Innland 20 gr